Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΧΩΡΣΙΜΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ;


Χωρισμός τα  Χριστούγεννα; Πώς μπορείς να το ξεπεράσεις;

Τι γίνεται αν το τέλος της σχέσης συμπέσει λίγο πριν τις γιορτές;Εκεί που όλοι ανταλλάσσουν μηνύματα αγάπης εσύ πρέπει να πεις «αντίο». Μα, μέσα στα Χριστούγεννα; Κι όμως, επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο θα ήταν φρόνιμο να αντιμετωπίζαμε τις δυσκολίες ως πηγή δύναμης και όχι ως ευκαιρία για γκρίνια και μελαγχολία.

Για το λόγο καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να κάνετε τα εξής:

Να αλλάξετε αμέσως το κοινωνικό σας status στο facebook. Δεν υπάρχει λόγος να στείλετε «δελτίο τύπου» παντού. Πάρτε το χρόνο σας και δείτε πως μπορείτε να διαχειριστείτε το νέο αυτό δεδομένο στη ζωή σας....

Να κανονίσετε αμέσως ένα ταξίδι. Η φυγή δεν είναι λύση αλλά είναι ανακουφιστική. Όταν μας στεναχωρεί ή μας αγχώνει κάτι νιώθουμε την ανάγκη να απομακρυνθούμε. Λογικό αλλά μην κανονίσετε  κανένα ταξίδι ονείρων γιατί δεν θα θυμάστε τίποτα απ΄αυτό. Ηρεμήστε πρώτα και μετά κανονίστε να φύγετε.

Δεν χρειάζεται να βγάλετε τα «άπλυτα» του στη φόρα για να πάρετε εκδίκηση. Με το να τον κατηγορείτε μειώνετε και τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε πως είχατε επιλέξει να είστε μαζί του. Πώς τώρα τα βρίσκετε όλα στραβά;

Να περνάτε όλη σας τη μέρα στο γυμναστήριο. Είναι εκτόνωση δεν αντιλέγουμε, αλλά…όλη την μέρα εκεί; Εκτός αν έχετε ωραίο personal trainer.

Το ρίχνετε στα ψώνια.
Η απόκτηση νέων πραγμάτων βοηθά στο να αισθανθούμε καλύτερα. Αλλά χρειάζεται προσοχή. Το να αγοράζετε ό,τι να “ναι προκειμένου να μην τον σκέφτεστε κινδυνεύετε να μείνετε και άφραγκες.

Μην ζηλεύετε τις φιλές σας που ζουν τον έρωτά τους. Τι να κάνουν κι εκείνες δηλαδή; Να χωρίσουν για παρηγοριά;

Να δίνετε συνεχόμενα ραντεβού για ύπνο. Σε καμία περίπτωση ο χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχετε την ανάγκη να αποσυρθείτε απ΄τα κοινωνικά δρώμενα και να δείτε τι συμβαίνει. Να βάλετε τη ζωή σας σε μια άλλη βάση. Προσοχή όμως, η πολύ απομόνωση μπορεί  να σας βγάλει έξω απ΄το παιχνίδι και να χάσετε φίλους και πρόσωπα που αγαπάτε και συμπαθείτε.
Δεν χρειάζεται να βγείτε αμέσως ραντεβού. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας μέχρι να καταλάβετε τι έχει συμβεί και να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας.

Δεν χρειάζεται να βγαίνετε σε κοινά στέκια. Ναι,  μπορεί να έχετε την ανάγκη να τον συναντήσετε έστω και για λίγο όμως αυτό δεν σας βοηθά να προχωρήσετε στη ζωή σας.
Μην πέσετε στην παγίδα να κατηγορείτε όλους κι όλα για το χωρισμό σας. Ψάξτε να βρείτε μέσα σας τι έχει συμβεί.
Μην μπείτε αμέσως σε μια σχέση απλά και μόνο για να μην σκέφτεστε.

Αποφύγετε να συζητάτε συνεχώς με τους φίλους σας τον χωρισμό σας. Ναι είναι πρόβλημα και έχετε ανάγκη να το μοιραστείτε. Όμως, κι εκείνοι αντιμετωπίζουν δικά τους προβλήματα κι έχουν την ίδια ανάγκη. Η ζωή προχωρά πολύ γρήγορα.
Υπερβολική κατανάλωση φαγητού και ποτού. Πρόκειται για μεγάλη παγίδα και δεν βοηθά καθόλου.
Αν υπάρχουν παιδιά μην τα χρησιμοποιήσετε ως εκδίκηση για να πληγώσετε το σύντροφό σας.


Πηγή:Jenny.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...