Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

6+2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ HAIR LOOK ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΡΔΕΛΑ! (VIDEO)


6 + 2 Χριστουγεννιάτικα hair Look μόνο με μια κόκκινη κορδέλα! (VIDEO)

Με μια κόκκινη κορδέλα μπορείς πανεύκολα να κάνεις το πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα χτενίσματα. Από έναν κότσο μπαλαρίνας, μια απλή κοτσίδα, δύο κοτσιδάκια, πλεξούδες στεφάνι, πλεξούδα απλή ή στο πλάι. Όλα τα χτενίσματα δείχνουν εντυπωσιακά και γιορτινά με μια απλή κόκκινη κορδέλα. Η Staxtopouta ανακάλυψε για εσάς  το πιο τέλειο Video αλλά με οδηγίες για το πως θα πετύχετε τα πιο τέλεια χτενίσματα με κορδέλες. Πάμε να δούμε τι μπορείτε να πετύχετε με μια μόνο κορδέλα;

1 . Πιάστε τα μαλλιά σας γαλλικό κότσο και στο τελείωμα πάνω από το κοκαλάκι δέστε μια κόκκινη κορδέλα φιοκγάκι.






2. Κάντε ένα στεφάνι απλό πλεξούδες στα μαλλιά σας. Δέστε την κορδέλα στα μαλλιά και να αρχίσει μια ολλανδική πλεξούδα , απαλά κρατώντας την κορδέλα ως ένα από τα σκέλη της πλεξούδας .


3. Κάντε μια χωρίστρα στο πλάι και λαμβάνοντας ένα τμήμα των μαλλιών , δέστε την κορδέλα σε μια τούφα από της πλεγούδας και να αρχίσει το πλέξιμο προς τα κάτω . Τελειώστε με ένα λαστιχάκι στα άκρα.


4. Κάνε πλεξούδα στο πλάι που τελειώνει σε έναν κόκκινο φιόγκο.


5 . Χωρίστε στην μέση τα μαλλιά σας. Κάντε δυο πλεξουδάκια το ένα από την μια μεριά και το άλλο από την άλλη. Πιάστε τα μαζί στο κέντρο του κεφαλιού σας βάλτε ένα λαστιχάκι και δέστε το κόκκινο φιογκάκι.  


Δείτε :Πώς να φτιάξεις μόνη σου το τέλειο hairstyle του οίκου Rodarte!



6. Διαχωρίστε τα μαλλιά σας με μια χωρίστρα στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Τυλίξτε την κορδέλα γύρω από το κεφάλι και δέστε την πίσω στον αυχένα σας . Αρχίστε μια πλεξούδα γαλλική που στην μια της πλευρά θα ενσωματώνει την κόκκινη κορδέλα.  Δηλαδή θα έχουμε εναλλαγή μεταξύ πλεξίματος στα μαλλιά και της κορδέλας.


7. Γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα και χτενίστε τα μαλλιά προς την αντίθετη κατεύθυνση . Λαμβάνοντας ένα τμήμα των μαλλιών από τον αυχένα να ξεκινήσει μια ολλανδική πλεξούδα  που  ενδιάμεσα θα μπλέκει και την κόκκινη κορδέλα . Η κατεύθυνσή μας είναι ανάποδη. Η κορυφή του κεφαλιού. Όταν φτάσετε στην κοριφή με την πλεξούδα σας κάνετε ένα κόμπο και τυλίξτε τα απαλά με την κορδέλα. 


8. Διαχωρίζουμε τα μαλλιά σε δύο τμήματα. Κάντε δύο κοτσιδάκια και πάνω από τα λαστιχάκια δέστε δύο κόκκινα κορδελάκια σε φιογκάκια.


Όμως τι καλύτερο από ένα Video; Πάρτε τις κορδέλες σας και δείτε τι πρέπει να κάνετε ώστε να πετύχετε  μόνες σας  ,  Staxtopoutes μου, τα πιο όμορφα γιορτινά χτενίσματα με μια κορδέλα.






Δείτε  επίσης:Γαλλικός Hot κόστος στο λεπτό!






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...