Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

CHIC ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ART!





Chic Κοσμήματα με μοναδικό art!


Συνέντευξη στη Ζηνοβία Σαπουνά

Με πολύ chic και μοναδικό art μας συστήνεται η νέα σχεδιάστρια κοσμημάτων, Νίτσα Αργυροπούλου.Τα μαγικά της χέρια κατασκευάζουν κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια με ιδιαίτερα σχέδια και ξεχωριστή έμπνευση, χρησιμοποιώντας υλικά όπως ημιπολύτιμους λίθους, όνυχα, καλλιεργημένα μαργαριτάρια 
(mother of pearls), αμέθυστο, τιρκουάζ, κοράλλια, jade, τουρμαλίνη και επίχρυσα μέταλλα.

Η Νίτσα σπούδασε βιβλιοθηκονομία και έως το 2009 εργαζόταν στη βιβλιοθήκη της ΑΣΟΕΕ. Η λήξη της σύμβασής της με το Πανεπιστήμιο ενεργοποίησε αυτό που είχε καλά κρυμμένο! 

«Όταν σταμάτησα τη δουλειά, αποφάσισα να εξελίξω αυτό που ήδη έκανα ερασιτεχνικά, δηλαδή τη δημιουργία κοσμημάτων. Για το σκοπό αυτό ξεκίνησα να παρακολουθήσω μαθήματα σχεδίου κοσμήματος και ρούχων στο Ελληνοαμερικανικό Κολλέγιο», μας λέει...

Το ένα έφερε τ’ άλλο αφού –όπως τονίζει- «στα μαθήματα κατάλαβα πως πιάνει το χέρι μου γενικότερα», κι έτσι βρέθηκε σε λίγο καιρό να μαθητεύει και δίπλα στη γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων και αξεσουάρ, Κατερίνα Πλειώνη. 

Η στιγμή που άνοιξε τα φτερά της δεν άργησε να έρθει.

Στην αρχή κατασκεύαζε κοσμήματα για φίλους και γνωστούς, μετά για γνωστά κοσμηματοπωλεία και στη συνέχεια έκανε το αμιγώς προσωπικό της βήμα.

«Φτιάχνω τα κοσμήματα που θα φορούσα. Δεν είναι πολύ φορτωμένα. Είναι κοσμήματα που μπορούν να φορέσουν όλες οι γυναίκες, όποιο στιλ και να έχουν. Σημείωσε πως δεν μ’ αρέσει να ακολουθώ τη μόδα. Επειδή όλοι φτιάχνουν necklaces, δεν πιστεύω ότι πρέπει να φτιάξω κι εγώ. Προτιμώ τα κομμάτια μου να έχουν τη δική τους ταυτότητα, προτιμώ να κατασκευάζω ότι εμπνέομαι. Και μεταξύ μας, επειδή είμαι λάτρης του συνδυασμού μαύρο-χρυσό, προτιμώ να «δένω» τα υλικά κυρίως από αυτά τα χρώματα» υπογραμμίζει.

Όλα τα κοσμήματα της δημιουργού είναι μικρά έργα τέχνης που μπορούν να απογειώσουν ακόμα και τις πιο απλές σας εμφανίσεις! 

















Η ιστοσελίδα της www.chicart.gr φιλοξενεί τις μοναδικές δημιουργίες της. 



Εκεί θα βρεις τα περισσότερα από τα κοσμήματά της ενώ, εάν θέλεις να φτιάξει κάτι ειδικά για σένα, κάτι που έχεις δει ή φανταστεί, η Νίτσα είναι έτοιμη να το δημιουργήσει.


Όσο για τις τιμές της –αν αναλογιστείς τα πολύ καλά υλικά που χρησιμοποιεί- είναι ικανοποιητικές

Θα τη βρεις επίσης στο Facebook ως Chicart και στο Pinterest.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...