Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΒΑΛΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΟΥ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΤΙΛ!

 

Βάλε σωστά το φουσκωτό σου μπουφάν και κάνε το πιο μοντέρνο στιλ!


Ένα παρεξηγημένο κομμάτι, γίνεται ο σύμμαχος των fashionistas για ζεστές και στιλάτες εμφανίσεις. Μήπως  να το βγάλεις από την ντουλάπα σου;  Η Staxtopouta θα σου δείξει πως ακόμα και με  ένα χοντρό φουσκωτό μπουφάν μπορείς να είσαι σικάτη και να κάνεις την διαφορά. Το φουσκωτό μπουφάν ειδικά όταν το γέμισμα του αποτελείται από πούπουλα είναι το πιο ζεστό πανωφόρι κάνονταςτο ιδανικό για κάθε ντουλάπα!Και παρόλο δεν είναι όσο κομψό είναι ένα κλασσικό παλτό έχει ένα μεγάλο συν που λείπει από το πρώτο,μπορεί να συνοδεύσει κάθε μας outfit από μια πρωινή απογευματινή ή βραδινή βόλτα μέχρι ένα πιο σπορ ντύσιμο, ταιριάζοντας με αθλητικά αλλά και με ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Φυσικά και πρέπει να υπάρχει και το παλτό που μας συνοδεύει σωστά στις πιο επίσημες εμφανίσεις αλλά ούτε την ζεστασιά ούτε την άνεση έχει όπως το πουπουλένιο μπουφάν!

Αναθεώρησε τις απόψεις σου για το τέλειο φουσκωτό μπουφάν και βγάλε το από τη ντουλάπα αυτές τις κρύες ημέρες για να κερδίσεις έξτρα πόντους στιλ με τον πιο ζεστό τρόπο!

Η  πιο κοντή και μεσάτη εκδοχή του  είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα, αφού αναδεικνύει κάθε σωματότυπο και συνδυάζεται εύκολα με κάθε outfit….

Δες πως το φορούν οι fashionistas και σίγουρα θα αλλάξεις την άποψή σου για το συγκεκριμένο κομμάτι:

Ιδανικό μήκος το πιο μακρύ για έξτρα προστασία! Φυσικά και μπορεί να φορεθεί και το κοντό εξίσου εύκολα!




























Δείτε επίσης: Ποιο τζιν να επιλέξω για να ταιριάζει απόλυτα στο σωματότυπό μου;
Ποιο μικρό μαύρο φόρεμα που μου ταιριάζει;

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...