Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ... ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ...ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ STAXTOPOUTA


Από μοντέλο...πριγγίπισσα...μια ακόμα Staxtopouta

Πάντα λέγαμε πως το παραμύθι της Staxtopoutas μπορεί να ζήσει η κάθε κοπέλα και η ζωή απλά το επιβεβαιώνει. Όταν η Kendra Spears έκανε την εμφάνισή της στο modeling πριν από λίγα χρόνια όλοι μιλούσαν για τη νέα Σίντυ Κρώφορντ τότε κανείς δεν φανταζόταν πως ο έρωτας θα έβαζε περισσότερη μαγεία στην ζωή της.

Η Kendra Spears Κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει πρωτοσέλιδο στα περισσότερα έντυπα supermodel για οίκους όπως η Prada ανακοίνωσε μέσω twitter τον αρραβώνα της με τον μεγαλύτερο γιο του Αγά Χάν, Ραχίμ.

Η 24χρονη καλλονή, γεννημένη στο Seattle, είχε το παρατσούκλι “η μικρή Cindy Crawford” και ξεκίνησε πολύ δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ. Την τελευταία διετία διανύει την πιο επιτυχημένη φάση της καριέρας της, με πολλά διαφορετικά συμβόλαια με μεγάλους οίκους μόδας όπως οι Diane von Furstenberg, Calvin Klein, Chanel, Lanvin, Yves Saint Laurent και Givenchy.

Η διαφορά ηλικιάς, με τον γιο του πρίγκηπα καθώς ο Ραχίμ Αγά  Χάν που είναι 41 διαφορά ηλικίας, με τον γιο του πρίγκηπα καθώς ο Ραχίμ Αγά  Χάν που είναι 41 ετών δεν υπήρξε ποτέ εμπόδιο για το ζευγάρι. Ο πολύ γοητευτικός άνδρας, που έχει κάψει καρδιές από τζετ σέτερς σε όλη την Ευρώπη, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Ευρώπης και υπέκυψε στην ιδέα του γάμου, εξαιτίας της ομορφιάς και την ευγένειας της Αμερικανίδας Kendra λένε κοντινές πηγές.

Ο πατέρας του, Αγά Χαν έίναι μετριοπαθής μουσουλμάνος, θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων Shia Ismaili και απόγονος του προφήτη Μωάμεθ. Ταυτόχρονα, ανήκει στο διεθνές τζετ σετ, έχει παντρευτεί δύο φορές, είναι ιδιοκτήτης καθαρόαιμων αλόγων ιπποδρομίας, διαθέτει φάρμες αναπαραγωγής αλόγων, λέσχη ιστιοπλοΐας στη Σαρδηνία, μια εκπληκτική έπαυλη στα περίχωρα του Παρισιού και ένα αιγαιοπελαγίτικο αρχοντικό στην πανέμορφη Πάτμο. Σύμφωνα με το Forbes είναι μέσα στους 5 πιο πλούσιους μουσουλμάνους επιχειρηματίες του κόσμου.Ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε πανευτυχής από το Παρίσι τον αρραβώνα του γιού του με την Kendra. Η ίδια μετέδωσε την είδηση μέσω twitter, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της.


Η Kendra Spears δυναμικός χαρακτήρας και με επιχειρηματικό μυαλό το 2009 αποφάσισε να εγκαταλείψει το πρακτορείο μοντέλων Ford για να πάρει μεταγραφή στο Next. Το πρακτορείο κατέθεσε αγωγή εναντίον της και τελικά το μοντέλο πλήρωσε το ποσό των 150.000 δολαρίων. Όμως η καριέρα της απογειώθηκε.




Αυτά όμως τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν καθώς η 24χρονη Κέντρα Σπίαρς αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Ραχίμ Αγά Χαν, γιο του δισεκατομμυριούχου Αγά Χαν. Το ζευγάρι σύμφωνα με δημοσιεύματα αρραβωνιάστηκε την περασμένη Παρασκευή, επισήμως όμως ανακοινώθηκε χθες. Ο 41χρονος πρίγκιπας θα παντρευτεί το 24χρονο μοντέλο σε μουσουλμανική τελετή αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία του γάμου.




Η ιστορία της Staxtopoutas για αυτή την πριγκιπική οικογένεια δεν είναι πρωτόγνωρη. Ο παππούς του νεαρού πρίγκιπα ήταν ο γνωστός Αγά Χαν που είχε παντρευτεί τη θρυλική Ρίτα Χέιγουρθ και απέκτησαν μαζί την πριγκίπισσα Γιασμίν Αγά Χαν ο γάμος αυτός ήταν ο τρίτος για την αξεπέραστη Ρίτα Xέιγουρθ η οποία ήδη παντρεμένη  και όχι  με τον Όρσον Γουέλς γνωρίζει τον Αγό Χαν στις Κάννες τον ερωτεύεται εγκαταλείπει την Αμερική και τον κινηματογράφο και γίνεται το πρώτο Αστέρι του Hollywood που γίνεται Πριγκίπισσα καταλύοντας μάλιστα όλα τα κοινωνικά Αμερικάνικα πρέπει. Καθολική ήδη παντρεμένη, παγκόσμιο σύμβολο της Αμερικανικής βιομηχανίας Κινηματογράφου,  παντρεύεται Μουσουλμάνο πρίγκιπα και εγκαταλείπει την πατρίδα της. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ λόγο των  πολυτάραχων περιπετειών του Χαν με διάφορες καλλονές. Η Χέιγουρθ τον χωρίζει και επιστρέφει με την  κόρη της στην Αμερική και στον κόσμο του κινηματογράφου.





Τώρα είναι η σειρά της Kendra Spears να ζήσει το παραμύθι της Staxtopoutas και εμείς όλοι να τις ευχηθούμε ένα happy end









Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...