Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

IAN SOMERHALDER & NINA DOVER XΩΡΙΣΑΝ Η ΟΧΙ; ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ Ή ΦΟΥΣΚΑ;


IAN SOMERHALDER & NINA DOVER χώρισαν ή όχι; Είδηση βόμβα ή φούσκα;

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Ian Somerhalder και την Nina Dobrev να χωρίζουν και ο σταρ του «Vampire Diaries» αποκάλυψε την αλήθεια, παρουσιάζοντας σε όλους τη νέα του αγαπημένη!Μπορεί το ζευγάρι να εμφανίστηκε μαζί στα Όσκαρ, ωστόσο, μία εβδομάδα μετά την απονομή λέγεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα, ο ηθοποιός ταξίδεψε στη Νέα Ορλεάνη χωρίς την αγαπημένη και συμπρωταγωνίστριά του, αλλά έχοντας στο πλευρό του δύο γυναίκες που εργάζονται για το φιλανθρωπικό του ίδρυμα.

«Λύσσαξαν» οι φήμες για χωρισμό και ο Ian αποφάσισε να μιλήσει: «αυτή είναι η νέα αγαπημένη μου! Είναι γλυκιά, με πανέμορφα μάτια», είπε στο «E! Entertainment»!Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα, ο σέξι ηθοποιός πρόσθεσε πως αναφέρεται στην Tardar Sause, μία 11 μηνών γάτα που έχει «τρελάνει» το Ίντερνετ με... την γκρινιάρικη φάτσα τηςΈχω πάντα μαζί μου φωτογραφία με την Tardar! Μου λείπει», παραδέχθηκε ο Ian, που ήταν ένας από εκείνους που... στήθηκαν στην ουρά για να φωτογραφηθούν μαζί της. 

Tι λέτε Staxtopoutes μου τα έσπασαν ή απλά είναι ένα κόλπο; Αχ αυτοί οι κολπαδόροι των καναλιών...τώρα που τα νούμερα της σειράς έχουν πέσει και τελειώνει και ο 4ος κύκλος μήπως σκάρωσαν πάλι κάτι... για να γίνει χαμός; Πάντως όλο το καλοκαίρι το "ζευγάρι" θα απασχολήσει τον τύπο!!
Το παιδί και τι ΠΑΙΔΙ...είναι ελεύθερο; 
Θα μάθω και άλλα και θα σας πω ...




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...