Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 5 ΤΟΥ ΜΑΐ;



Τι θα μας φέρουν τα άστρα ωτας την 
εβδομάδα 29 Απριλίου ως 5 Μαΐου;

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης, αλλά ταυτόχρονα και στην καρδιά των εκλείψεων… Κι εδώ πρέπει να ομολογήσουμε, αλλά και να παραδεχτούμε το εξής: Όλη η πορεία των πλανητικών εξελίξεων, σίγουρα έχει κι ένα μικρό, ή για κάποιους μεγαλύτερο, βαθμό δυσκολίας… Και μπορεί να νιώθουμε τις δυσκολίες για τα καλά στο πετσί μας, όμως όσοι από εμάς πάνε λίγο παραπέρα και δούνε τα γεγονότα που διαμορφώνονται τώρα μέσα από ένα άλλο πρίσμα, μία άλλη οπτική, ευρύτερη και διαφορετική απ’ ό,τι έχουμε μάθει να βλέπουμε μέχρι τώρα, ανακαλύπτουμε μια άλλη διάσταση, που συμβαδίζει με τη… θεωρία του χάους! 

Κάθε γεγονός τυχαίο, όσο δύσκολο και αν φαίνεται στην εκδήλωση του, στη συνέχεια της ζωής ανακαλύπτουμε πως κάπου οδηγεί… Και τις περισσότερες φορές, αυτό το “κάπου” είναι ένα σοβαρό μάθημα που καλούμαστε να πάρουμε και που, αν το χειριστούμε σωστά, χωρίς πανικούς και υστερίες, πάντα η κατάληξή του είναι αυτή της αναβάθμισης της ζωής μας, σε ένα καλύτερο επίπεδο! Το μήνυμα είναι ‘‘Ακολουθείστε την ροή’’! Η ροή των γεγονότων πάντα έχει και στόχο και σκοπό…

Την εβδομάδα αυτή κάνουμε ένα… διάλλειμα από τις εντάσεις και τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών… Όχι πως αυτή η εβδομάδα φέρνει εκείνες τις πλανητικές συγκυρίες, που θα μας κάνουν να τα ξεχάσουμε όλα, αλλά δίνει μια ανάσα, μικρή ή μεγαλύτερη… Ο καθένας από εμάς θα την μετρήσει βάσει των δικών του αποτελεσμάτων και των δικών του αναγκών!

Πρωτομαγιά με Ήλιο σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Την 1η του μηνός, η υποδοχή του Μάη γίνεται με θεαματικό τρόπο… Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα, η θέληση δυναμώνει, ατσαλώνεται, διεκδικεί, και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, αυτά που νοιώθει να της ανήκουν! Η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που θα κάνει παιχνίδι τώρα, προκειμένου να επιβάλλει την άποψή της. Και είναι αυτή που θα καταφέρει να πάρει ό,τι χρειάζεται. Δεν θα διστάσει ακόμα να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες, που θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό της! Ιδανική για επαγγελματικές συμφωνίες και διεκδικήσεις, αλλά και για την ερωτική ζωή, που αποκτά ένταση, δυναμισμό και… πάθος!

Βεβαίως, από την άλλη μεριά, μια ακόμα ‘‘βαριά’’ όψη έρχεται να προστεθεί στο σκηνικό της ημέρας, η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο, επισημαίνοντας την ανάγκη ύπαρξης μέτρου, μα και σκληρής δουλειάς σε ό,τι αποφασίζουμε να διεκδικήσουμε! Συχνά με αυτοθυσία και την καταπολέμηση όλων εκείνων των παραγόντων, που μπορεί να μας κρατήσουν μακριά από τους στόχους μας: άγχος, ανασφάλεια, φοβίες, όλες είναι πλευρές του ίδιου νομίσματος. Το σημαντικό είναι η διαχείρισή τους! Πρέπει να μάθουμε πότε θα πατήσουμε γκάζι και πότε φρένο… Η σωστή λειτουργία μπορεί να εξασφαλίσει και ένα καλό αποτέλεσμα, αρκεί να την μάθουμε!

Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου, στρέφοντας τη διάθεση περισσότερο σε ό,τι αφορά την απόλαυση… Χρειαζόμαστε κάτι να μας εκτονώσει και να μας κάνει να αφήσουμε πίσω μας άγχη, σκοτούρες, δυσκολίες! Και τώρα, ο Ερμής από την θέση αυτή θα εκτονώσει αυτό το αίσθημα, μέσα από την αναζήτηση όμορφων στιγμών, προς τέρψη της καρδιάς και των αισθήσεων… Παράλληλα όμως με αυτό, θα δώσει και εκείνη την συγκέντρωση που χρειάζεται για την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στους στόχους και τα σχέδια, που ο καθένας έχει στο μυαλό του.

Στις 5 Μαΐου ο Ερμής αντίθεση με τον Κρόνο κι ένα αίσθημα ανεπάρκειας πλανιέται στον αέρα, αυτό που σφηνώσει στο μυαλό, με σκοπό να τα πείσει πως ό,τι και να κάνει δεν θα τα καταφέρει. Ανασφάλεια, ενοχές, απαισιοδοξία…

Ως αντιστάθμισμα έρχεται το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα! ‘Ενέργεια, ένταση, δύναμη, αποφασιστικότητα ικανή να μετακινήσει βουνά! Θα τα καταφέρω ό,τι και αν γίνει! Στόχοι, επιτεύγματα, ναι, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτήν την μεταμορφωτική δύναμη, όταν αποφασίσει πως θέλει να κατακτήσει το στόχο της!

Και βέβαια, κυρίαρχος του σκηνικού ο Έρωτας! Ξεχύνεται στην ατμόσφαιρα, στις καρδιές, στα σώματα, και διεκδικεί με μοναδικό τρόπο το αντικείμενο του πόθου του… Το σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση, γίνεται το… όχημα επιβίβασης της σχέσης… Αυτής, που θα αλλάξει τον κόσμο ολόκληρο… Τον κόσμο σου!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας
Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
ΤΑΥΡΟΣ

…Φίλα με να μην φοβάμαι
Πάρε με αγκαλιά και πάμε…

Επίσημος πρωταγωνιστής του πλανητικού σκηνικού, συχνά θα νιώσεις πως… φυσάει ένας άνεμος, που σπρώχνει τα πρόσωπα και τα πράγματα προς την μεριά σου, σαν να σε διευκολύνει να προχωρήσεις προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση! Σαν να πρέπει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδρομή, που βεβαίως έχει και δύσκολα περάσματα, τα οποία πρέπει να προσέξεις, μια και μπορεί να νοιώσεις πως δεν θα τα καταφέρεις έτσι όπως θα ήθελες ή θα νοιώθεις πως το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι δεν σε υποστηρίζει έτσι όπως θα ήθελες και αυτό μπορεί να γίνει συχνά η αιτία εντάσεων με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου… Μάλλον μέσα στο μυαλό σου είναι όλα κι από εσένα εξαρτάται η τροπή που θα έχουν οι υποθέσεις σου… Μπορεί βεβαίως οι ανασφάλειές σου να μην σε αφήνουν να λειτουργήσεις όπως θα ήθελες, ή να μην ξέρεις τον τρόπο που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα… Χαλάρωσε και αφήσου, επέτρεψε στη ροή να σου δείξει πώς πρέπει να κινηθείς… Ο έρωτας, από τη μια σε αναστατώνει, σε ξεσηκώνει, θέλεις να ζήσεις το μεγαλείο του, να αφεθείς, και από την άλλη νοιώθεις σαν να έχει βγει μπροστά σου ένας τεράστιος τοίχος πάγου και να μην σου επιτρέπει να το χαρείς όπως θα ήθελες… Αν βρίσκεσαι σε μια μυστική ή παράνομη σχέση, να ξέρεις πως μάλλον ήρθε η ώρα να αποφασίσεις για την τύχη της και αυτό θα σε ζορίσει αρκετά! Όμως, έτσι είναι τα πράγματα… Το καθετί κερδίζεται και πολύ περισσότερο ο έρωτας! Και τώρα έχει έρθει η ώρα να δώσεις τις δικές σου μάχες! Να ξέρεις πάντως πως έχεις συμμάχους!

ΥΓ. Οι γεννημένοι την 1/5 έχετε έκτακτη τύχη, που σας έρχεται με την μορφή ενός λαχείου που γράφει “έρωτας… με άμεση εξαργύρωση”! Γενικότερα οΣκορπιός κινείται στα… φαβορί, ενώ με τον Αιγόκερω ζεις άκρως αισθησιακές μέρες αλλά και νύχτες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτσι είμ’ εγώ και δεν μπορώ, ούτε και θέλω ν αλλάξω…
Έτσι είμ’ εγώ, να σ ονειρεύομαι μου είν’ αρκετό!

Παρόλο που τα πράγματα δεν πάνε άσχημα την περίοδο αυτή και η ζυγαριά γέρνει πολύ προς την δική σου μεριά, την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν λόγοι που θα σε κάνουν να νοιώσεις μια πίεση, πολύ πιθανόν με κάτι που θέλεις να προωθήσεις, ένα σχέδιο, μια ιδέα, μια δημιουργία, που οι συνθήκες δεν θα την εξυπηρετήσουν και πολύ! Η μια ερωτική ιστορία που δεν σου βγαίνει όπως την φαντάστηκες… Βεβαίως, πιθανό σενάριο επίσης είναι η μη εξέλιξη των πραγμάτων να οφείλεται στη δική σου αρνητική στάση, αφού τα σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου δεν είναι και τα καλύτερα… Να ξέρεις πως οι περισσότερες εξελίξεις έχουν να κάνουν με τον τρόπο που εσύ τις κινείς και αν εσύ βρίσκεσαι εγκλωβισμένος, τίποτα δεν θα κινηθεί θετικά… Γιατί, από την άλλη μεριά, οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα στην προσωπική σου ζωή, και θα υπάρξει η δυνατότητα να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, αρκεί εσύ να μην νοιώσεις πως παραιτείσαι… It’s up to you… only!

ΥΓ. Εσύ που έχεις γεννηθεί 3/9 έχεις μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα… Φρόντισε να αξιοποιήσεις την ευκαιρία! Ο Αιγόκερως μπορεί να σου δώσει αυτό που ζητάς… Άφησε τον να σε κατακτήσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου μοιάζει Σελήνη
Πού να βρω γαλήνη
Στον Άδη ανατέλλω
Πόσο σε θέλω…

Η ερωτική σου ζωή στα φόρτε της! Ναι, είναι από εκείνες τις περιόδους που πραγματικά δεν ξέρεις σε τι να δώσεις προτεραιότητα: Στο παλιό; Στο καινούργιο; Το παιχνίδι έχει απ’ όλα… Η κοινωνική σου ζωή στα καλύτερα της επίσης, βγες, ξενύχτησε και απόλαυσε το! Ζήσε στα κόκκινα με λίγα λόγια, μια και η εβδομάδα το απαιτεί… Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, οι πειρασμοί που θα ‘‘παίξουν’’ γύρω σου πολλοί και βεβαίως, δεν είσαι και το πιο πιστό ζώδιο… Είναι μια φάση της ζωής σου που η γοητεία σου λειτουργεί μαγνητικά στο περιβάλλον το οποίο κινείσαι και οι γύρω σου έλκονται από αυτήν έντονα… Βεβαίως, θα υπάρξουν και συγκρούσεις, εσωτερικές ή εξωτερικές, που θα σε ζορίσουν και θα σε προβληματίσουν, μα εσύ έχεις τον τρόπο να ξεφεύγεις από τα δύσκολα! Επίσης, είναι μια περίοδος που μπορείς να προωθήσεις με μεγαλύτερη ευκολία δημιουργικά σχέδια και ιδέες που από καιρό σχεδιάζεις, και μάλιστα με πολύ καλές προοπτικές… Όπως βλέπεις, το ‘‘έργο’’ της ζωή σου έχει απ’ όλα, φρόντισε να τα αξιοποιήσεις κατάλληλα!

ΥΓ. Εσύ που έχεις γεννηθεί στις 9/1 έχεις μια εντυπωσιακή ευκαιρία που αφορά στην ερωτική σου ζωή, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πολύ ‘‘ιδιαίτερη’’ σχέση… Ταύρος και Σκορπιός εξακολουθούν να είναι δυνατά ‘‘χαρτιά’’ στην ερωτική σου ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πόσο ακόμα…
Για των ματιών σου το χρώμα…

Αρκετή εσωτερική ένταση κρύβει η εβδομάδα αυτή και το πιο πιθανό είναι να νοιώθεις πως σου φταίνε όλοι και όλα και αυτό να δημιουργεί μια έντονη εσωτερική αναστάτωση, την οποία δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς… Ο έρωτας συνεχίζει να πλέκει τα δικά του σενάρια, τα οποία όμως έρχονται συχνά να σε αποσυντονίσουν και να σε βγάλουν από τους συνηθισμένους σου ρυθμούς, είτε γιατί οι σκέψεις σου τροφοδοτούν μια σειρά… αδιεξόδων, που βλέπεις μπροστά σου, είτε γιατί ό,τι συμβαίνει τώρα κινείται σε ένα σκοτεινό, παράνομο περιβάλλον, που σου δημιουργεί αρκετούς προβληματισμούς και δεν σε αφήνει να χαρείς έτσι όπως θα το ήθελες. Επίσης, η εβδομάδα αυτή σου δίνει άλλο ένα στίγμα… Είτε ένα φιλικό σου πρόσωπο σε βοηθά, μα με έναν τρόπο που δεν θα είναι έντονα ορατός, είτε μια φιλική σχέση εξελίσσεται και παίρνει έναν χαρακτήρα πιο… προσωπικό! Ένα πρόσωπο δηλαδή που από καιρό δεν τρέφει μόνο… φιλικά αισθήματα απέναντί σου εκδηλώνεται και έρχεται περισσότερο κοντά σου. διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά σου! Όπως και να ‘χει, εσύ το μπέρδεμα δεν το γλιτώνεις, αλλά έχεις και τον τρόπο να βγάνεις από τα δύσκολα! Ξέρεις εσύ!

ΥΓ. Με τον Ζυγό παθιάζεσαι και οδηγείσαι εκτός ορίων… Προσέχεις τη σχέση σου με τον Σκορπιό και τον Αιγόκερω!

ΖΥΓΟΣ

Τα θέλω… όλα η τίποτα!

Έχεις… αγριέψει και αυτό φαίνεται σε όλη σου την συμπεριφορά, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα το γλυκό πλάσμα που όλοι έχουν συνηθίσει! Και βεβαίως, την εβδομάδα αυτή βγαίνουν μπροστά σου οικονομικά ζητήματα προς… διευθέτηση, που αφορούν σε τρίτους (εφορίες, δάνεια κ.λπ.), βγαίνει όμως και μια έντονη διεκδικητική τάση προς το ταίρι σου και μάλιστα σε κάνει να συμπεριφέρεσαι ακραία, διεκδικώντας το με μοναδική μανία! Η λίμπιντο σου σε πολύ υψηλά επίπεδα, είναι και αυτή που καθορίζει την συμπεριφορά σου, η οποία θέλει άμεσα να εκτονώσει τις… ανάγκες της! Το σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση και, αν έχεις μια μόνιμη δέσμευση στη ζωή σου, θα λειτουργήσεις κτητικά και απαιτητικά απέναντι στον σύντροφό σου… Αν πάλι ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες σεξουαλικού περιεχομένου, τις οποίες θα προκαλέσεις και σε προκαλέσουν… Θα χαθείς στους δρόμους της ηδονής, όπου σε οδηγεί το εγώ σου και η ανάγκη της επιβεβαίωσης του άκρατου ερωτισμού 
σου! Δύσκολη δουλειά, μα κάποιος πρέπει να την κάνει!!!

ΥΓ. Με τον Κριό οδηγείσαι στα μονοπάτια του πάθους και της ηδονής, όμως και ο Ταύρος, ‘‘παίζει’’ δυνατό παιχνίδι στην παρούσα φάση!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια
μόνο τρόπο που κοιτάνε…

Δεν είναι από τις καλύτερες περιόδους σου, το έχουμε πει, αν και την εβδομάδα αυτή κάτι φαίνεται να αλλάζει και να κινείται προς μια πιο αισιόδοξη κατεύθυνση, αναπτερώνοντας το ηθικό σου! Μια συνεργασία, την οποία μπορεί να επιδιώκεις εδώ και καιρό, πολύ πιθανό να την δεις να πραγματοποιείται και μάλιστα με όρους αρκετά ευνοϊκούς για εσένα… Αλλά έχει κι άλλα καλά για εσένα η εβδομάδα, όπως την αναβάθμιση της ερωτικής σου ζωής! Το επόμενο καλό σενάριο αφορά τόσο σε μια σχέση σου που έχει περάσει από ταλαιπωρία το προηγούμενο διάστημα, και τώρα βρίσκει τρόπο να ανακτήσει τις ισορροπίες της, όσο και στην έλευση ενός νέου έρωτα… Που βεβαίως, αν ήδη βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, θα είναι ένα γεγονός που από τη μια θα σε γοητέψει και θα σε ανανεώσει, μα από την άλλη θα σε ζορίσει, μια και πρέπει να δεις το πώς θα το χειριστείς! Αν βεβαίως ανήκεις στους μοναχικούς του ζωδίου, τι καλύτερο απ’ το να μπεις σε νέες περιπέτειες… Όχι βεβαίως πως θα γλιτώσεις την πίεση που προαναφέραμε, μα μπορεί να σου βγει διαφορετικά.. Για παράδειγμα, να έχει το άλλο πρόσωπο δεσμεύσεις που θα σε προβληματίσουν… Όπως και να ‘χει, το παιχνίδι ξαναρχίζει…

ΥΓ. Εσύ που έχεις γεννηθεί 31/ 1 φρόντισε να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία που εμφανίζεται τώρα μπροστά σου, ακόμα κι αν φαίνεται πως έχει βαθμό δυσκολίας η πραγματοποίηση της. Με τον Λέοντα θα έχεις την δυνατότητα τόσο να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση, όσο και να αναθερμάνεις το μεταξύ σας!


Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μείνεις εδώ, να φτάσουμε ως το τέρμα…
Να μείνεις εδώ… να γίνουμε ένα!

Μπορεί να νοιώσεις την… εσωτερική σου φωνή να σε ζορίζει και να σου δημιουργεί διλλήματα και αμφιβολίες, ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις την μόνιμη σχέση σου και γενικότερα, την ερωτική σου ζωή… Μια φιλική σου σχέση δοκιμάζεται την εβδομάδα αυτή, μια και η συμπεριφορά του προσώπου αυτού θα σε κάνει να νοιώσεις πως δεν σε υποστηρίζει όπως θα περίμενες, και αυτό πιθανόν να βάλει και σε δοκιμασία τη μεταξύ σας σχέση… Το επόμενο σενάριο είναι πως μια ερωτική ιστορία που έχει ξεκινήσει στο πρόσφατο παρελθόν, δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές σου… Όπως και να ‘χει, μια ταλαιπωρία δεν την αποφεύγεις την εβδομάδα αυτήν και καλό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπείς! Γενικότερα, αν εξαιρέσουμε τις δυσκολίες, το κλίμα δεν είναι και τόσο άσχημο, με την έννοια πως η ερωτική σου ζωή θα σου δώσει το κίνητρο που αναζητάς, για να νοιώσεις καλά! Ίσως κουραστείς λίγο παραπάνω, ωστόσο μάλλον είναι το μυαλό σου που βλέπει δυσκολίες παντού και όχι ότι υπάρχουν (ή τουλάχιστον σε τόσο μεγάλο βαθμό, όσο θέλεις να τις παρουσιάζεις)! Αξιοποίησε τις ευκαιρίες και απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις… Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα!

ΥΓ. Μην γίνεσαι προκλητικός με τον Κριό, μα μην ‘‘τσιμπάς’’ και στις δικές του προκλήσεις! Το σίγουρο είναι πως με τον Ταύρο έχεις πολλά να μοιραστείς!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κι αν αγαπώ, θέλω να ακούω πως μ’ αγαπάνε
Κι αν αφεθώ, να ‘χουνε κάπου να με πάνε
Κι θ’ αφεθώ, αρκεί να δω πως κάπου πάω
Αυτό, αυτό σημαίνει… Αγαπάω!

Αντιφατικά τα μηνύματα της εβδομάδας! Εκεί που θα λες πως κάτι καλό πάει να γίνει, εκεί θα πεις “πάμε πάλι από την αρχή”… Ο τομέας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτός των σχέσεων και αρχικά, την εβδομάδα αυτή μια ευκαιρία φαίνεται στον… ορίζοντα, που μιλά είτε για αποκατάσταση μιας παλιότερης σχέσης, που για κάποιο λόγο είχατε παρεξηγηθεί, είτε για την έλευση ενός νέου έρωτα, που ανατρέπει πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, έχει και προοπτικές για συνέχεια! Από την άλλη μεριά, κάτι δείχνει να σε ενοχλεί και να σε ζορίζει, ίσως κάποιο σχέδιο που είχες στο μυαλό σου (περισσότερο αφορά σε οικονομικά ζητήματα και ένα πρόσωπο που θα σε βοηθούσε ή θα σε εξυπηρετούσε) τώρα να μην βγει έτσι όπως το είχες σχεδιάσει. Και αυτό να σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές βοήθειας, που θα τις βρεις παρακάτω, μια και θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν άτομα, που θα θελήσουν να σταθούν κοντά σου και να σου προφέρουν! Εκείνο που θα δηλώσει έντονα την παρουσία του, είναι η σεξουαλική σου ζωή, που χτυπάει… κόκκινο, μια και οι διαθέσεις σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες… Ο αποδέκτης της πάντως, θα ζήσει μοναδικές στιγμές, αυτό είναι σίγουρο!

ΥΓ. Ταύρος και Αιγόκερως συνθέτουν μοναδικές ερωτικές συμφωνίες στο κρεβάτι σου… Εσύ που έχεις γεννηθεί στις 3/11 περίμενέ τα όλα… Παλιές και νέες σχέσεις κάνουν… παρέλαση κι εσύ καλείσαι να διαλέξεις! Not bad!

ΙΧΘΕΙΣ

Να μείνεις εδώ… να φτάσουμε ως το τέρμα
Να μείνεις εδώ, να γίνουμε ένα!

Και παρόλο που η περίοδος φέρνει καλά και αρκετά αισιόδοξα μηνύματα προς την μεριά σου, η εβδομάδα αυτή για κάποιο λόγο σε προβληματίζει… Πιθανόν μια οικονομική εκκρεμότητα δεν σου βγαίνει έτσι όπως την είχες σχεδιάσει και χρειάζεται να επαναδιαπραγματευθείς εκ νέου τα δεδομένα της, στα οποία ίσως να συμμετέχει και κάποιο πρόσωπο από τον κύκλο σου. Μήπως κάποιος σου έταξε βοήθεια και μετά έκανε πίσω; Είναι ένα από τα σενάρια που γράφονται την εβδομάδα αυτήν… Όπως επίσης, αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, είναι ένα από τα επόμενα σενάρια που θα σε πιέσουν τώρα, αυτό του μεταξύ σας, κάτι που έχει να κάνει με την επικοινωνία σας… Όμως, όλα αυτά είναι γεγονότα που μπορεί να συμβούν, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να ξεπεραστούν και μάλιστα σχετικά εύκολα… Αν ανήκεις στους μοναχικούς Ιχθείς, να ξέρεις πως η καθημερινότητα σου κρύβει… εκπλήξεις, που αφορούν στην ερωτική σου ζωή, και καλό θα είναι να φροντίσεις να τις εκμεταλλευτείς! Δώσε σημασία στον… υπάλληλο της τράπεζας, που σου χαμογελάει… Κάτι θέλει να σου πει…
ΥΓ. Δίνεις μεγάλη σημασία στον Ταύρο και απολαμβάνεις βεβαίως αυτά που έχει να σου προσφέρει! Με τον Παρθένο προσέχεις πολύ τις συγκρούσεις…

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο…

Κάπως έτσι εξελίσσεται η εβδομάδα αυτή, με τα πάνω της και τα κάτω της! Ένα από τα πιο πιθανά σενάρια, που φαίνεται πως σε ζορίζει αρκετά, είναι ο τομέας των οικονομικών σου, που περνά μια φάση αρκετά πιεστική. Η ανάγκη σου να προασπίσεις τα κεκτημένα σου είναι μεγάλη και μπορεί να καταλήξει σε έναν αγώνα δρόμου… Βεβαίως ,εκεί που πιέζεσαι και νοιώθεις γύρω σου ένα… αδιέξοδο, εκεί θα σου δοθούν λύσεις, που θα σε κάνουν να πάρεις μια μεγάλη ανάσα και θα σε διευκολύνουν… Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, το σκηνικό είναι περίπου το ίδιο. Αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου, μια αναταραχή και μια ένταση θα την έχει, περισσότερο από εσένα, αφού θα νοιώσεις να μην καλύπτει τις ανάγκες σου επαρκώς το άλλο πρόσωπο και αυτό θα είναι μια πηγή έντασης στο μεταξύ σας… Όμως αυτό, να ξέρεις πως καταλαγιάζει προς το τέλος της εβδομάδας. Εκείνο που φαίνεται πολύ έντονα στον ορίζοντα είναι μια ερωτική ιστορία, που στηρίζεται βασικά στη επαφή των… σωμάτων! Το σεξ αποτελεί μια βασική πηγή τροφοδοσίας του Εγώ σου και τώρα θα το ζήσεις σε όλο του το μεγαλείο. Προτείνουμε να το απολαύσεις! Θα σε ηρεμήσει, αρκετά έως πολύ!

ΥΓ. Οι γεννημένοι 27 & 28 Απριλίου προσοχή… η εβδομάδα έχει παγίδες για εσάς και μια παρορμητική κίνηση μπορεί να ανατρέψει πολλά από αυτά που έχεις κάνει κόπο για να κατακτήσεις… Για τους υπόλοιπους, το παιχνίδι με τονΛέοντα για μια ακόμα φορά ανάβει φωτιές! Προσοχή στις συγκρούσεις με ένανΣκορπιό, δεν είναι εύκολος αντίπαλος!

ΛΕΩΝ

Ένα επαγγελματικό ζήτημα σε απασχολεί πολύ την εβδομάδα αυτήν, μια και η πορεία του δείχνει να μην ανταποκρίνεται στους σχεδιασμούς σου. Μάλιστα ίσως και κάποιο πρόσωπο να στέκεται εμπόδιο! Ωστόσο, μην σε ανησυχήσει αν κάτι χαλάσει, γιατί δεν θα είναι αυτό που θα σε εξυπηρετήσει πραγματικά, καθώς παράλληλα με αυτό σου ανοίγεται και άλλη μια πόρτα, άλλη μια ευκαιρία, που αναπτερώνει το ηθικό και τη διάθεσή σου, μια και αυτή αφορά στα επαγγελματικά σου και έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις… Γι’ αυτό, πριν… απογοητευτείς, θυμήσου πως ό,τι δεν μας ‘‘κάθεται’’, είναι και αυτό που δεν χρειαζόμαστε, όσο κι αν το νομίζουμε! Και ναι, η εβδομάδα έχει ξεκινήματα επαγγελματικά, που μπορεί να σου φαίνονται δύσκολα, όμως έχουν πολύ καλές προϋποθέσεις ανάπτυξης… Επίσης, δώσε προσοχή σε μια φιλική σου σχέση, γιατί θα υπάρξει μιας μορφής δοκιμασία με ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο, που στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να σε απογοητεύσει… Παρακάτω όμως, θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες. Ο έρωτας εμφανίζεται έντονα μέσα από τον φιλικό σου κύκλο και μπορεί να βρεθείς μπροστά σε αποκαλύψεις, που θα σε ξαφνιάσουν από την μια, θα σου φτιάξουν την διάθεση από την άλλη! Για έντονες καταστάσεις, με πολύ… σεξ!!!

ΥΓ. Οι γεννημένοι στις 3/8 έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία… Ο Ταύρος σου γεννά παρορμήσεις και έντονα πάθη!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτσι ξαφνικά
Μπήκες στη ζωή μου…

Μια ερωτική ιστορία σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου, μια και σφηνώνεται μέσα στο μυαλό σου, δημιουργώντας σου… πονοκέφαλο! Ναι, θα περάσεις από αρκετά διλλήματα την εβδομάδα αυτή, που θα σε ταλαιπωρήσουν, μέσα σου και… έξω σου. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις θέση απέναντι στα πράγματα και το πώς διαμορφώνονται, κι αυτό όπως και να το κάνουμε, δεν θα σου είναι εύκολο! Πάντως, θα τη βρεις την άκρη και μάλιστα μπορείς να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου, καθώς διαθέτεις αυτήν την ικανότητα! Η καθημερινότητά σου συνεχίζει να κινείται σε έντονους ρυθμούς και μάλιστα, συχνά-πυκνά αντιμετωπίζεις και ένα κύμα εντάσεων, με το οποίο έρχεσαι αντιμέτωπος και καλείσαι να διαχειριστείς, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς σου. Η ερωτική σου ζωή και διάθεση πάντως, είναι… ενεργοποιημένη και δεν θα σου λείψει η καλή παρέα, αρκεί να το επιδιώξεις! Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίσσονται θεματικά, όμως μπορείς να περάσεις καλά, έστω και με μερικές υποχωρήσεις!

ΥΓ. Προσέχεις τι εντάσεις με τον Κριό… Με τον Λέοντα ωστόσο έχεις πολλές πιθανότητες να περάσεις καλά, έτσι ξαφνικά!




Πήγη:Myastro.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...