Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

PINK LIPS! ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ;



Pink Lips! Και έτοιμες για φίλημα!

Η Staxtopouta αγαπάει το ροζ κραγιόν  και φέτος που είναι τάση θα γίνει ένα με τα χείλια της! Τι λές θα το φορέσεις; Οι ζωηρές αποχρώσεις του ροζ πρωταγωνιστούν και σου χαρίζουν το πιο δροσερό και φρέσκο μακιγιάζ της σεζόν!  Πως  όμως να το υιοθετήσεις; 

Pop up lips! Αυτή είναι η τάση! Από το γλυκό φούξια έως το εκτυφλωτικό παγωμένο ροζ τα χείλη βάφονται σε κοριτσίστικες αποχρώσεις και αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα! Μερικά tips για να υιοθετρήσεις το λουκ!

1. Διάλεξε προσεκτικά την απόχρωση που ταιριάζει στο δέρμα σου. Αν είσαι ανοιχτόχρωμη μπορείς να πειραματιστείς από το πολύ ανοιχτό φωτεινό ροζ έως ένα παγωμένο φούξια ενώ αν είσαι μελαχρινή απέφυγε τις ακρότητες, με μοναδική εξαίρεση ίσως το  φούξια που ταιριάζει ιδανικά και στα σκούρα μαλλιά.

2. Κράτησε το υπόλοιπα μακιγιάζ σε τελείως φυσικούς τόνους. Όσο πιο έντονο είνια το κραγιόν τόσο πιο εύκολα μπορεί να υποστηρίξει την απουσία ρουζ αλλά και της μάσκαρα.

3. Προτίμησε ματ υφές. Τα τόσο έντονα χρώματα στις αποχρώσεις του ρoζ είναι καλύτερα να μην γυαλίζουν ιδιαίτερα για να αποφύγεις το εφέ "Barbie".




Πηγή:Faysbook.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...