Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΟΒΕΣ Η ΜUST ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013


Χρωματιστές γόβες η must τάση για Άνοιξη -Καλοκαίρι 2013

Αγαπάς να ακολουθείς τις τάσεις τις μόδας αλλά τα οικονομικά δεν σου επιτρέπουν πάντα να το πετύχεις! Και όμως τα αξεσουάρ μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τις στυλάτες εμφανίσεις που επιθυμείς! 

Πώς; Εύκολα με ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια μπορείς να δώσεις χρώμα και κομψότητα σε κάθε σου εμφάνιση. Δες πώς συνδύασαν αυτό το trend Ελληνίδες και ξένες celebrities.

Τα παπούτσια αποτελούν ένα βασικό κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Η επιλογή του σωστού ζευγαριού είναι μεγάλη απόφαση, καθώς αρκετές φορές μπορείς να βασιστείς σε αυτό για να κάνεις την διαφορά.

Το ίδιο έπραξαν και οι celebrities που κατάφεραν να κερδίζουν πάνω τους όλα τα βλέμματα βάζοντας λίγο χρώμα στα άκρα τους. Πάμε να πάρουμε μερικές ιδέες ;

Η Bella Thorne είναι το φωτεινό παράδειγμα που σου δείχνει πώς να "φωτίσεις" το μουντό φόρεμά σου. Έντονο χρώμα σε γόβες και αξεσουάρ και η το outfit μεταμορφώθηκε αμέσως!



Η Beyonce φόρεσε τις κίτρινες γόβες της όχι για κάποια επίσημη εκδήλωση, αλλά για το γήπεδο.

Την τέλεια αντίθεση έκανε η Σίσσυ Φειδά με την επιλογή της να φορέσει κοραλί JImmy Choo γόβες μαζί με το printed σε μπλε αποχρώσεις Mi-Ro φόρεμά της. Εξαιρετική επιλογή!


H Gwyneth Paltrow επένδυσε στις πορτοκαλί Sergio Rossi για να αποφύγει τις total άσπρες-τύπου παγωτατζή παρομοιώσεις.




Μπορεί το φόρεμά της να είναι εξίσου εντυπωσιακό όμως η Katherine Heigl δεν έχασε καθόλου την ισορροπία με τις εντυπωσιακές Christian Louboutin γόβες της.


H Kate Hudson έπαιξε ωραία με την μονοχρωμία σπάζοντας το μαύρο χρώμα με φούξια Giuseppe Zanotti γόβες. Διάβασε λεπτομέρειες εδώ.


Το ιδανικό color block πέτυχε η Λάουρα Νάργες, συνδυάζοντας μια κίτρινη φούστα και σιέλ γόβες. Βέβαια, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι το μαντήλι στα μαλλιά που αποτελεί το πιο hot trend.




Η Μαρία Ηλιάκη συνδύασε σε ένα απλό look μερικές από τις βασικές τάσεις της σεζόν, νέον αξεσουάρ και χρωματιστές γόβες.

Ένα ζευγάρι ροζ γόβες ξεχωρίζουν από το κλασικό ασπρόμαυρο ντύσιμο δίνοντας παράλληλα ένα girlie και φρέσκο αέρα στην εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου.





Θέλοντας να περιορίσει την σοβαροφάνεια του φορέματός της που συνδυάζει δυο σκούρα χρώματα, η Sandra Bullock έκανε την διαφορά με ένα ζευγάρι φούξια γόβες, που φοριούνται όλες τις εποχές.

Θέλεις να αποκτήσεις τις γόβες των ονείρων σου και να ανανεώσεις το στυλ σου χωρίς να ξοδέψεις μια περιούσια; Μπες εδώ και ζήσε το όνειρο μιας Staxtopoutas!

Kαλές αγορές φίλες μου!!


Πηγή:missbloom.gr



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...