Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΝΥΦΟΥΛΑ; ΔΕΣ ΤΑ 6 ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ


Eτοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα; Δες τα 6 βασικά λάθη στα νυφικά χτενίσματα!

Αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νυφούλα, σίγουρα θα έχεις αρχίσει να ψάχνεις ιδέες για τα μαλλιά και το make up σου. Δες τι πρέπει να αποφύγεις όσον αφορά το χτένισμά σου εκείνη τη μέρα...

Είναι μια μέρα που θα θυμάσαι για πάντα και σίγουρα θέλεις να δείχνεις πιο όμορφη από ποτέ! Το μυστικό είναι όσο πιο απλά τόσο πιο καλά! Πάρε για παράδειγμα την Κέιτ Μίντλετον που χτενίστηκε και βάφτηκε πολύ απλά μόνη της τη μέρα του γάμου της και πραγματικά έλαμπε!

Επειδή όμως μπορεί να χαθείς και να τελικά να μπερδευτείς με τις γνώμες των ειδικών αλλά και των γύρω, δες ποια πράγματα πρέπει να αποφύγεις να κάνεις στα μαλλιά σου αυτή τη ξεχωριστή μέρα...

Κότσοι υπερπαραγωγή

Ένα κομψό σινιών ή ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος είναι εξαιρετική ιδέα αλλά μην το παρακάνεις με τον όγκο. Πραγματικά δεν χρειάζεσαι δεύτερο κεφάλι και είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα σε κουράσει όλο αυτό το βάρος στο κεφάλι σου.

Με φειδώ τα προϊόντα styling

Όσο πιο πολλά προϊόντα χρησιμοποιείς τόσο περισσότερο κακό κάνεις. Τα μαλλιά σου θα βαρύνουν και πιθανότατα να φριζάρουν κάθονται τα προϊόντα styling περιέχουν αλκοόλ που "στεγνώνει" τα μαλλιά. Οι μάσκες στα μαλλιά και η καλή ενυδάτωση είναι αυτό που χριάζεται το μαλλί σου. Μια σπιτική μάσκα μαλλιών για όγκο που κάνει θαύματα θα σου δώσει τον όγκο και την λάψη που ζητάς.


Μπούκλες

Δεν θέλεις σίγουρα να μοιάζεις με πορσελάνινη κούκλα και έχε υπόψη σου ότι οι μπούκλες προσθέτουν κιλά στο πρόσωπο. Προτίμησε κάτι πιο χαλαρό όπως π.χ. κυματιστά μαλλιά.

Μην κάνεις κάτι εξτρίμ
Εκείνη η μέρα δεν ενδείκνυται για πειραματισμούς! Ακόμα κι αν δεις κάτι τελείως διαφορετικό από το στυλ που θα σε εντυπωσιάσει απλά μην το κάνεις. Πιθανότατα να απογοητευτείς.

Λάδι ή serum στα μαλλιά

Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι ήδη καλά ενυδατωμένα τη μέρα του γάμου σου για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο από αυτά τα προϊόντα που θα τα βαρύνουν.

Κοτσίδες

Αν ο γάμος σου είναι σε μποέμ στυλ θα είναι υπέροχο να κάνεις κάτι σε γαλλική κοτσίδα, αλλά με μέτρο. Όχι πολλά κοστιδάκια!



Δείτε επίσης: 6 Tips για να δώσεις όγκο και ζωντάνια στα μαλλιά σου!


Πηγή:Faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...