Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΜULTICOLORED ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ... Η ΠΟΛΥΧΡΩΜΙΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ!




Μulticorored μανικιούρ...Η πολυχρωμία στα νύχια είναι η νέα τάση !
Έτοιμη να την ακολουθήσεις;

Είσαι αναποφάσιστη με το ποιο χρώμα βερνίκι να διαλέξεις και ποιο πραγματικά σου πάει ; Τι θα έλεγες αν τα φορούσες όλα και μάλιστα όλα μαζί!
Η νέα τάση στα άκρα θέλει πολυχρωμία, ζωντάνια, και funky διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε νύχι!
Μη διστάσεις να υιοθετήσεις το nail trend, συνδυάζοντας τα αγαπημένα σου παστέλ χρώματα για ρομαντικό κοριτσίστικο μανικιούρ ή έντονες φλούο αποχρώσεις για τις πιο εκκεντρικές.  
Μεγάλη σημασία έχει, να βρεις αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους ή κάνουν ωραία αντίθεση. Για παράδειγμα μπορείς να βάψεις εναλλάξ τα νύχια σου με μπλε και πράσινα βερνίκια, ή ροζ, πορτοκαλί και κίτρινες αποχρώσεις. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις 5 μανό! Αρκέσου στα 2-3 αγαπημένα σου και ξεκίνα… 

Προσπάθησε να είναι όλα της ίδιας υφής. Το καλύτερο είναι να είναι όλα   ματ, όλα μεταλιζέ , όλα γυαλιστερά αλλά μπορείς και να κάνει και την ανατροπή φτάνει μόνο η αντίθεση να δίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα. 

Τάση είναι το πολύχρωμο γαλλικό σε όλα τα χρώματα αλλά και το αγαπημένο πλέων nude γαλλικό που στο τελείωμα έχει το κάθε νύχι διαφορετικό χρώμα. 

Extra tip: Αν έχεις πολύ μακριά νύχια, αρκέσου σε ένα κλασσικό μανικιούρ με ένα μόνο βερνίκι. Το multicolored μανικιούρ ταιριάζει ιδανικά σε όσες έχουν κοντά νύχια.  

Πάρε ιδέες για να υιοθετήσεις το multi colored nail trend:

 Παστέλ:










Πολύχρωμο γαλλικό







Γυαλιστερό





Έντονα χρώματα











Διαφορετικοί τόνοι του ίδου όμως  χρώματος.








Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...