Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

STARS ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟΙ : ΠΟΙΟΙ CELEBRITIES ΠΑΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ;


Stars και εθισμοί: Ποιοι celebrities που πάλεψαν με τις εξαρτήσεις τους και βγήκαν νικητές;

Ποιος σας είπε ότι η ζωή των Stars του Hollywood είναι στρωμένη με ροδοπέταλα; Τα φώτα πολλές φορές πασπαλίζουν με τη χρυσόσκονη πολλούς ανθρώπους  που ασχολούνται με την βιομηχανία του θεάματος κρύβοντας επιμελώς τα ψυχολογικά τους τραύματα και τα δράματα που τους σταμάτησαν για πάντα.

Αλήθεια τα χρήματα και η επιτυχία είναι ικανά να  φέρουν την ευτυχία σε έναν άνθρωπο; Τα σκοτεινά μονοπάτια  των εξαρτήσεων και οι ψυχικές διαταραχές που βασάνισαν πολλούς αγαπημένους μας Stars .Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Catherine Zeta Jones η οποία παρά το γεγονός ότι είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, έπειτα από τη περιπέτεια που είχε ο σύζυγός της Michael Douglas με την υγεία του, λίγες μόλις μέρες πριν εισήχθη και πάλι με διπολική διαταραχή.

Και μπορεί η διάσημη ηθοποιός να παλεύει ακόμα με τους δαίμονές της, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι συνάδελφοί της που πάλεψαν και πλέον είναι καλά! Ας πάμε να δούμε...

Το 2013 ήταν η χρονιά του μια που η ταινιά του Argo πήρε το Όσκαρ καλύτερη ταινίας όμως, αν και δεν είναι ευρέως να μην είναι γνωστό,  Ben Affleck αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού και το 2001 μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης ενώ το κέντρο του το σύστησε ο μάστερ του είδους Charlie Sheen.

Τα χρήματα ίσως τον βοήθησαν να κάνει μια αξιοπρεπή απεξάρτηση από το αλκοόλ αλλά η δύναμη της ψυχής είναι αυτή που  χάραξε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην Ιστοριά του Κινηματογράφου.



Η Eva Mendes  δυναμική υπέροχη γυναίκα που όμως νοσηλεύτηκε το 2008 επικαλούμενη διάφορα ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο κάποιοι έκαναν λόγο κοκαίνη. Βγήκε νικήτρια και τώρα λάμπει!




Η Drew Barrymore είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση καθώς νοσηλεύτηκε στην ηλικία των... 13 ετών προκειμένου να νικήσει τον εθισμό της σε αλκοόλ και κοκαΐνη .  Έκανε ένα σκληρό αγώνα στράφηκε ακόμα και εναντίων των ανάξιων διάσημων γωνιών της αλλά κατάφερε να νικήσει .




Ο Gerard Butler νοσηλεύτηκε το 2012 προκειμένου να απεξαρτηθεί από τα συνταγραφημένα φάρμακα και την κοκαΐνη .





Τον Αύγουστο του 2012 η τραγουδίστρια LeAnn Rιmes νοσηλεύτηκε προκειμένου να απαλλαγεί από τον εθισμό της στο... Τwitter! Συγκεκριμένα από το άγχος και το στρες το οποίο όμως είχε προκαλέσει η εξάρτησή της από τη δημοφιλή σελίδα




Η Kelly Osbourne έχει νοσηλευτεί 4 φορές λόγω της εξάρτησής της από παυσίπονα




Η Nicole Richie μπορεί σήμερα να είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, αλλά το 2006 εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης από την ηρωίνη και λίγο αργότερα για να σωθεί από την νευρική ανορεξία. Βρήκε την δύναμη και ανέκαμψε παίρνοντας την ζωή της στα χέρια της.






Ο διάσημος μουσικός Keith Urban σύζυγος της Nicole KIdman  μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης το 2006 προκειμένου να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.




Ο ταλαντούχος Robert Downey Jr δεν έχει κρύψει ότι δεν ήταν και το πιο ήσυχο παιδί του κόσμου με κόστος ακόμα και της ίδιας του της καριέρας. Έπειτα από πολλές περιπέτειες με την αστυνομία τελικά η σύζυγός του το 2003 τον έπεισε να νοσηλευτεί προκειμένου να νικήσει την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά. Το αποτέλεσμα να ανακάμψει τόσο στην επαγγελματική του όσο και στην προσωπική του ζωή.






H Catherine Zeta Jones δυστυχώς παλεύει ακόμα και σήμερα με την διπολική διαταραχή που κυρίως εκφράζεται με μανοκατάθλιψη. Ελπίζουμε να το ξεπεράσει και να επανέλθει στην οικογένεια της 
σύντομα!



Δείτε επίσης: Και όμως ήταν κάποτε ζευγάρι!! Star και οι σχέσεις που όλοι θέλουν να ξεχνάνε!!








Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...