Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΚΑΡΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ STAXTOPOUTA ΜΟΥ;


Καρέ κούρεμα να το τολμήσω Staxtopouta μου;

Το καρέ είναι ένα κλασικό κούρεμα αλλά καθόλου 
συντηρητικό και απόλυτα προσαρμόσιμο στο πρόσωπο της κάθε γυναίκας για αυτό είναι και το αγαπημένο hair look πόλων και των διάσημων. Παρόλο που θέλει την περιποίησή του ακόμα και γυναίκες που κουράζονται από το hair styling το επιλέγουν γιατί απλά μπορούν να παίξουν με τις γραμμές του και τα χτενίσματα του. Το καρέ μπορεί να είναι κοντό , μακρύ,πλάγιο λοξό στο πλάι, μύτες , με αφέλειες, με φράντζα , κοντό πίσω μακρύ μπροστά  αλλά και κοντό γεωμετρικά συμμετρικό. Μπορεί να είναι το κούρεμα που θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες ακόμα και την διάθεση σου για κάτι πιο εξεζητημένο.

Στην αρχική μορφή του καρέ, τα μαλλιά φτάνουν περίπου μέχρι το σαγόνι με σαφώς καθορισμένο περίγραμμα. Με την πάροδο του χρόνου, το μήκος των μαλλιών διαφοροποιήθηκε και πλέον, μπορεί να ποικίλει από το ύψος των αυτιών μέχρι τους ώμους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε ευκολότερα το στυλ στις αναλογίες του προσώπου σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις νεότερες εκδοχές του καρέ με λοξά μαλλιά στο πλάι.

Σε ποια πρόσωπα  πάει το καρέ;

Αν το πρόσωπό σας είναι μακρύ, πρέπει να επιλέξετε όσο το δυνατόν πιο κοντό καρέ. Έτσι, η προσοχή θα συνεχίσει να δίνεται στο πρόσωπό σας. Μια σχετική διαβάθμιση κάνει το κούρεμα πιο ελαφρύ και ζωντανό χωρίς να «κρέμεται» τίποτα. Ένα καρέ με απαλές γραμμές πηγαίνει περισσότερο στα γωνιώδη πρόσωπα. Σε ένα στρογγυλό πρόσωπο πηγαίνει περισσότερο ένα μακρύτερο καρέ, με λίγο όγκο στα πλάγια. 

Το καρέ θέλει να το φροντίσεις αλλά το στυλ που δίνει  στην εμφάνισή σας, το κάνει να αξίζει όλος ο χρόνος που αφιερώνετε στην περιποίηση του. Με αυτό το κούρεμα μπορείτε να είστε πάντα χτενισμένες. Δεν είναι ένα είδος χτενίσματος που μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας φυσικά μετά το μπάνιο σας. Για να τα κάνετε σγουρά χρειάζεστε προϊόντα για κράτημα, για να τα ισιώσετε πρέπει να περάστε αρκετές ώρες με το πιστολάκι σας. Το καρέ μαλλί σε σχέση με τα άλλα κουρέματα έχει περισσότερο βάρος γι αυτό το λόγο χρειάζεται extra περιποίηση. 

Πάμε να δούμε  Staxtopoutes μια σειρά από κουρέματα και χτενίσματα καρέ .


Η ηθοποιός Charlize Theron κρατάει τα μαλλιά της σε κοντό μήκος. Το  σπαστό καρέ την έκανε ακόμα πιο hot τη Charlize Theron έχει καρέ με ελαφριά σπαστά μαλλιά. Αυτό το καρέ είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις.




Με αρκετά κοντό καρέ μαλλί με αφέλειες η ηθοποιός Katie Holmes έδειχνε  chic.





Η Anne Hathaway έχει επιλέξει ένα καρέ με απαλά σπασίματα. Το στυλ δείχνει casual και ταυτόχρονα λαμπερό.





Το καρέ της Drew Barrymore είναι ελαφρώς κρεπαρισμένο στο κάτω μέρος. Έτσι, αποκτά λάμψη από τη δεκαετία του '60




Gwyneth Paltrow με μακρύ ίσιο καρέ πηγαίνει κυρίως σε γυναίκες με πιο στρογγυλό πρόσωπο. 



Εδώ ηθοποιός Charlize Theron κρατάει τα μαλλιά της σε κοντό μήκος. Το μακρύ καρέ την κάνι πιο σοφιστικέ!




Η ηθοποιός Meredith Monroe έχει τα ιδανικά ίσια μαλλιά για το κλασικό καρέ.




Το καρέ μακρί και κοντό μαλλί σε συνδυασμό με αφέλειες δίνει νεανικότητα στις εμφανίσεις σας.






Keira Knightley με κοντό καρέ με πολύ όγκο στα πλάγια  πετυχαίνει το πρόσωπό της να φαίνεται πιο στρογγυλό και  να δίνει έμφαση στα μάτια της.






Σε μακρύ ίσιο καρέ δώστε κίνηση στα μαλλιά σας στο κάτω μέρος τους.






Η Nicole Richie με λοξό καρέ δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά της






Η Victoria Beckham δημιουργεί μια τάση στο καρέ! Το κούρεμα της Victoria Beckham βαφτίστηκε «pob» στη Μεγάλη Βρετανία. Είναι ο συνδυασμός της λέξης καρέ (bob) και του ‘Posh’ που ήταν το παρατσούκλι της Victoria Beckham 






Σε μακρί καρέ κάνετε σγουρά τα μαλλιά σας και πιάστε τα ένα ατημέλητο ponytail.






Ισίο καρέ με φράντζα στο πλάι και προσθέτεις αμέσως στο στυλ σου θηλυκότητα.






Επιμελώς ατημέλητο και η πιο Ροκ έκφραση του στυλ σου θα σε κάνει να λάμψεις!





Μακρύ καρέ με ελαφριές μπούκλες και αμέσως θα έχετε μια πιο ρετρό εμφανίση.













Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...