Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ;


Προτιμάει τους φίλους του; Μήπως δεν με θέλει;


Μια συνήθεια-άβατο των περισσότερων αντρών. Ποια είναι η εξήγησή της;
Οι άντρες θέλουν να βγαίνουν με τους φίλους τους. Να πηγαίνουν για μπάλα να βγαίνουν για καφέδες για βόλτα με μηχανές και γενικά προσπαθούν να μην χάνουν τις παρέες τους ακόμα και όταν δεσμεύονται σοβαρά ή παντρεύονται! Το θέμα που δημιουργείτε φυσικά στις συντρόφους τους είναι το αν πραγματικά βγαίνουν με φίλους και τι κάνουν τελικά όταν βγαίνουν; Και φυσικά δεν περιμέναμε την ταινία hangover να βγει στις αίθουσες η γυναικεία φαντασία, μόλις έπεφτε η ατάκα "θα βγω με τα παιδιά απόψε" , αλώνιζε σε περίεργα μονοπάτια. Όμως γιατί επιλέγει να βγαίνει με τους φίλους του παρόλο που ξέρει πως στραβώνεις; Θα αρχίσουμε με τα βασικά:

1.Θέλει να βγαίνει με τους φίλους του, ώστε να περνιέται για ελεύθερος και να φλερτάρει με άλλες. Είναι τέτοιος τύπος.-Θέλει να βγαίνει με τους φίλους του, γιατί στη σχέση του οτιδήποτε δεν περιστρέφεται γύρω από το σεξ δεν τον αφορά και πολύ. Δεν περνά καλά με την έννοια της παρέας με τη σύντροφό του και προτιμά να περνά το χρόνο του με τους φίλους. Όπως θα έκανε κι αν δεν είχε σχέση.

2.Θέλει να βγαίνει με τους φίλους του, αντροπαρέα, γιατί δεν θέλει στα μάτια τους να δείξει πως έμπλεξε με κάποια και τον κάνει ότι θέλει. Έτσι διαφυλάσσει στα μάτια των φίλων και τα δικά του πως σε αυτή τη σχέση έχει το πάνω χέρι.  

3.Θέλει να βγαίνει με τους φίλους του σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Να πάνε γήπεδο τις Κυριακές, να πιούνε ένα Σαββατιάτικο απογευματινό καφέ να πούνε τα νέα τους. Το έκανε πάντα. Δεν βρέθηκε ακόμα γυναίκα για την οποία να απαρνηθεί αυτή του τη συνήθεια.

Μπορούμε να συμπεράνουμε τουλάχιστον άλλα τόσα. Η πραγματική ερώτηση όμως είναι άλλη. Γιατί σε ενοχλεί να βγαίνει με τους φίλους του; Μήπως τελικά απλά δεν του έχεις εμπιστοσύνη ή απλά ζηλεύεις; Πάμε να δούμε μερικούς λόγους...

1.Σε αποκλείει από αυτούς ; Π.χ. δεν στους έχει καν γνωρίσει, άρα είναι ένα άγνωστο πολύ σημαντικό όμως για εκείνον crowd ανθρώπων που εκείνος φαίνεται να μην σε θεωρεί αρκετά σημαντική στη ζωή του για σε συστήσει σε αυτούς;

2.Γνωρίζεστε αλλά σε αντιπαθούν ή τους αντιπαθείς (τέλος πάντων αντιπαθιέστε!), οπότε θεωρείς πως τον επηρεάζουν αρνητικά ως προς τη σχέση σας; Ή πως όταν είναι μαζί τους του είναι εύκολο να παίζει με άλλες;

3.Τους θεωρείς αποτυχημένους και σε χαλάει που οι φίλοι του είναι τέτοιοι τύποι;. Μήπως όμως πρέπει να φανείς πιο διαλλακτική;

4.Βγαίνει πιο συχνά μαζί τους από ότι μαζί σου; Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ίσως δεν είναι σε φάση ζωής για να κάνει σοβαρή σχέση. Θέλει να ζει σαν ελεύθερος με τους κολλητούς, άρα νιώθεις συμπληρωματική.

Ξεκινώντας από αυτό που σε ενοχλεί, είναι πιο εύκολο να καταλάβεις ποιο πρόβλημα (αν όντως υπάρχει και δεν είναι μόνο στο μυαλό σου) υπάρχει στη σχέση σας. Όμως, έχε πάντα στο μυαλό σου την πιθανότητα που το πολύπλοκο γυναικείο μυαλό εξετάζει τελευταία. Είναι οι φίλοι του, θέλει να τους βλέπει και αυτό δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να το αλλάξει.  Μήπως να  αρχίσεις να βγαίνεις και εσύ με τις παρέες σου;Ίσως, μάλιστα, αυτή που δεν θα προσπαθήσει να το αλλάξει να γίνει και η πιο σημαντική στη ζωή του.



Πηγή: Faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...