Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΒΑΣΙΚΑ ΤΙPS ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΝΙΚΟΥΡ



Βασικά  Τips για το νυφικό μανικιούρ!

 Αν ετοιμάζεσαι να ντυθείς νύφη σίγουρα θέλεις να είναι προσεγμένη κάθε λεπτομέρεια τη μέρα του γάμου σου και το μακιούρ σου είναι μια από αυτές. Δες τι προτείνουν οι ειδικοί...Μακιγιάζ, μαλλιά κλπ είναι όλα αποφασισμένα! Τι θα κάνεις όμως με τα νύχια σου που πρέπει να είναι εξίσου περιποιημένα; 

1.Καταρχάς να επισημάνουμε ότι αν δεν προτιμάς το μόνιμο μανικιούρ τύπου τζελ, τουλάχιστον για τη μέρα του γάμου σου πρέπει να στραφείς στο ημιμόνιμο μανικιούρ τύπου shellac. Και αυτό για δυο λόγους. Ο ένας είναι η διάρκεια, πράγμα που σε νοιάζει γιατί θες γυαλάδα που να κρατήσει και ο άλλος η ανθεκτικότητα, καθώς αυτό το είδος μανικιούρ δεν επηρεάζεται από νερό ή οποιδήποτε αλλη δουλειά χρειαστεί να κάνεις. 

2.Οι ειδικοί προτείνουν να κλείσεις ένα ραντεβού 3 εβδομάδες πριν το γάμο ώστε να γίνει μια σωστή περιποίηση καθώς και να κάνεις ένα ημιμόνιμο μανικιούρ για να δεις πως το αισθάνεσαι και στη συνέχεια ένα ραντεβού μια-δυο μέρες πριν από το γάμο.

3.'Οσον αφορά το σχήμα που θα δώσεις στα νύχια σου περοτίμησε κάτι σχετικά κοντό τετραγωνισμένο με στρογγυλεμένες άκρες, καθώς αντέχει πιο πολύ και κάνει τα χέρι ασου να δείχνουν πιο όμορφα.

4.Τέλος σχετικά με το χρώμα, τα απαλά ροζ και μπεζ είναι τα δημοφιλέστερα χρώματα καθώς και το γαλλικό μανικιούρ. Υπάρχουν όμως και κάποιες αποχρώσεις που περιέχουν λίγο ροδακινί ή λίγο μελί και μπορούν να αναδείξουν τα χέρια σου. 

Η επιλογή είναι δική σου και σαφώς εξαρτάται και από το νυφικό και τα αξεσουάρ του.Επίσης πολύ σημνατικό είναι ένα μήνα πριν από το γάμο να προσέχεις λίγο παραπάνω τα χέρια σου ενυδατώνοντάς τα συχνά και βάζοντας συχνά λαδάκι στα πετσάκι ώστε να μην είναι πολύ σκληρα.




Πηγή:Faysbook.gr



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...