Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ



Σπιτική μἀσκα για εύθραυστα και ξηρά μαλλιά!

Θέλεις μια σπιτική λύση  για να  δυναμώσεις τα μαλλιά σου και να τα ενυδατώσεις ;Η  Staxtopouta σου έχει μια αποτελεσματική συνταγή που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις όγκο και θα  σου χαρίσει ανθεκτικότητα και δύναμη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Υλικά

½ φλιτζάνι σπιτική μαγιονέζα ( που έχουμε φτιάξει μόνες με βιολογικά αυγά και σησαμέλαιο)
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
ελάχιστος βασιλικός πολτός
ελάχιστη ξηρή μαγιά μπύρας

Εκτέλεση

Ανακατεύεις τα υλικά σε ένα μπολ και χτυπάς μερικά λεπτά το μίγμα ώστε να δημιουργηθεί μία λεία κρέμα.
Απλώνεις τη κρέμα σε όλο το μήκος των μαλλιών κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δακτύλων σου.
Ολοκληρώνοντας, τυλίγεις τα μαλλιά σου σε ζεστή βαμβακερή πετσέτα για 30-40 λεπτά.
Στη συνέχεια λούζεις τα μαλλιά με ένα απαλό ενυδατικό σαμπουάν.

Τα συστατικά που κάνουν τη διαφορά!

Αυγά, περιέχουν πρωτείνες, σίδηρο, βιταμίνες Β6, Β12, D, έχουν πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες, τρέφουν τα μαλλιά και τους χαρίζουν όγκο απαλότητα και λάμψη.

Σησαμέλαιο, είναι ιδιαίτερα μαλακτικό, τονώνει και διεγείρει τη κυκλοφορία του δέρματος. Ιδανικό για μασάζ στο δέρμα και τα μαλλιά επειδή έχει αναζωογονητικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Μαγιά μπύρας, ο καλύτερος φίλος των μαλλιών. Πλούσια σε δραστικές βιταμίνες Β1, Β2, Β6, Β12, φιλικό οξύ και μαγνήσιο κάνει τα μαλλιά μαλακά και λαμπερά. Καλό είναι να προσθέτουμε επίσης μία κουταλιά μαγιά μπύρας κάθε μέρα στο γιαούρτι μας ή στη σάλτσα της σαλάτας για να ευεργετηθούμε από τη μοναδική της δράση.

Μέλι, οργανικά και ανόργανα οξέα, πρωτείνες και όλα τα βασικά αμινοξέα, βιταμίνες Β1,Β2,Β6, C, E , K, σε μορφή ιχνοστοιχείων περιέχει ψευδάργυρο, χαλκό είναι πλούσιο μαλακτικό, ενυδατικό, καταπραϋντικό, προλαμβάνει και αντιμετωπίζει την αφυδάτωση και αυξάνει την αιμάτωση στο τριχωτό της κεφαλής.

Βασιλικός πολτός, περιέχει ελεύθερα αμινοξέα βιταμίνες, Β1, Β2Β6,ΡΡ, παντοθενικό οξύ, φιλικό οξύ και βιταμίνες Α,C,D και Ε, ενυδατώνει, αυξάνει την ελαστικότητα και δίνει ζωντάνια στα μαλλιά.



Πηγή:Faysbook.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...