Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ...ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ;




Τα ζώδια και ο Μάρτιος... Τι θα τους κάτσει άραγε;

Τα άστρα δίνουν αποκριάτικο πάρτι και σας προσκαλούν να φορέσετε το πιο όμορφο χαμόγελό σας! Το γέλιο είναι το καλύτερο γιατρικό για τα βάσανα, παίδες! Τι κι αν μας έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι! Τι κι αν τα προβλήματα γίνανε Νιαγάρας να μας πνίξουν! Τι κι αν η ζωή μας έγινε ΑΣΤΡΑ ..ΝΑ ΠΑΝΕ! Εμείς εδώ απτόητοι συνεχίζουμε, με τις πιο cool προβλέψεις να πολεμάμε τα άσχημα και τα περίεργα, με μοναδικό όπλο το χιούμορ!!Οι αστρολογικές προβλέψεις του Μαρτίου μ’ ένα χαμόγελο πάμε να τις δούμε;....
Αν έχεις και συ παράπονο από τ' άστρα, φωτιά θα πέσει να σε κάψει από τον ουρανό (όπερ και εγένετο στα Ουράλια, οπότε κανόνισε να γίνεις φλαμπέ!). Θα πρέπει να 'σαι γκαντέμης από γέννα έτσι και δεν έχεις στρώσει κατάσταση - εκτός και αν γκρινιάζεις μπας και δεν σε πιάσει το κακό το μάτι. Αυτή την περίοδο ειδικότερα, οι προσκλήσεις, οι προτάσεις και τα υπονοούμενα κάθε είδους, πρέπει να σε έχουν προβληματίσει σε σημείο να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Να πεις «ναι»; Να πεις «ίσως»; Να πεις «θα δούμε»; Τι να πει κανείς για το ζώδιο της αλληνής που δεν είναι Κριός και έχει πέσει στα δίχτυα της ακαταμάχητης γοητείας σου; Η στήλη και ο αστρολόγος αυτοπροσώπως έχουν πάθει με την εύνοια που δείχνουν τ' άστρα για την αρχοντιά σου, μιας και όλοι σχεδόν οι πλανήτες που διαθέτει η αστρολογία φαίνεται ότι συμμαχούν, για να σε κάνουν πρωταγωνιστή αυτής της -κατά τα άλλα- ηλίθιας άνοιξης. Αυτό τώρα εσύ δεν θα πρέπει να το εκλάβεις εντελώς εγωιστικά και να γράψεις γενικώς όλους τους άλλους εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, αλλά να το παίξεις μετριόφρονας και με ένα κάπως έτσι ελαφρό-λαϊκό στιλ Αγάθωνας που πουλάει περισσότερο. Τον Μάρτη επίσης μην ξεχνάς ότι προκύπτει και μια Αφροδίτη στο ζώδιό σου (στις 22 ανήμερα της Αγίας Δρώσας, βοήθειά μας)) οπότε έχεις όλες τις πιθανότητες να γνωρίσεις την αδελφή ψυχή εκεί που δεν το περιμένεις. Αν τώρα την έχεις ήδη γνωρίσει (την αδελφή ή την ψυχή) και θέλεις να βγάλεις τα ματάκια σου, έτσι για το καλό της σαρακοστής, πάρε τις διάφορες προφυλάξεις και μην διατυμπανίζεις τα ερωτικά σου σουξέ αριστερά και δεξιά. Εν ολίγοις, βγάλε τη μούγκα, αν θέλεις να φτάσεις σώος μέχρι τον Απρίλη και μην δίνεις δικαιώματα να σε πούνε τζαζ. Μη! Τζιζ!

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γνωστό τοις πάσι -και ιδίως τοις αστρολόγοις-πως αν δεν σε φώναζαν Ταύρο, θα σε έλεγαν ταλιροφονιά ή θείο Σκρούτζ προς το σκοτσεζικότερον Κατερίνα μου. Το ίδιον αυτό του χαρακτήρα σου λοιπόν αναμένεται ότι θα γίνει πιο έντονο μέσα στις επόμενες μέρες και εβδομάδες, μιας και μια σειρά από πλανητικές όψεις -και διελεύσεις- θα σου κάνουν τα νεύρα μπατόν-σαλέ σε σχέση με τα οικονομικά. Όχι ότι σώνει και καλά τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, (χειρότερο δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς) αλλά, να βρε Ρένα μου, μια σειρά από ανεξέλεγκτες καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να δείξεις έναν άλλο εαυτό, πιο φούστα-καρό και πίπιζα, παρέα με τον Αγάθωνα και τους Κόζα μόστρα λίγο πριν το Μάλμε. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα σου -αν χρειαστεί κάνε το σκατό σου παξιμάδι-, ξέρεις εσύ, και άλλαξε κρυψώνα στο πουγκί, γιατί κάτω από τα παγάκια και τον Μπάρμπα Στάθη-μπάμια έχει καταντήσει ντεμοντέ και μπανάλ. Πρόσεξε τα αλισβερίσια με συνεργάτες, συνεταίρους και πελάτες που δεν είναι εντελώς φερέγγυοι, και μην δανείζεις -ακόμη και αν το 'χεις δει «ο πωλών τοις μετρητοίς»-, μη δανείζεσαι και άσε κάτω το γουρουνάκι κουμπαρά please. Κατά τα άλλα, μια -αλλόκοτη- ηρεμία φαίνεται ότι βασιλεύει στα επαγγελματικά, αλλά και τα αισθηματικά που βαδίζουν κούτσα-κούτσα προς το καλύτερο, γεγονός που θα σου επιτρέψει να προγραμματίσεις και κάποια μακρινά ταξίδια (προς τη Μαλακάσα ή τη Λούτσα και πολύ σου είναι!)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήπιες και ξανά-ήπιες το κατακάθι -τελφές κατά τα γαλλικά- του πικρού καφέ που σου σέρβιραν τ' άστρα και τα συναφή, και τώρα φαίνεται πια καθαρά -να, δες καλέ, εδώ, δίπλα απ' αυτή τη μουτζούρα που φέρνει με φίδι- ότι τα βάσανα δίνουν τη θέση τους σε καλύτερες μέρες και νύχτες, κυρίως... Ο Άρης το τελευταίο δίμηνο μέσα από τους λούτσους, σου έδωσε καταλάβεις από γκρίνιες, σκοτωμούς, τρία ράμματα πάνω απ' το φρύδι, νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες στο Τμήμα και μια δωρεάν συνδρομή για τα εξωτερικά στην Παμμακάριστο. Ο συγκεκριμένος πλανήτης όμως τώρα φεύγει (σε υποχρέωσε) και πάει να πετάξει αετό στο μπατζανάκη του που είναι Κριός. Τώρα λοιπόν θα καταλάβεις ότι όλη αυτή η κούραση, το άγχος, ο εκνευρισμός και τα νύχια που έφαγες δεν πήγαν χαμένα. Απεναντίας! Ο Ήλιος και ο Ερμής (πακέτο), που συνεχίζουν να κάνουν διάφορα αναίσχυντα πράγματα μέσα στους λούτσους (επίσης), θα σου δώσουν το «κατιτίς» που σου χρειάζεται για να πάρεις τα πάνω σου και να ξανατραβήξεις προς τη δόξα (Δράμας), και όχι μόνο. Θα ξεκινήσεις τώρα ένα εποικοδομητικό αλισβερίσι για κάθε είδους μπίζνες, σχέσεις και διάφορα τέτοια όμορφα πράγματα που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το κακό παρελθόν και τις αμαρτίες που διέπραξες τόσον καιρό βρίζοντας τα Θεία (ευτυχώς που δεν σε άκουσε η κυρία Λουκά). Και δεν είναι μόνον αυτό! Εκεί κατά τις 27 του μήνα, μια Πανσέληνος, που ανάβει τα φώτα της καταμεσής του φίλου σου του Ζυγού, υπόσχεται μια σαρακοστή όλο τζιβιτζιλίκια πού δεν το έχουν και πολύ να σε στείλουν αδιάβαστο… Ωιμέ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια παλιά τσέχικη παροιμία έλεγε πως «απ' τη ζωή στο θάνατο είναι ένα μονοπάτι, κι από τον πώλο στο τσουνί δύο δάχτυλα και κάτι». Κάπου εκεί κινείται λοιπόν και η δική σου η ζωή τελευταία... Πότε πώλος, πότε τσουνί. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπαίνει ξαφνικά στη ζωή σου την πρώτη Μαρτίου (παράλογο, ε; Τι να κάνουμε τώρα;) και σου ζητά να πάρεις τις αποφάσεις σου. Εκεί λοιπόν που είχες του τσουνιού σου το χαβά, εμφανίζονται τα χιλιάδες οικονομικό-επαγγελματικό-σεξουαλικά αδιέξοδα, και -ευτυχώς -υπάρχει και μια Αφροδίτη αρωγός να δώσει ένα χεράκι, μπας και βρεις το δρόμο σου (καλέ, η οδός Αμφισικλέους είναι στο Θησείο ή στα Ταμπούρια; Μπερδεύτηκα). Από την 1η μέχρι και τις 22/3 θα έχεις μέσα στους φίλους σου τους λούτσους την θεά του έρωτα, του σεβντά και του σεξ, να την κάνεις ό, τι τραβήξει η ψυχή σου. Όπως έχεις ήδη αντιληφθεί (εκτός πια κι αν είσαι τελείως τάπερ) ο Μάρτης είναι ένας μήνας-κουκλί για τα αισθηματικά σου, και καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς κάθε του στιγμή, για να φέρεις εις πέρας όποια αναίσχυντη και χυδαία προσδοκία κατεβάσει το υπέροχο μελαχρινό κεφάλι σου. Μετά από δύο χρόνια σχετικής ξεραΐλας νιώθεις επιτέλους τους αποταμιευτήρες σου να ξεχειλίζουν την ίδια ώρα που ένας οργασμός σου συστήνεται αυτοπροσώπως για τα περαιτέρω... Πέρα από αυτά τα πρόστυχα-πλην όμως όμορφα- περιστατικά που θα σου τύχουν, δεν θα 'ταν άσκοπο να κοιτάξεις να βάλεις σε μια τάξη τα πολύ προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα που ζητούν επειγόντως λύσεις... Έτσι και καταφέρεις να κουλαντρίσεις τις διάφορες εκκρεμότητες, το φετινό το κούλουμο θα 'ναι το κάτι άλλο.

ΛΕΩΝ

Μια ψιλό-αναταραχή που σου προέκυψε τελευταία πάει, πέρασε, και να πάει στο διάολο κι αυτή, κι όλο της το σόι. Ο Μάρτης λοιπόν σου προκύπτει λιγότερο sado και πιότερο χλεχλές, αφού κανείς από τους σημαντικούς πλανήτες που διαθέτει το «σύστημα» δεν θα προτιμήσει το ζώδιο σου. Απεναντίας, το φοβερό τριολέ Ήλιου - Αφροδίτης - Ερμή θα κάνει γιούργια πρώτα στους μπακαλιάρους και μετά στον Κριό, έτσι για να σου τη σπάσει γενικώς (και ειδικώς), αφού πρώτα απ’ όλα θα θεριέψει το παρασκήνιο και οι κολλητοί με τις τσάπες στο χέρι. Το τι θάψιμο έχεις να φας ανοιξιάτικα ούτε λέγεται ούτε περιγράφεται, γιατί δεν θέλω να σε στενοχωρήσω Μαρτιάτικα. Αν τώρα πάλι δεν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου (έχουν φωλιά τα λιοντάρια; Τι κουλαμάρες γράφω πια;), τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, κι αν φοβάται τότε έχει λερωμένη τη φωλιά του (ο Ουρανός). Στην περίπτωση λοιπόν που το σπίτι σου είναι μες στην κουτσουλιά, δεν σε βλέπω καλά, γιατί πέφτεις πάνω στο CNN και ένα λεπτό να γυρίσω την εσωτερική. Μπα, τίποτα, πάλι τα ίδια, μόνο ο Λαζόπουλος φτιάχνει, και συ καθόλου. Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως δεν έχει πρόβλημα ο αναμεταδότης, αλλά το ρετιρέ που παραμένει ξενοίκιαστο; Στην περίπτωση σου τελικά φαίνεται ότι μάλλον για καλό θα σου βγουν οι ρόμπες που θα φορεθούν πολύ (demi-saison), μιας και τα κολλητάρια μπορεί και να μην έχουν τόσο άδικο. Εσύ πάντως, ό, τι και να συμβεί, παίξε το σκληρόπετσος και μάγκας, δήλωσε ότι δεν μασάει ο Λέων ταραμά -αφού δεν νηστεύει-, κι άμα λάχει, κάνε την πάπια μέχρι τον Απρίλη που 'ναι παιδί σπαθί και μιλημένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α, για να σας πω, όλα κι όλα. Τα άστρα και η στήλη προσωπικώς -που σέβεται τα πτυχία της σε αστρολογίες, ενοράσεις και συναφή- σας είχαν προειδοποιήσει ότι η τρέχουσα περίοδος, είναι μια πολύ τρέχουσα περίοδος όπου θα χρειαστεί να δοκιμάσετε τα πάντα. Οι λιγότερο μωρές Παρθένες λοιπόν (και πιο έξυπνες, να το παραδεχτούμε) προμηθευτήκατε τη μία με τα φτερά, την άλλη με τα κουπιά, τη δείνα με την εξωλέμβιο, και κούτσα-κούτσα τον περάσατε τον Κάβο Ντόρο. Από την άλλη πλευρά, είχαμε υποσχεθεί πως ο Μάρτιος θα φέρει καλύτερες μέρες και επειδή εμείς τις υποσχέσεις μας τις κρατάμε, διαβάστε οι επιζήσαντες τα μελλούμενα... Ο κύριος υπαίτιος για την κατάσταση σου είναι ο Άρης, που ήρθε και θρονιάστηκε ο αναίσθητος απέναντι από το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να μην σου μείνει Κλουαζονέ και Σαρόφσκι ούτε για δείγμα. Η αρμένικη βίζιτα του Άρεως οσονούπω λαμβάνει τέλος, και κει γύρω στις 12/3, εσύ λες ένα ψυχρό ορβουάρ στο συγκεκριμένο γαϊδούρι, κλείνεις την πόρτα, βάζεις το συναγερμό και σωριάζεσαι στον καναπέ ή σ' ό, τι έχει απομείνει όρθιο σ' αυτό το σπίτι που το βλέπεις σκοτεινό, τον παλιατζή απόψε να 'ρθει περιμένει. Κατά τ' άλλα, θα πρέπει να σου πούμε ότι η έμφαση αυτή την περίοδο θα είναι στις φιλικές σχέσεις, αλλά εσύ χιάστηκες. Στο κάτω-κάτω, που ήταν οι φίλοι σου όταν τράβηξες των παθών σου τον τάραχο; Και, τέλος, μια Πανσέληνος που σέρνεται στον Ζυγό στις 27/3, κτυπά την πόρτα της καρδιάς και του χρήματος, εσύ όμως δεν ανοίγεις (την πόρτα), γιατί ήδη έχεις καεί από το γιαούρτι και φυσάς από μπεσαμέλ μέχρι γρανίτα. Καληνύχτα σας!

ΖΥΓΟΣ

Το να φτάνεις σε ακραίες λύσεις σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αφού είναι γνωστό ότι δεν μπορείς ν' αλλάξεις ζώδιο - ό,τι και να κάνεις. Βγάλε λοιπόν τη στολή του Υδροχόου, το καπέλο του Λέοντα και τη μάσκα των Διδύμων και κάθισε να τα πούμε τώρα που η στήλη έχει αποκριές. Είναι αλήθεια ότι τα τσαλίμια των άστρων το τελευταίο διάστημα σε έκαναν να περπατάς και να μονολογείς: να σου δώσω μια να σπάσεις αχ βρε κόσμε γυάλινε και να φτιάξω μια καινούργια κοινωνία άλληνε, -πολλοί Ζυγοί αποφασίσατε ν' αλλάξετε ημισφαίριο και άλλοι ουρανό, μα δεν υπάρχουν δρόμοι (ακόμη και η Μαρινέλλα άλλαξε ρεπερτόριο και εσύ το βιολί σου...). Γκρινιάζεις λοιπόν, και γκρινιάζεις και άγαρμπα, αλλά τελικά κανείς δεν σου ρίχνει άδικο, αφού ο πνιγμένος από το ποδάρι του πιάνεται... (Και ευτυχώς εσύ από ποδάρια άλλο τίποτα, ίδια η Ζέτα και η Χαλκιδική ταυτόχρονα). Ο Μάρτιος τώρα όχι ότι συστήνεται και ως Άγιος Θεράποντας αυτοπροσώπως, αλλά όσο να' ναι δεν έχει καμία σχέση με τον Γενάρη και το Φλεβάρη που έφυγαν και να πάνε στον αγύριστο. Τα πολύ χοντρά λοιπόν πέρασαν. Εν τούτοις ο Ουρανός και ο Πλούτωνας -που δεν σε ξεχνούν, ας είναι καλά τα παιδιά- φροντίζουν για την καθημερινή σου ταλαιπωρία -ιδιαίτερα αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο-, ενώ αν είστε ζυγαριές του τρίτου, πάει τελείωσε και μην το πείτε ούτε του παπά γιατί του φεύγουν λόγια - μου τα 'λεγε και ο Στελάρας προχτές. Κατά τα άλλα, δεν έχετε να φοβηθείτε και πολλά (μα τι λες τώρα, αστειεύεσαι;), αφού συνηθίσατε στις διάφορες μουλαριές του πλησίον σας που τον αγαπάτε ως εαυτόν. Πλην όμως μια και σας προκύπτει και μια κακούργα Πανσέληνος στις 27 αγκαζέ με τον Άρη, τι θα λέγατε να κρύψουμε τα επικίνδυνα αντικείμενα (μαχαίρια, πιρούνια και το αυτοκίνητο) μέχρι τα μέσα του Απρίλη; Έτσι, για να φτάσουμε μέχρι το Πάσχα σώες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τούτον εδώ το Μάρτη θα τον θυμάσαι καιρό, μιας και τα άστρα –που είναι παιδιά από σπίτι- είπαν να έρθουν να βάλουν ένα χεράκι να σε βγάλουν από το βάθος του λουκίου (το λούκι, του λουκίου). Βέβαια, κάποια μικροπροβλήματα στα υπαρξιακά συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, ένεκα ο Κρόνος και το αγύριστο κεφάλι σου ωστόσο δεν θα φτάσεις στο χάλι της Μανταλένας μετά την φωτιά (για πλημμύρες δεν παίρνω όρκο), οπότε παρηγορήσου. Επιπροσθέτως θα προκύψουν οσονούπω και κάτι ευκαιρίες-τόπλες στα επαγγελματικά, που, αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα αποδώσουν τους καρπούς τους το καλοκαίρι που βγαίνουν τα σταφύλια (άσχετο, ποιητικό όμως, ε;). Εν ολίγοις, αν δεν είσαι τελείως ανεπρόκοπος και γκα-γκα, θα μπορέσεις να κλείσεις κάποιες τρύπες που μπάζουν τώρα με τις μπόρες, αλλά και να κάνεις το πρώτο σου δεκάευρω κορνίζα. Τα καλύτερα όμως δεν σου τα είπαμε ακόμη, για να σε κρατήσουμε σε αγωνία. Περνάμε τώρα σ' ένα break, και σε λίγο πάλι μαζί. (Χε χε χε, σατανικός γέλως)... Να' μαστέ πάλι εδώ λοιπόν. Τι λέγαμε; Α, ναι! Τα καλύτερα λοιπόν τα φέρνει η Αφροδίτη που βολοδέρνεται μέχρι τις 22 του μήνα μέσα στα ψάρια (όχι αυτά που κυκλοφορούν στο σαλόνι σου καλέ, καμία σχέση). Και επειδή τα ψάρια είναι φίλοι και παιδιά-τσακμάκια, το τι έχεις να περάσεις από ερωτοσεξουαλικής απόψεως δεν σου το λέμε, γιατί δεν θα το κάνουμε εμείς το site porno, εντάξει; Πάντως είναι σίγουρο ότι τώρα με τις πρώτες ζέστες θ' ανάψεις φωτιές σε καρδιές (και όχι σε τίποτις δάση ελπίζω) και θα περιφέρεις αναίσχυντα τη γοητεία σου από παραλία σε παραλία (You, son of the beach), με το καμάκι -και ό, τι σου βρίσκεται πρόχειρο- στο χέρι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα το κακό μάτι είναι που σε έπιασε, ο Μάρτης είναι, θα σε γελάσω και δεν το θέλω, μικρό μου κενταυράκι. Πάντως είναι αλήθεια ότι οι μαύροι κύκλοι (ολυμπιακών διαστάσεων) κάτω απ' το μάτι δεικνύουν πως έχεις ψιλο-ψοφήσει στην πιλάλα για να φτάσεις στους στόχους σου και να τους κάνεις κρεμαστάρια. Ο Φλεβάρης πάλι δεν σου κάθισε ως μην, αφού μια σαδίστρια Πανσέληνος ήρθε και φώτισε κάποιες παλιές αμαρτίες που είχες επιμελημένα κρύψει κάτω από το μπαουλοντίβανο και σε εξέθεσε ως πόνι. Και κοίτα τώρα μια σύμπτωση που δεν συμβαίνει συχνά (αλλά τι να κάνουμε; Τίποτα). Η Πανσέληνος του Μαρτίου (συννυφάδα της πρώτης) προκύπτει στις 27/2 στο Ζυγό (μέλι έχεις και τις τραβάς τις ηλίθιες τις πανσελήνους)- οπότε τι: Μια από τα ίδια, αλλά σε καλύτερη φάση. Και εξηγούμαστε: η κολεξιόν Ήλιου – Ερμή-Αφροδίτης μέσα από τους μπακαλιάρους θα φορεθεί πολύ το πρώτο μισό του μήνα πάνω σε σχέσεις και οικογένειες, την ίδια ώρα (δυόμισι, τρεις, κάπου εκεί) που η Νέα Σελήνη -πάλι στους μπακαλιάρους- έρχεται να φέρει μια βελτίωση στο σίριαλ εσύ και οι φαμίλια και σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις στο εσύ και ΑΥΤΟΙ. Κατά τ' άλλα, οι πλανήτες δεν μπορείς να πεις πως είναι εντελώς γαϊδούρια με το ζώδιο σου, μιας και δεν υπόσχονται καντιφλιές και μαγγανοπήγαδα από τις 20 του μήνα και μετά που θα πάνε για βίζιτα στον Κριό. Μέχρι τις 12/3 ωστόσο ο Άρης (ναι, και αυτός στην ψαραγορά) μπορεί να σε κεράσει μια πρόκληση ή κάνα καβγά στη δουλειά. Πες «ευχαριστώ, κάνω δίαιτα», δώσε τόπο στην οργή και από δω πάνε και οι άλλοι (γιατί όχι και εσύ;). Ακολούθησε το τόξο που δείχνει Απρίλης και καλύτερες μέρες. Αυτά. Χαίρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο διάστημα η ζωή σου ακολουθεί τους ρυθμούς του «Ιντιάνα Τζόουνς και η χαμένη κιβωτός» μόνο που, απ' ό, τι φαίνεται, η κιβωτός τα 'χει λιγότερο χαμένα απ' ό, τι εσύ. Κάτι οι Σελήνες (άδειες, γεμάτες), κάτι ο Ουρανός, κάτι ο Πλούτωνας, ήρθες και αλάλιασες το κρι-κρι. Ο Μάρτιος πάντως μπορεί να μην είναι ο Άγιος Βασίλης αυτοπροσώπως (εδώ δεν ήταν ο Γενάρης), απ' ό, τι φαίνεται όμως δεν θα σε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Το κακό με σένα είναι ότι έχεις πέσει σε μια γενικότερη απραξία, έναν ύπνο του δικαίου ασορτί μ' ένα ηλίθιο χαμόγελο και μια καρό κουβέρτα που την περιφέρεις από το σαλόνι στο λίβινγκ και το υπνοδωμάτιο. Μέχρις ενός σημείου έχεις ένα άλφα -και βήτα- δίκιο. Οι ταλαιπωρίες και τα εμπόδια σε τσάκισαν, σε χτύπησαν κάτω σαν χταπόδι, σου υπενθύμισαν ότι τα σενάρια των ασπρόμαυρων μελό (Βούρτση - Ξανθόπουλος) βγαίνουν από τη ζωή (τη δική σου) και σε έφεραν στο χείλος του Κηφισού και του Ιλισού ταυτόχρονα. Ώς εδώ όμως και μη παρέκει. Ήρθε η ώρα να περάσεις στην αντεπίθεση. Πέταξε τα κουβερτοειδή και την τσίμπλα στο φεγγίτη, κατέβασε τα ανοιξιάτικα (ποτέ δεν είναι αργά) απ' το πατάρι, βάλε το κόκκινο φουστάνι (εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά) και πάρε τη ζωή και ένα μάγκνουμ στα χέρια σου. Απόδειξε σ' όλους πως δεν μασάει η κατσίκα ταραμά -ποσώς μελιτζανοσαλάτα- που είναι και νηστίσιμη- και βάλε τη ζωή σου σε νέα βάση. Εκεί γύρω στις 27 του Μάρτη μήνα πάντως με την Πανσέληνο ελεύθερη κι ωραία, άφησε τις μαγκιές στο χώρο της δουλειάς και ένδωσε σε κάνα συμβιβασμό αν δεις ότι δεν σε παίρνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λοιπόν: Αυτή τη φορά ο γράφων αποφάσισε να ξεκινήσει από τα θετικά του μήνα, αφού αφενός θα έχεις βαρεθεί ν' ακούς για καντιφλιές, Κρόνους και μαστιγώματα, αφετέρου άνθρωποι είμαστε, μην σε κατέβει ο νταμπλάς και σε τρέχουν με το i-pad αγκαζέ στους Ευαγγελισμούς και τα ΝΙΜΙΤΣ. Και καλά να μας διαβάζεις εντός δικαιοδοσίας ΕΚΑΒ: όλο και κάνα 166 θα σε μαζέψει. Τι γίνεται όμως έτσι σε πιάσει η πρόβλεψη -και τα επακόλουθα- σε καμιά Λέρο, σε τίποτις Κουφονήσια; Α πα πα! Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τον Μάρτιο το φοβερό πλανητικό τρίο Ήλιος - Ερμής - Αφροδίτη θα γυροφέρνει από Μπαρμπούνια μέχρι Κριό, με μια στάση στα Καμένα Βούρλα για καφέ και κατούρημα. Το όλο σκηνικό θα σε προβληματίσει κάπως στα οικονομικά (δίχως τραγικές συνέπειες, ευτυχώς), την ίδια ώρα που θ' αποφασίσεις ν' ασχοληθείς με τις τηλεπικοινωνίες (άσχετο), την οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου άτομα. Αδέλφια, ξαδέλφια, θείες, θείοι, και γενικώς άτομα του σογιού (απ' το σόι: γενική. Καμιά σχέση με τη σόγια), θα σου δώσουν αρκετές ικανοποιήσεις -ένας θεός ξέρει γιατί- και θ' ανεβάσουν την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σου, που τον τελευταίο καιρό σερνόταν χέρι-χέρι σε below zero επίπεδα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φίλοι θα παίξουν σπουδαίο ρόλο, μιας και θα προσφέρουν σημαντική βοήθεια, και να την πάρεις γιατί είναι τσάμπα. Και τώρα ξάπλωσε, πάρε βαθιά ανάσα και κάνα υπογλώσσιο. Από τις 12/3 και εντεύθεν, ο Άρης μπαίνει στον Κριό, και εσύ βγαίνεις από τα ρούχα σου -όχι για να κάνεις εκείνο, ποσώς- αλλά για ένα κατς-πάρτι με διάφορα μπρα-ντε-φερ και κικ-μπόξινγκ figures που υπόσχονται να μην πλήξεις τούτα τα αεράτα Κούλουμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Μάρτης είναι ένας μήνας (σιγά μην ήταν δύο) που έχει κάποιες διακυμάνσεις αναφορικά με το ζώδιο σου. Όχι ότι έχει τίποτε ο άνθρωπος προσωπικά μαζί σου (απεναντίας), αλλά να... Αυτός ο Άρης που λέγαμε (θυμάσαι;) μέχρι τις 12/3 συνεχίζει να κάνει φασαρία μέσα στην ψαραγορά (για να τον προσέξουμε) με αποτέλεσμα το νεύρο κάγκελο και η σχέση με το έτερο γιουβέτσι. Μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία πάντως τα πνεύματα και τα παρελκόμενα αρχίζουν -ως εκ θαύματος- να ηρεμούν, και εσύ με το τεφτέρι στο χέρι κάνεις τον απολογισμό των θυμάτων και των ζημιών. Τώρα αν μέσα στα θύματα εντοπίσεις και το έτερον (το πρώην), δεν πειράζει... Χαλάλι σου, εσύ να 'σαι καλά, γεια στα μουλάρια σου -και πάμε γι' άλλα. Όσο για τα άλλα, μην ανησυχείς καθόλου. Η Αφροδίτη, που σε πάει πολύ τελευταία, φροντίζει πριν από σένα για σένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να πεταχτείς μέχρι το κομμωτήριο (Τέτα coiffures), να πιάσεις το λουκ, να του δώσεις να καταλάβει, και να ξαμοληθείς σε κούλουμα, πλατείες, λιοστάσια -όπου σε φωτίσει ο θεός- για να συναντήσεις την επόμενη αμαρτία. Αυτά ως προς τα ερωτικοσεξουαλικά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο από τα άλλα. Στα επαγγελματικά συνεχίζονται οι διάφορες κουλαμάρες του είδους «τι ώρα είναι αυτή;», «πού ήσουν χθες;», «θα δουλέψουμε επιτέλους;» και άλλα τέτοια που εσένα τώρα πια δεν σε πτοούν αφού α) Τα βρήκες με το πρόσωπο β) Σου έκανε ένα μαλλί η Κική... γ) ...δεν έχει άλλο. Δεν είναι για χόρταση. Άντε και του χρόνου με υγεία...

Από τον αστρολόγο Γιώργο Ματσάγγο





Πηγή:myastro.gr



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...