Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΑΨΟΥΡΑ Ή ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ;







Μήπως μας τελείωσε η καψούρα ή ακόμη με αγαπάει;


Αλήθεια, πόσο καιρό έχεις να ακούσεις την φράση ''Σ' αγαπώ'' από το στόμα του καλού σου; Και ναι είναι λογικό να τρελαίνεσαι και τα ζιζάνια να έχουν κάνει επιδρομή στο μυαλό σου! Αναρωτιέσαι που είναι εκείνο το πάθος ρε παιδιά ; Έχει χαθεί το παιχνίδι και θέλει να με χωρίσει αλλά δεν γνωρίζει πώς; Να πανικοβληθώ ή όχι ; Και η Staxtopouta απαντά πως καλύτερα θα ήταν αν έκανε ακόμη υπομονή!Υπάρχουν 15 ενδείξεις πώς ακόμα τρελαίνεται για σένα, κι αυτό το ''σ'αγαπώ'' που δεν σου λέει το δείχνει αλλιώς…

1. Ακόμα κι όταν φοράς εκείνο το τεράστιο Τ- shirt, το φαρδύ μποξεράκι και τις κάλτσες μέχρι τη γάμπα, και το χειμώνα κοιμάσαι ακόμα και με ζακέτα κατά ένα παράξενο τρόπο συνεχίζει σε βρίσκει χαριτωμένη. Τι να πω μήπως τελικά όχι απλά σ'αγαπάει άλλα σε λατρεύει!!

2. Δεν σου κάνει καζούρα με τις γκάφες σου ! Μη σου πω ακόμα ούτε όταν κάνεις κάτι λάθος δεν γυρνάει να σε διορθώσει! Βαρέθηκα ή απλά τα συνήθισε.

4. Για χάρη σου τολμάει να κάνει λιώμα αραχνούλες, σκορπιουδάκια, κατσαριδούλες και όποιο άλλο ζωύφιο τολμήσει να σε απειλήσει.

5. Προσπάθησε - ανεπιτυχώς, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε- να καθαρίσει τα υπολείμματα που αφήνει ο αφρός ξυρίσματος ου χρησιμοποιεί στο νιπτήρα. Καλά ε Θεός σε λατρεύει ή μήπως η τελευταία παντόφλα έπιασε τόπο;

6. Μετά από το παρολίγον τρακάρισμα που είχες με εκείνη την ακριβή Φεράρι στο πάρκινγκ του εμπορικού,εκείνος ψέλλισε απλά: ''Είσαι καλά αγάπη μου;'' 

7. Η γαμήλια βέρα του πηγαίνει τόσο μικρή που το δάχτυλό του πρήζεται και μπλαβίζει, αλλά εκείνος ορκίζεται ότι του πηγαίνει γάντι. Αν πάλι την έβαλε μόνο στον γάμο και μετά ξανά ποτέ μην φρικάρεις…!! Η βέρα είναι στην καρδιά!

8. Δεν μαντεύει τι δώρο θέλεις για τα γενέθλιά σου. Απλά ρωτάει την καλύτερή σου φίλη. Βαρέθηκε να πηγαίνει να το αλλάζει ή απλά δεν θέλει να σκεφτεί ;Τι λες;

9. Δεν είναι ικανός να βάλει πλυντήριο πιάτο αλλά ξέρει να πιάνει το σφουγγαρί κι και να τα πλένει παραδοσιακά. Αν δεν τον θες κοπέλια χώρισε τον να σωθούνε άλλες!!

10. Καταλαβαίνει πότε τσαντίζεσαι και φροντίζει να σε κατευνάσει πριν ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος.

11. Θα σου αγοράσει αδιαμαρτύρητα τα ταμπόν που του ζήτησες από το σούπερ μάρκετ.

12. Φοράει με καμάρι και δημοσίως εκείνο το μπλουζάκι με το χρώμα που ούτε να πει σωστά δεν παίζει!

13. Όταν το σέρνεις για να παρακολουθήσετε ακόμα μια ρομαντική κομεντί στο σινεμά, δεν γκρινιάζει (μπορεί να κοιμηθεί στη μέση της ταινίας αλλά δεν γκρινιάζει).

14. Δεν σχολιάζει το καινούργιο αποτυχημένο κούρεμά σου, παρά μόνο αν του το ζητήσεις. Και τότε απλά λέει ψέματα για το πόσο ωραίο είναι.

15. Μπορεί να ξεχάσει να σου αγοράσει ευχετήρια κάρτα του σε κάποιας σας επέτειο, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι υπέπεσε σε εγκληματική ενέργεια και είναι προετοιμασμένος να πληρώσει το τίμημα.








Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...