Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ 10 ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ" ΕΚΡΗΞΕΙΣ"!


Οι 10 αστρικοί συνδυασμοί που μπροκαλούν "εκρήξεις"!

Αν κάπου εκεί έξω η ρουτίνα σας έχει κατεβάσει απότομα από το ροζ συννεφάκι και το όνειρο γι εσάς είναι μόνιμα κατειλημμένο,  τότε φίλοι μου ένα εκρηκτικό πόθο είναι το μόνο γιατρικό για την περίπτωση σας. Ο κατάλληλος ερωτικός παρτενέρ μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να σας κάνει να αισθανθείτε αυτό που η επιστήμη ονομάζει Big Bang Theory. Μην το πολύ σκέφτεστε εμπιστευτείτε τον έρωτα και τα άστρα. Οι  πλανήτες, στοιχειά που συγκρούονται και αλληλοσυμπληρώνονται μετατρέπουν την ζωή μας σε ένα παραμύθι αστερόσκονης. Πιστεύετε στα παραμύθια; Μήπως ακόμα η Θεά Τύχη -με την βοήθεια τον άστρων- δεν σας έφερε στο δρόμο σας το αστρικό σας ταίρι! Τι μπορείτε να κάνετε εσείς για αυτό; Απλά να κάνετε είναι την αρχή στο παραμύθι Μια φόρα και ένα καιρό…

1. ήταν μια γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Ταύρο: Ο συνδυασμός νερού και γης κάνει τα πάντα να ανθίζουν.Αυτή η σχέση αρχίζει συνήθως με τις προκλητικές ματιές εκείνης. Και ο Ταύρος δεν χάνει καιρό. Ρίχνεται στο παιχνίδι αποφασισμένος για όλα.Για αυτούς τους δύο δεν υπάρχουν όροι, ούτε περιορισμοί. Εκείνη αναλαμβάνει το ρόλο του οδηγού στα άδυτα της ψυχής και των ενστίκτων, ενώ εκείνος, παρασυρμένος από αυτή τη γοητεία, ανακαλύπτει την μέθη ενός έρωτα που μπορεί να γίνεται ταυτόχρονα η αναγέννηση και ο θάνατός του.Το ερωτικό παιχνίδι είναι αποκλειστικό και δεν χωρούν παρεμβάσεις από τρίτους. Σε αυτό συμβάλλει το γεγονός ότι και οι δύο τους είναι φοβερά κτητικοί τύποι. Κι όταν υπεισέρχεται ανάμεσά τους η ζήλια, τα προβλήματα καταλήγουν σε πιεστικές και οριστικές λύσεις. Πιο συχνά, η ζήλια εκδηλώνεται με μια ανταλλαγή συνεχών προκλήσεων που αρχίζει μεταξύ τους και που τους καταρρακώνει πραγματικά. 

2. ήταν ένας άνδρας Κριός με γυναίκα Τοξότη:Το σεξ μεταξύ τους μοιάζει με πυρκαγιά, με τη μόνη διαφορά ότι αυτή δεν προκαλεί εγκαύματα. Πάρτε προμήθειες για το σπίτι και έναν πυροσβεστήρα πείτε σε φίλους και γνωστούς πως θα σας δουν σε κανένα μήνα. Και φύγετε για το όνειρο.Ο έντονος ενθουσιασμός, η συχνή αναζήτηση της περιπέτειας και μία πολύ ζωηρή διάθεση, διαχέουν τη σχέση σας. Αισθάνεστε και οι δυο σας ότι μπορείτε να δίνετε την ολοκλήρωση στον άλλο, χωρίς να χρειάζεται να μετριάζετε την πληθώρα ενέργειας που κατέχετε. Εμπνέετε και αναζωογονείτε ο ένας τον άλλο.
Εσείς ως άνδρας Κριός, μερικές φορές συγκρούεστε ή και ανταγωνίζεστε με άλλα ισχυρά άτομα, ενώ εκείνη είναι πιο ανεκτική και δεν ενοχλείται εύκολα, για αυτό θα προσπαθήσει να σας ηρεμήσει. Το βασικότερο από όλα μέσα στην σχέση σας, που ξέρετε πολύ καλά και οι δύο, είναι ότι χρειάζεστε εξίσου προσωπική ελευθερία και χώρο.Ακόμα και αν περνάτε όλο το χρόνο σας μαζί, φροντίζετε έτσι ώστε να μην είναι καθόλου πιθανό να φθάσετε στην πλήξη, που και οι δύο απεχθάνεστε. Η σύντροφος Τοξότης, θα διαπιστώσετε πως είναι αρκετά απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις και ως εραστής της περιπέτειας θα χαίρεται να μοιράζεται μαζί σας στιγμές δράσης και δημιουργικής έμπνευσης.

3. ήταν μια γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Δίδυμο: Η φαντασία τους δημιουργεί τα πιο απίστευτα ερωτικά σενάρια.Ένας άντρας Δίδυμος και μία Υδροχόος γυναίκα θα εκτιμήσουν τα περισσότερα από τις αξίες του άλλου. Και οι δύο έχουν διαθέτουν υψηλή νοημοσύνη και θέλουν να συμμετάσχουν σε ουσιαστικές συνομιλίες. Μαζί, θα διερευνήσουν νέους ορίζοντες και θα απολαύσουν νέες εμπειρίες. Ο Δίδυμος αγαπά την ποικιλία και την αλλαγές όσο εκείνη και μαζί, μπορούν να βάλουν φωτιές. Όταν βρεθούν σε μια σχέση, ποτέ δεν θα χρειαστούν φίλους και θα βρουν εύκολα την αληθινή φιλία ο ένας στον άλλο. Ο συνδυασμός Υδροχόου και Διδύμου είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους.

4. ήταν ένας ανδρας Αιγόκερως με γυναίκα Παρθένο:Η φιλήδονη φύση τους ξεχνά επιτέλους τα «πρέπει» και τα «μη».Η σχέση ενός άνδρα Παρθένου και μιας γυναίκας Αιγόκερου έχει όλες τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Η έλξη μεταξύ τους θα είναι άμεση και μακράς διαρκείας. Μοιράζονται ένα παρόμοιο τρόπο ζωής και έχουν αρκετές ομοιότητες στον τρόπο που χειρίζονται τα διάφορα θέματα. Θα αναδείξει κρυφό το πάθος του και θα τον ενθαρρύνει να εκφράσει τα συναισθήματά του ανοιχτά. Η χημεία μεταξύ τους θα είναι μια χαρά και θα αλληλοσυμπληρώνονται πλήρως. Θα την κάνει να αισθάνεται ασφαλής και αυτή θα τον κάνει να αισθάνεται αγάπη και φροντίδα.

5. ήταν ένας άνδρας Ιχθείς με γυναίκα Σκορπιό: Δυο ζώδια του νερού μετατρέπουν ένα απλό κρεβάτι σε απέραντο ωκεανό ερωτισμού.Θα έρθει φυσικά και αμοιβαία, η έλξη μεταξύ ενός άνδρα Ιχθεί  και μια γυναίκας Σκορπιού. Θα καλύψουν τον άλλο συναισθηματικά και θα αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια. Και οι δύο έχουν βαθιά αισθήματα απέναντι στον άλλο και θα βρουν πλήρη ανταπόκριση στην αγάπη τους. Θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και θα της προσφέρει ασφάλεια, χωρίς καν να του τη ζητήσει. Ο σκεπτικός και ονειρικός χαρακτήρας του θα την συνεπάρει και θα λαχταρά την αληθινή αγάπη και την όλο πάθος συμπεριφορά της. Και οι δύο θα βρουν την τέλεια αντιστοιχία στον άλλο.

6. ήταν ένας άνδρας Λέων με γυναίκα Καρκίνο: Ένας καυτός συνδυασμός, ευλογημένος από τα άστρα, τον Ήλιο και τη Σελήνη.Ένας άντρας Λέων αγαπά να περνά το χρόνο του, με κάποιον που τον λατρεύει και η γυναίκα Καρκίνος είναι ένα τέτοιο πρόσωπο. Θα την κάνει να νιώσει ασφάλεια, αγάπη και προστασία. Με τη σειρά της, θα τον αφήσουμε να έχει τα ηνία και θα του δώσει πολύ προσοχή και αγάπη. Θα νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον της και θα της προσφέρει το πάθος του. Δεν θα υπάρξει έλλειψη πίστης και της δέσμευσης σε αυτή τη σχέση. Θα κάνει τα πάντα για να βλέπει το χαμόγελό της και αυτή θα αλλάξει τις συνήθειές της για να τον κάνει να αισθάνεται ότι τον θαυμάζει.

7. ήταν μια γυναίαΑιγόκερως με άνδρα Σκορπιό: Μια κατσίκα και ένας σκορπιός δεμένοι σφιχτά μεταξύ τους σε έναν αρχέγονο ηδονικό χορό.Ένας άντρας Σκορπιός και μια γυναίκα Αιγόκερως μπορεί να αποτελέσουν σίγουρα ένα μόνιμο δεσμό. Απλώς πρέπει να συμβιβαστούν λίγο, ειδικά με το πείσμα και την ακαμψία τους. Η χημεία μεταξύ τους θα είναι μεγάλη και είναι τόσο όμοιοι που δεν θα έχουν πολλά προβλήματα κατανόησης μεταξύ τους. Το πάθος του φαίνεται να λαμβάνουν τα συναισθήματά της. Η αφοσίωση και η αξιοπιστία της θα τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής και με τη σειρά της, θα της τυλίξει με αγάπη και στοργή. Και οι δύο θα εξισορροπήσουν όμορφα μεταξύ τους.

8. ήταν ένας άνδρας Καρκίνος με γυναίκα Σκορπιό: Το απόλυτο ζευγάρι για μια μυστική, αισθησιακή, απολαυστική ερωτική σχέση.Η σχέση μεταξύ ενός άνδρα Καρκίνου και μιας γυναίκας Σκορπιού φαίνεται να είναι ένα από τα τέλεια ταιριάσματα που προορίζονται ακριβώς για αυτό. Στο ζευγάρι υπάρχει μια τέλεια χημεία, η οποία θα δυναμώσει με το χρόνο. Εκείνος θα της παράσχει όλη την ασφάλεια και την άνεση που αυτή επιθυμεί για πάντα. Μαζί του, αυτή θα αισθανθεί αγάπη και φροντίδα. Τα συναισθήματα θα είναι βαθιά και αυτή θα καταλάβει την άποψή του, ακόμη και πριν αρθρώσει ούτε μία λέξη. Δεδομένου ότι οι δύο είναι επιρρεπείς σε διακυμάνσεις της συναισθηματικής τους διάθεσης, θα πρέπει ακριβώς να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάνουν τον έλεγχο στις μεταξύ τους συγκρούσεις. 

9. ήταν μια γυναίκα Κριός με άνδρα Σκορπιό: Σε γουστάρω όπως η μολότοφ την φωτιά. Οι γύρω τους ταμπουρωθείτε προβλέπεται επάνασταση. Ισχυρή και ακατανίκητη έλξη είναι τα πράγματα που θα συμβούν  όταν μια Κριός συναντήσει ένα Σκορπιό. Ωστόσο, αν θα υπάρξει τελικά χημεία, είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Η γυναίκα Κριός θα ήθελε να ελέγξει τα πράγματα, τα οποία δύσκολα θα γίνονταν δεκτά από έναν άνδρα Σκορπιό. Οι ματιές θαυμασμού της για άλλους άνδρες μπορούν να εκτοξεύσουν το αίσθημα ζήλιας του και αυτό δεν είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Και εκεί αρχίει το πανηγύρι.  Η γυναίκα Κριός θα λατρέψει τα μυστηριακά και έντονα χαρακτηριστικά του άνδρα Σκορπιού και δεν θα βαρεθεί ποτέ μαζί του. Από την άλλη πλευρά ο Σκορπιός, θα λατρέψει το ατίθασο πνεύμα της και τη ζωντάνια της.Φωτιά και νερό. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

10. ήταν μια γυναίκα Ζυγός με άνδρα Καρκίνο: Η πιο γλυκιά, η πιο σέξι, η πιο ρομαντική ερωτική ένωση απ’ όλες.Η σχέση αυτή έχει πιθανότητες να προχωρήσει. Η αρχή θα είναι πολύ καλή, το κύριο πρόβλημα όμως θα προκύψει στην πορεία, σε μια πιο μόνιμη βάση. Ένας από τους τομείς όπου θα παρουσιαστούν διαφορές είναι ο οικονομικός, σε εκείνον αρέσει η αποταμίευση και σε εκείνη τα ψώνια. Εκείνος είναι πολύ πιο πρακτικός και λογικός από εκείνη, που πράγματι είναι πιο ξένοιαστη για τη ζωή και επιθυμεί να ζει την κάθε μέρα όπως έρχεται. Εκείνος μπορεί μερικές φορές να μην εκφράζει πλήρως τα συναισθήματά του, κάτι που την ενοχλεί πάρα πολύ. Ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει αυτή η σχέση είναι η συζήτηση. 


Πηγή:ζωδια-προβλεψεις.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...