Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ



Ποιο μικρό μαύρο φόρεμα που μου ταιριάζει;


Το μικρό μαύρο φόρεμα (little black dress) είναι το Νο1 κομμάτι που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της. Θα μπορούσαμε  να βγαίνουμε μόνο με ένα ίδιο μαύρο μικρό φόρεμα σχεδόν σε κάθε έξοδό μας και να μην το έχει προσέξει ποτέ κανένας; Μα φυσικά! Απλά γιατί, το θαυματουργά σικάτο αυτό  μαύρο φόρεμα ανακαλύφθηκε για να μας λύσει όλα μας τα στιλιστικά προβλήματα. Μπορεί να φορεθεί με τόσους πολλούς συνδυασμούς ώστε πότε μα ποτέ να μην μπορεί να το βαρεθεί κανείς. Είναι η απάντηση και η εύκολη λύση για ραντεβού ερωτικά, επαγγελματικά, ακόμα και για πρωινές εμφανίσεις. Αν βρεις το ιδανικό για εσένα μαύρο φόρεμα τότε μετά απ΄ όλους τους χορούς τουλάχιστον ένας πρίγκιπας θα βρίσκεται στα πόδια σου. Πόσο εύκολη είναι βέβαια η επιλογή ενός απλού μαύρου φορέματος; Για τις φίλες της Staxtopoutas είναι απλά παιχνιδάκι. Για πάμε να δούμε τις λεπτομέριες...

Το βασικότερο που πρέπει να ξέρετε είναι ότι το σωστό μαύρο φόρεμα είναι αυτό που κολακεύει απόλυτα τη σιλουέτα σας.





Σιλουέτα «Μήλο» 


Το  μυαλό σου πάει σε μια φαρδιά επιλογή για να καλύψεις τις ατέλειες. Λάθος. Και μάλιστα πολύ συνηθισμένο. Αν φορέσεις κάτι φαρδύ ή με σχέδια στο πάνω μέρος, προσθέτεις ακόμα περισσότερο όγκο στο σώμα σου. Σκοπός είναι να δημιουργήσεις ένα trick οφθαλμαπάτης μιας πιο ισορροπημένης σιλουέτας. Τα φορέματα που αφήνουν τον έναν ώμο ακάλυπτο πετυχαίνουν ακριβώς αυτή την ψευδαίσθηση. Ένα λεπτό φίνο ύφασμα θα κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει ακόμη πιο κομψό.



Τip: Τόνισε τα δυνατά σημεία της σιλουέτας, όπως π.χ. τα αδύνατα πόδια σας, με μια κοντή επιλογή ή ένα σκίσιμο.



Σιλουέτα «Κλεψύδρα»

Ανήκεις στην κατηγορία των σούπερ τυχερών γυναικών. Αυτό είναι το σώμα που θα ήθελε κάθε γυναίκα, με καμπύλες, αλλά συμμετρικό. Δεν χρειάζεται να καλύψεις ή να αναδείξεις τίποτα. Το μούρο μικρό φόρεμα πάνω σας μπορεί να «μιλήσει» από μόνο του. Τα φορέματα bodycon -τύπου Herve Leger- εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα και αναδεικνύουν τις υπέροχες καμπύλες του. Το μήκος μπορεί να παίξει από πολύ κοντό μέχρι λίγο κάτω από το γόνατο.



Τip: Απέφυγε τα πολύ φορτωμένα  γενικά φορέματα με πέτρες, λουλούδια κ.λ.π. κυρίως στην περιοχή του στήθους.Ίσως σε κάνουν να φαίνεσαι «γεμάτη». Αντίθετα την μέση σου μπορείς να την τονίσεις άνετα με μια ζώνη.



Σιλουέτα «Αχλάδι»

Κλασική μεσογειακή γυναίκα, θηλυκή και λίγο πιο «βαριά» στο κάτω μέρος του σώματος. Μια γυναίκα ντίβα , μια γυναίκα σύμβολο. Βάλε φορέματα σε γραμμή Α ή με πιο γεμάτη φούστα, που θα καλύψουν κάτω από τον ευρύχωρο σχεδιασμό τους την προβληματική περιοχή, κάνοντας τη μέση να δείχνει λεπτότερη. Δεν χρειάζεσαι κάτι πολύ κοντό. Ίσως λίγο πάνω από το γόνατο αν οι γάμπες είναι καλοσχηματισμένες.



Τip: Αν έχεις σιλουέτα «αχλάδι», ένα strapless φόρεμα που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους είναι ό,τι καλύτερο για εσένα!




Σιλουέτα με καμπύλες 



Μην προσπαθείς να κρύψεις τις καμπύλες σου πίσω από τεράστια και ριχτά ρούχα. Το μόνο που θα πετύχεις είναι να προσθέσεις ακόμη περισσότερο όγκο στην εικόνα σου. Τα wrap dresses, τα φορέματα που δένουν γύρω από το σώμα, είναι ιδανική επιλογή. Δημιουργούν την αίσθηση λεπτότερης μέσης, ενώ το ανοιχτό ντεκολτέ τους δίνει έμφαση στο δυνατό σας σημείο. Φρόντισε το μήκος να φτάνει μέχρι το γόνατο.


Τip: Μη φοβηθείς τα prints, ξεγελούν το μάτι. Και μην ξεχάσεις το σέξι attitude. Σου ταιριάζει!

Ψηλόλιγνη σιλουέτα




Πρόκειται για μια προνομιούχα σιλουέτα, που το μόνο που που πρέπει να προσέχει κανείς είναι το να φαίνεται άχαρη. Επέλεξε ένα φόρεμα που αγκαλιάζει και αναδεικνύει το λεπτοκαμωμένο σώμα σου. Αν είναι πολύ μονοκόμματο το σώμα σου ένας τονισμός στην μέση είναι το ιδανικό για εσένα. Το μίνι είναι υπέροχο για εσάς. Τα στενά και μακριά φορέματα θα σε κάνουν να φαίνεσαι ακόμα πιο ψιλή. Μερικές φορές νομίζεις ότι σε δείχνουν πιο εντυπωσιακή. Αν είναι φαρδιά και μονοκόμματα  μπορεί να μην σε κολακεύουν και τόσο. Αν όμως έχουν ανοιχτή πλάτη πίσω ή στενεύουν στην περιοχή του στήθους τότε το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι να μην φαίνεστε μια μονοδιάστατη σιλουέτα.



Τip: Μη φοβάσαι τα τακούνια στις βραδυνές σου εξόδους θα χαρίσουν στο βήμα σου έναν πιο θηλυκό αέρα. Θα μου πείτε :"Μα Staxtopouta μου δεν είναι ωραίο να μπαίνεις κάπου και να είσαι η πιο ψιλή από όλους" και θα συμφωνήσω. Το υπερβολικό τακούνι σε κάποιο αρκετό ύψος είναι θέμα. Αυτό που έχω να σας συμβουλέψω είναι το μυαλό σας για όλες τις επιλογές σας ακόμα και στα τακούνια να είναι η αναζήτηση της χρησής τομής για εσάς.



Αδύνατη σιλουέτα 



Αυτό που χρειάζεσαι είναι να «γεμίσεις» τη σιλουέτα σου, στα σωστά σημεία. Μπορείς να το πετύχεις με στρατηγικά τοποθετημένα βολάν, που δίνουν όγκο και δημιουργούν την εντύπωση καμπυλών εκεί που δεν υπάρχουν. Προσοχή, όμως, μη χαθείς μέσα σε αυτά, σε τεράστιους φιόγκους ή φουσκωτά μανίκια. Ένας τρόπος να προσθέσεις όγκο είναι και τα κρόσσια, που με την κίνησή τους δείχνουν πιο γεμάτη σιλουέτα.


Τip: Το μαλλί ή το μπροκάρ που είναι φέτος στη μόδα, αποτελούν ιδανική επιλογή υφάσματος για τη συγκεκριμένη σιλουέτα.


Μικροκαμωμένη σιλουέτα 



Παρατήρησε το θαύμα που μπορούν να κάνουν για εσένα οι τιράντες που ξεκινούν πάνω από το στήθος και δένουν γύρω από τον λαιμό. Αυτό το trick δίνει την εντύπωση ενός πιο γεμάτου μπούστου, άρα και πιο πλούσιας σιλουέτας, και μακραίνει τον λαιμό, κάνοντας το μέρος του σώματός σου που «τραβάει» πρώτο το βλέμμα των άλλων να «ανοίξει». Ένα μακρύ φόρεμα σου ταιριάζει, καθώς βοηθάει να αναδείξει μια τέτοια σιλουέτα μια που της δίνει μήκος. 



Τip: Μπορείς να χαρείς τα τακούνια σε όλες τους τις φόρμες! Η Staxtopouta σου προτείνει για κάθε μέρα τις πλατφόρμες.Εκτός από μονόχρωμα για εσένα είναι οι ιδανικές οι ρίγες οι κάθετες. Αν μάλιστα έχετε αδύνατη σιλουέτα θα χαρίσουν πάνω σας. Για επιπλέον πόντους, πιάσε τα μαλλιά σε έναν ψηλό κότσο ή κοτσίδα. Και ναι μπορείς να χαρείς τα τακούνια σε όλες τους τις φόρμες!


Εγκυμοσύνη

 Τα φορέματα σε γραμμή αμπίρ, που ανοίγουν κάτω από το στήθος, επιμηκύνουν το σώμα και κρατούν την κοιλίτσα και τους γοφούς «incognito».

Μεγαλύτερες ηλικίες: Το ζητούμενο συχνά εδώ είναι να κρύψουμε τη χαλάρωση στα χέρια. Διάλεξε φορέματα  με πιο φαρδιά μανίκια ή συνδυάστε τα με ένα σακάκι ή μπολερό.


Μεγαλύτερες ηλικίες

Το ζητούμενο συχνά εδώ είναι να κρύψουμε τη χαλάρωση στα χέρια και στο στήθος.Διάλεξε φορέματα  με πιο φαρδιά μανίκια ή συνδυάστε τα με ένα σακάκι ή μπολερό. Φορέστε σουτιέν που κρατάνε πολύ καλά το στήθος και κοψήματα που αγκαλιάζουν όμορφα το ντεκολτέ σας.

Δείτε επίσης: Ποια ρούχα ξετρελαίνουν τους άντρες; Μάθε και πάρτου τα μυαλά!
Tips για να λάμψεις  στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν










Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...