Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ



5 Πράματα που οι άντρες προσέχουν πάνω σας!


Έχεις κάνει μια αλλαγή στο κούρεμα σου και περιμένεις από τους άντρες τις παρέας να πουν ένα κομπλιμέντο ένα κάτι; Άδικα περιμένεις! Οι περισσότεροι είναι κοσμάρα! Είναι ευρέως αποδεκτό ότι οι άντρες δεν είναι και τα πιο παρατηρητικά όντα του πλανήτη καθώς θεωρούν τις λεπτομέρειες περιττές και συνήθως επικεντρώνονται στο σύνολο και όχι στην λεπτομέρεια που για εμάς κάνει και την διαφορά! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα στη γυναικεία εμφάνιση, και όχι μόνο, τα οποία πάντα μα πάντα οι άντρες προσέχουν. Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά τα πράγματα στα οποία η... αντρική παρατηρητικότητα αφυπνίζεται!

5. Τα επίμαχα: Όλοι μα όλοι οι άντρες προσέχουν στήθος και οπίσθια. Όλοι; Μα φυσικά όλοι!Και δεν εννοούμε απλή παρατήρηση αλλά ολικό σκανάρισμα. Όταν δε είναι και κάποιος που ενδιαφέρεται για εσάς κάτι τις παραπάνω τότε τα επίμαχα σημεία θα καταγραφούν στον σκληρό του για πάντα ώστε να μπορεί άνετα να τα περιγράψει επακριβώς στους φίλους του! Τα δύο συγκεκριμένα μέρη του σώματος είναι ίσως και τα μοναδικά για τα οποία οι άντρες ξέρουν περισσότερα από εμάς, που τα κουβαλάμε κιόλας! Δοκιμάστε να ρωτήσετε ακόμα και φίλο σας πώς τα βρίσκει να είστε σίγουρες ότι θα σας πει λεπτομέρειες που εσείς ούτε που φανταζόσασταν!


Προσοχή: Πότε μην πέσετε στην παγίδα να ρωτήσετε την άποψη του φρεσκοχωρισμένου πρώην σας γιατί μετά από την απάντηση του σας βλέπω με ηρεμιστικά!

4. Επιδερμίδα:  Αγαπούν το καθαρό, μαλακό δέρμα. Το φωτεινό και καθαρό πρόσωπο μιας γυναίκας μπορεί να κλέψει την καρδιά τους για πάντα!  Να ξέρετε εκ των προτέρων ότι όση προσπάθεια κι αν κάνετε να κρύψετε σπυράκια ή ουλές, το πιθανότερο είναι να το παρατηρήσει και μάλιστα να σκεφτεί ή να κάνει και το σχόλιό του αν έχετε βαφτεί κάπως υπερβολικά για αυτόν!  Το φορτωμένο μακιγιάζ  είναι ικανό να βάλει σε σκέψεις το μυαλό των αντρών…και ναι, ναι φίλες μου γίνονται και θαύματα οι άντρες σκέφτονται ! 
Όποτε φρονίστε να κάνετε τα σωστά κολπάκια ώστε να είστε βαμμένες και λαμπερές και ταυτόχρονα χωρίς να έχετε δύο δάχτυλα make up  πάνω σας. Για το σώμα σας μην ξεχνάτε το γαλάκτωμα στο σώμα σας. Στους περισσότερους άντρες τους αρέσει το σώμα σας να είναι μαλακό σαν μωρού!

Συμβουλή:Βάλτε ένα ρουζ με λίγο γκλίτερ και να είστε σίγουρες ότι θα το εκτιμήσει! Λίγο...όχι δύο κιλά! Όσο για το σώμα βάλτε το ίδιο γαλάκτωμα με το άρωμά σας έτσι ώστε να μην έχετε πολλές αρωματικές αντιθέσεις πάνω σας.

3. Τις κινήσεις σας: Οτιδήποτε κάνετε με πρόσωπο ή χέρια σας το προσέχουν! Το τίναγμα των μαλλιών σας. Το πως κάθεστε σταυροπόδι. Το πως περπατάτε. Πως κρατάτε το τσιγάρο, πως πίνετε κρασί. Το πως χαμογελάτε, πως γελάτε, σε τι τόνο  μιλάτε. Όλα καταγράφονται. Όσο πιο χαριτωμένη είστε και όσο πιο θηλυκές κινήσεις κάνετε τόσο σας ερωτεύονται!

4. Την αύρα σας: Είστε νευρική; Είστε αγχωμένη; Έχετε αμυντική στάση; Όλα αυτά θα καταλάβει και θα τα λάβει αυτόματα υπόψιν του. Αν αποπνέετε θετική αύρα, έχετε χιούμορ και κάνετε τους γύρω σας να αισθάνονται όμορφα, τότε να ξέρετε ότι έχετε πάρει το πράσινο φως. Οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητες τις έξω καρδιά γυναίκες που δεν διστάζουν να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Θέλουν να είσαι η ντίβα που επιβάλει την παρουσία της και αφήνεται ακόμα και στο να τσαλακωθεί!

5. Μυρωδιά: Μπορεί να μην έχει πάρει και μάστερ, αλλά να ξέρετε ότι ένας άντρας είναι πολύ περισσότερο σε θέση να εκτιμήσει ένα όμορφο και ανάλαφρο άρωμα από μία γυναίκα. Δεν είναι τυχαίο που μπορούν αμέσως να αντιληφθούν την αλλαγή αρώματος, αφρόλουτρου ή γαλακτώματος. Φροντίστε λοιπόν να είστε πάντα μοσχομυριστές και προσοχή στις υπερβολές γιατί σίγουρα δεν θα του αρέσουν. 


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...