Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΠΩΣ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ


Πώς φλερτάρουν τα ζώδια;


Η νεραϊδονονά  έλεγε πάντα στην Staxtopouta πως το φλερτ θέλει μαεστρία . Το κοίταγμα, το χαμόγελο, τα βλέμματα που συναντιούνται και βγάζουν φωτιές, η αρχή σε κάτι και η προσδοκία του έρωτα είναι αυτά που κάνουν την καρδιά όλων μας να σκιρτά με τρελούς ρυθμούς.  Είναι μια μορφή επικοινωνίας πικάντικη που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας και μας κάνει να χαμογελάμε! Ο τρόπος που φλερτάρει κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δείχνει πολλά από την προσωπικότητά του. Πώς όμως επηρεάζει το ζώδιό μας τον τρόπο που φλερτάρουμε. Πάμε να μάθουμε τα πάντα για το πως φλερτάρουν τα ζώδια...

ΚΡΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Στον άνδρα Κριό αρέσει το κυνήγι. Είναι αυθόρμητος και τολμηρός. Αν βάλει στόχο μια γυναίκα δεν θα τον πειράξει αν συνοδεύεται. Θα προσπαθήσει να την πλησιάσει με κάθε μέσο. Δεν το πολυσκέφτεται και δρα άμεσα και γρήγορα. Τα λόγια είναι περιττά. Είναι ο εκτελεστής του ζωδιακού κύκλου.

ΚΡΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η Κριαρίνα προσπαθεί να εντοπίσει από μακριά τα βλέμματα που πέφτουν πάνω της κι ας συνοδεύεται. Δεν προβληματίζεται να κάνει την πρώτη κίνηση όταν κάποιος την έχει εντυπωσιάσει. Θα τον πλησιάσει με κάποια πρόφαση. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που της αρέσει. Εύκολα ενθουσιάζεται και εύκολα βαριέται.

ΤΑΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Ο άνδρας Ταύρος λατρεύει το φλερτ. Του αρέσει να είναι αρεστός στον περίγυρο, αλλά δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Θέλει να αρέσει και να επιβεβαιώνεται διαρκώς. Αν είναι ελεύθερος και με καλή διάθεση κάνει ατέρμονες συζητήσεις και είναι ευχάριστος.

ΤΑΥΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η αισθησιακή Ταυρίνα επιθυμεί να τη φλερτάρουν, αλλά σπάνια φλερτάρει. Είναι σοβαρή και αφήνει τους άλλους να την επιλέξουν. Το ενδιαφέρον της παραμένει σταθερό στο άτομο που την έλκει, αλλά δεν επιχειρεί ποτέ την πρώτη κίνηση. Αν ερωτευτεί κάποιον δύσκολα ξεκολλάει. Είναι πολύ ευγενική ακόμα και με αυτούς που δεν είναι του τύπου της. Δεν κόβει τα φτερά των θαρραλέων ανδρών.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Ο Δίδυμος είναι φιλικός με όλους. Θα κολλήσει με τη παρέα της κοπέλας που τον ενδιαφέρει. Θα κερδίσει πρώτα τις φίλες της ώστε να τον εγκρίνουν και να την επηρεάσουν θετικά. Εχει στρατηγική στο φλερτ. Δεν ντρέπεται, ούτε μπλοκάρει κάπου.

ΔΙΔΥΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: H γυναίκα Δίδυμος είναι εξαιρετικά έξυπνη και αγαπάει το φλερτ κάνοντας τα πάντα για να μην το δείξει. Φροντίζει να εντυπωσιάσει και να παίξει με όποιον της είναι απλά συμπαθητικός. Επειδή λατρεύει την επικοινωνία γενικώς είναι φιλική με όλους. Σίγουρα δεν είναι ντροπαλή. Απεναντίας είναι αυθόρμητη και άμεση. Μοιάζει με μικρό κορίτσι και στην αστρολογία αποκαλείται η «νέα» του ζωδιακού κύκλου. Δεν περνά απαρατήρητος ο ενθουσιασμός της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Το χαρακτηριστικό του άνδρα Καρκίνου είναι το κυνήγι και γι΄ αυτό το φλερτ το΄χει “σπουδάσει”. Είναι ευαίσθητος και αποφεύγει να πληγωθεί. Έτσι, φλερτάρει μόνο όταν έχει πάρει καταπράσινο φως από τη γυναίκα που τον έλκει. Φλερτάρει όταν βρίσκεται ανάμεσα σε γνωστούς και το κάνει εκ του ασφαλούς. Θα επιδιώξει να βρεθεί με το θήραμα σε κοινή παρέα, διότι εκεί μπορεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Πρέπει να νοιώθει οικεία για να ανοιχτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η γυναίκα Καρκίνος είναι η μαμά του ζωδιακού κύκλου. Είναι ρομαντική κι έχει στο μυαλό της ένα συγκεκριμένο μοντέλο άντρα. Της αρέσει να τη φλερτάρουν. Η ίδια δεν φλερτάρει εύκολα. Πιο πιθανό είναι να εντοπίσει κάποιον που της αρέσει και να εκφράσει διακριτικά το θαυμασμό της. Δεν σνομπάρει τα προξενιά και τον παραδοσιακό τρόπο γνωριμίας. Απεναντίας δεν αποδοκιμάζει τις γνωριμίες μέσω facebook. Διόλου απίθανο να βγει ραντεβού με το φίλο της φίλης της.

ΛΕΩΝ ΑΝΔΡΑΣ: Ανήκει στη κατηγορία των κυνηγών. Δεν έχει ενδοιασμούς να εκδηλώσει το θαυμασμό του στο γυναικείο φύλο. Δεν τον σταματάει τίποτε και κανένας. Γνωρίζει τους τρόπους να κολακεύει και να ρίχνει μια γυναίκα. Εμπνέει ασφάλεια και θαυμασμό. Επαίρεται για τις κατακτήσεις του και το διατυμπανίζει στη παρέα του. Το φλερτ θεωρείται ένα παιγνίδι απαραίτητο στη ζωή του. Εύκολα εντοπίζει το θήραμα και επιδιώκει να το βάλει στο πιάτο του και να το κατασπαράξει.

ΛΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η δυναμική Λιονταρίνα θέλει να τη θαυμάζουν και να τη φλερτάρουν. Επιδιώκει το θαυμασμό και την εκτίμηση των άλλων. Τα εύκολα την ξενερώνουν. Αποζητά κάτι που να θαυμάζει και μόνον έτσι δείχνει ενδιαφέρον. Προτιμά κάποιον που την ανεβάζει. Φυσικά δεν ενδιαφέρεται για κάτι ευκαιριακό. Είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού και της αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, που τις θεωρεί αναγκαίες στη ζωή της. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ένα σύντροφο που της δίνει ζωντάνια και του ανταποδίδει την αγάπη της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Ο άντρας Παρθένος κρύβει ένα μυστήριο που γοητεύει τις γυναίκες. Δεν είναι απλό να καταλάβεις πότε σε θέλει και πότε του είσαι αδιάφορη. Παίζει με το μυαλό της κάθε γυναίκας που τον εξιτάρει εγκεφαλικά. Αν τον γοητεύσει κάποια θα παρατηρήσει τα ρούχα της, τα αξεσουάρ και θα την παρατηρήσει από τα νύχια έως τα παπούτσια στα οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία. Τα θεωρεί ένα δείγμα στυλ και κλάσης που για αυτόν είναι απαραίτητη προυπόθεση για να γυρίσει να κοιτάξει μια γυναίκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η προσγειωμένη και πολύ σικάτη Παρθένος ζητάει το ωραίο και το κομψό και γενικώς ξέρει τι θέλει από τη ζωή και από έναν άντρα. Όταν της αρέσει κάποιος δεν το δείχνει και προσποιείται την ήρεμη ενώ δεν είναι καθόλου. Ο άντρας πρέπει να διαθέτει μυαλό και προσωπικό στυλ. Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα ούτε ενθουσιάζεται. Είναι η γυναίκα που συχνά μένει ανύπαντρη, διότι δεν συμβιβάζεται με κανένα.

ΖΥΓΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Ο άντρας Ζυγός φλερτάρει πολύ και παντού. Στα κλαμπ, στα καφέ, στη δουλειά, ακόμη και στο δρόμο. Του αρέσει η συζήτηση για να ακούει τη φωνή του και με αυτό τον τρόπο να καθηλώνει το συνομιλητή του επί ώρες. Μιλάει πολύ και προσπαθεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα με κομψούς και καλούς τρόπους. Αγαπάει τη μουσική και είναι γνώστης αυτής. Συχνά αποτελεί αντικείμενο των συζητήσεών του για να μαγέψει.

ΖΥΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Επειδή στη γυναίκα Ζυγό αρέσει πολύ να τη φλερτάρουν, φλερτάρει και η ίδια για να προκαλέσει το θαυμασμό και το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού. Έχει την ικανότητα να κάνει κάποιον που την πλησιάζει να νιώσει άνετα μαζί της. Είναι ένα πραγματικό θηλυκό με ανοιχτό μυαλό και πολύ διαθέσιμη στο φλερτ. Ζει για την επιβεβαίωση και την επιδιώκει παντού. Προσπαθεί να είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος και το παίζει γατούλα με αρκετή δόση τσαχπινιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Φλερτάρει διακριτικά και επίμονα. Δίνει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται για το θήραμα και κάνει έξυπνες κινήσεις για να κεντρίσει το ενδιαφέρον της γυναίκας που του αρέσει. Έχει στυλ και διαθέτει αυτοπεποίθηση. Είναι σταθερός στις απόψεις του και κινείται με κομψότητα. Του αρέσει να πρωτοτυπεί. Γνωρίζει πότε να είναι τρυφερός και πότε δυναμικός. Εμπνέει ασφάλεια που τη νοιώθεις από την πρώτη στιγμή. Η ευγένειά του θα σε συναρπάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η γυναίκα Σκορπιός, γνωστή για το σεξαπίλ και το πάθος της, εκπέμπει τη φλόγα της με τα μάτια και δεν διστάζει να δείξει τι ζητάει και από ποιον. Έχει τον αέρα της ντίβας και το βλέπουν όλοι. Ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Είναι πολύ δυναμική και της αρέσει το αντίθετο φύλο. Σαγηνευτική και όμορφη περιμένει πάντα την κίνηση από πολλά μέτωπα. Έκφραση και μοντερνισμός είναι στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΝΔΡΑΣ: Για τον άντρα Τοξότη το φλερτ είναι τρόπος ζωής. Του βγαίνει φυσικά και δεν το ελέγχει. Του αρέσει να παίζει και να επιβεβαιώνεται. Δεν σταματάει, αν δει κάτι που του αρέσει. Θέλει απλά να περνάει καλά εκείνη τη στιγμή και του είναι αδύνατο να μην κάνει καμάκι. Μπορεί να μην το συνεχίσει για όλη τη βραδιά. Έχει ένα παραμύθι που το έχει γράψει για να δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η γυναίκα Τοξότης φλερτάρει για πλάκα. Αρκεί να της αρέσει έστω και λίγο κάποιος και να τον βρίσκει ενδιαφέροντα, για να πέσει με τα μούτρα στο θήραμά της. Της αρέσει να περνάει καλά και δεν κολλάει σε ταμπού και καθωσπρεπισμούς. Είναι φλογερή και ανεξάρτητη. Αποπνέει έναν μυστηριώδη δυναμισμό. Δεν περνάει απαρατήρητη. Με ευχάριστη εμφάνιση και ανέμελο look σε πείθει ότι έχεις βρει αυτό που έψαχνες εδώ και καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΝΔΡΑΣ: Ο άντρας Αιγόκερως είναι ντροπαλός και κλειστός. Συνήθως είναι φειδωλός στα λόγια. Του αρέσει να φλερτάρει επιλεκτικά. Πλησιάζει μόνο το άτομο που του αρέσει πολύ και θεωρεί αξιόλογο κατά την άποψή του. Δεν κάνει επιπολαιότητες και θέλει κάτι σοβαρό. Δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες και ωραία ατμόσφαιρα για να φλερτάρει και να «ρίξει» το θήραμά του, όπως ένα δείπνο ή ένα ποτό σε πανοραμικό μέρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Η γυναίκα Αιγόκερως είναι σοβαρή και δεν παίρνει ποτέ την πρωτοβουλία να φλερτάρει έναν άντρα, έστω και αν της αρέσει πάρα πολύ. Φυσικά κι αυτή θέλει να αρέσει και να επιβεβαιώνεται. Γι΄αυτό δεν αποθαρρύνει τους θαυμαστές της. Αποζητά μια σχέση και γενικώς είναι απαιτητική και ξέρει τι ακριβώς θέλει: έναν άντρα να τον θαυμάζει και να είναι ψηλά στην κοινωνική σκάλα. Αν δεν της έχει δώσει το πράσινο φως ένας άντρας, δεν προχωρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Στον άντρα Υδροχόο αρέσει πολύ το φλερτ και το εξασκεί ασύστολα. Μιλάει πολύ καθότι εξαιρετικά επικοινωνιακός. Τα θέματα συζήτησης γι΄αυτόν είναι ανεξάντλητα, διότι είναι αρκετά ενημερωμένος με τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην κοινωνία. Δεν έχει τρόπους και μπαίνει στο ψητό άμεσα και χωρίς ενδοιασμούς. Φλερτάρει ταυτόχρονα με δύο γυναίκες στην ίδια παρέα και κάνει προκλητικές προτάσεις που μπορεί να αγγίξουν τη χυδαιότητα. Δεν δίνει ποτέ την καρδιά του και δεν αφήνεται ολοκληρωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Όπως ο άντρας Υδροχόος έτσι και η γυναίκα του ίδιου ζωδίου, επειδή κυβερνήτης τους είναι ο Ουρανός, είναι ανεξάρτητη και δεν δίνεται ποτέ ολοκληρωτικά σε κάποιον. Είναι εγκεφαλική και θέλει να κάνει πολλές γνωριμίες, καθότι ανήκει στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη φιλία. Δεν μιλάει με αγνώστους, αλλά θέλει να γνωρίσει τον άντρα της καρδιάς της σε φιλικό περιβάλλον. Προτιμά άντρες του Αέρα για να μπορούν να συλλάβουν τον πρωτοποριακό της νου.

ΙΧΘΥΣ ΑΝΔΡΑΣ: Το πρόβλημα με τον άντρα Ιχθύ δεν είναι αν φλερτάρει, αλλά ποια να πρωτοφλερτάρει, καθότι του αρέσει όλος ο γυναικείος πληθυσμός. Όταν αποφασίσει ποια γυναίκα προτιμά, φλερτάρει βάζοντας όλη τη ρομαντική του διάθεση. Το δείχνει σε όλους και δεν είναι διακριτικός. Είναι με τις ώρες του. ’Η του ύψους ή του βάθους. Διαβάζει τις σκέψεις των άλλων κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό.

ΙΧΘΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑ: Της αρέσει πάρα πολύ να την φλερτάρουν. Είναι ρομαντική κι όταν της αρέσει κάποιος πηγαίνει συνέχεια στο μέρος που ελπίζει ότι θα τον συναντήσει. Δεν θέλει όμως να εκτεθεί. Προτιμάει άντρες που παίρνουν την πρωτοβουλία και είναι δυναμικοί. Αυτό οφείλεται στη φιλική της διάθεση, στην ηρεμία και στη σοφία, στην αιώνια θηλυκότητά της και σε πολλά πράγματα που ίσως είναι δύσκολο να βρούμε το χώρο για να τα αριθμήσουμε. Είναι πολύ 
γλυκιά και διαθέσιμη και επαίρεται ότι ανήκει στο «αδύνατο» φύλο.



Πηγή:asteriskos.wordpress



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...