Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

7 EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΙPS ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ



7 Επαγγεματικά tips για μακιγιαζ που θα σου λυσούν τα χέρια;

Πώς να κρύψεις την κούραση στο πρόσωπό σου; Τι κάνεις αν έχεις μια πληγή στο πρόσωπο; Πώς καθαρίζεις το βουρτσάκι της μάσκαρας ; Τόσα πράγματα απλά που όμως μας δυσκολεύουν την ζωή γιατί να βασανιζόμαστε Staxtopoutes μου; Για αυτό και εμείς σας έχουμε 7 επαγγελματικά  μυστικά  που θα σου λύσουν τα χέρια και θα δώσουν την ευκαιρία να δείξεις το καλύτερό σου πρόσωπο! Πάμε να τα δούμε μαζί....

1. Χείλια χωρίς χνούδια


Θέλεις να αφαιρέσεις την πλεονάζουσα ποσότητα κραγιόν από τα χείλη σου; Μη χρησιμοποιήσεις βαμβάκι, έστω κι αν είναι ειδικό για ντεμακιγιάζ, γιατί μπορεί να ξεφτίσει και να καταλήξεις με τα χείλη σου γεμάτα χνούδια! Απλά μπορείς να ταμπονάρεις τα χείλη σου προσεκτικά με ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα στο οποίο θα έχεις προσθέσει ελάχιστη διάφανη πούδρα.
 
 2. Κρύψε την κούραση

Αν το πρόσωπό σου είναι κουρασμένο και θαμπό, απόφυγε να χρησιμοποιείς το make up που φοράς καθημερινά, γιατί θα τονίσει την τραχιά και ανομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας σου. Προτιμήστε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα ή ανακάτεψε στην παλάμη σου λίγο ενυδατικό προϊόν με δύο σταγόνες φον ντε τεν. Απλωσε το μείγμα σε ολόκληρο το πρόσωπο.

3. Πώς συμπεριφέρεσαι σε μια πληγή στο πρόσωπο;

Σε περίπτωση που μια ατέλεια συνοδεύεται και από πληγή ή δεν ξέρεις πού οφείλεται, απόφυγε να την καλύψεις με το μακιγιάζ, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τη μολύνεις! Αν επιμένει για μέρες, να απευθυνθείς στο δερματολόγο σου. Απόφυγε επίσης να καλύπτεις με make up τα ξεραμένα σπυράκια, γιατί έτσι μάλλον θα τα τονίσεις παρά να τα κρύψεις.

4. Ολοκληρωμένη φροντίδα στο πρόσωπό σας

Το χειμώνα μπορεί πλέον να μη σε καλύπτει το φον ντε τεν που χρησιμοποιούσες τους προηγούμενους μήνες – από πολλές απόψεις: Αφενός γιατί ίσως είναι υπερβολικά σκουρόχρωμο για μια επιδερμίδα που έχει χάσει πλέον το μαύρισμά της και αφετέρου γιατί μπορεί να την ξηραίνει. Αντικατάστησε το λοιπόν με ένα προϊόν σε πιο ανοιχτό τόνο, με ενυδατική φόρμουλα η οποία θα σε προστατεύσει από την αφυδάτωση.

5. Διατηρήστε το χρώμα των νυχιών

Αν έχει αρχίσει να ξεφτίζει το βερνίκι στα νύχια σου, δεν χρειάζεται να τα ξεβάψεις εντελώς. Κάνε μερικές τοπικές «επιδιορθώσεις» με το ίδιο ακριβώς χρώμα και πρόσθεσε μια διάφανη βάση, που θα το φιξάρει. Σε κάθε περίπτωση να αποφεύγεις να ξεβάφεις τα νύχια σου πάνω από μία φορά την εβδομάδα.

6. Καθάρισε το βουρτσάκι

Το βουρτσάκι της μάσκαρα είναι σαν το πινέλο ζωγραφικής: Ποτέ δεν «κουβαλάει» ακριβώς την ποσότητα χρώματος που θέλουμε. Για να αφαιρέσεις την πλεονάζουσα ποσότητα, σκούπισέ το με ένα καθαρό ύφασμα ή ένα χαρτομάντιλο. Να αποφεύγεις σε κάθε περίπτωση να το τρίβεις στο στόμιο της συσκευασίας, γιατί τα υπολείμματα προϊόντος που μένουν εκεί εκτίθενται στον αέρα και ξεραίνονται.

7. Έκαστο στο είδος του

Δεν είναι όλα τα concealer κατάλληλα για όλες τις ατέλειες. Για τους μαύρους κύκλους, χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες, ενυδατικό προϊόν, που απλώνεται ομοιόμορφα. Για τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα, προτίμησε πιο στερεά concealers, για παράδειγμα σε compact μορφή. Αν πάλι θέλεις να καλύψεις κοκκινίλες και ευρυαγγείες, θα σε εξυπηρετήσει άψογα ένα ρευστό concealer με αραιή υφή, που απλώνεται εύκολα.



Πηγή:faysbook

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...