Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ 5 SOS ΤΙPS ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΟ




Οδηγός επιβίωσης για το πρώτο ραντεβού και 5 sos  tips  για να υπάρχει και επόμενο

Πόσα ραντεβού έχεις βγει και έχουν πάει κατά καταστροφής και ολοκαυτώματος γωνία. Αν η απάντηση σου είναι πολλά τότε η νονά νεράιδα ήρθε για να σε γλιτώσει από τις επόμενες γλαρόσουπες που παίζει να φας και στα επόμενα . Το ξέρω στα πρώτα ραντεβού ιδρώνεις η καρδιά σου πάει να σπάσει και δεν ξέρεις ποτέ τι θα φορέσεις. Και αυτό που σε βασανίζει και σε σε μπλοκάρει είναι αν θα φανείς αρκετά καλή /καλός για να υπάρξουν και επόμενα. Η νόνα νεράιδα θα δανειστεί την ατάκα από τα καρντάσια και θα σας συμβουλέψει χαλαρά και θα φροντίσει  με τα  μαγικά της tips να σας προστατέψει από τα ραντεβού φιάσκο και να  επίσης να σας δώσει την δυνατότητα να βγείτε και επόμενο εφόσον ο άνθρωπος αυτός τελικά σας ενδιαφέρει…..


5. Να είστε ο εαυτός σας: Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε αποκτήσει έναν επίπλαστο χαρακτήρα τον οποίο τον χρησιμοποιούμε αυτόματα σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ή στην καθημερινότητα μας ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε  στην κοινωνία. Αυτός ο επίπλαστος χαρακτήρας είναι που μας βγαίνει στα πρώτα ραντενού. Και αυτό ίσως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όλοι μας, άντρες και γυναίκες στα πρώτα ραντεβού. Συνήθως στο πρώτο ραντεβού προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τον άλλο, με αποτέλεσμα να μην είμαστε ο εαυτός μας. Το μυστικό λοιπόν δεν είναι να γίνετε ένας άλλος άνθρωπος αλλά να παρουσιάσετε μία βελτιωμένη εικόνα του πραγματικού σας όμως χαρακτήρα. Αν για παράδειγμα είστε γκρινιάρα, δεν υπάρχει λόγος να το δείξετε από το πρώτο ραντεβού, αλλά μπορείτε κάλλιστα να να τονίσετε κάποια άλλα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας έτσι ώστε αργότερα το ελάττωμα σας αυτό κάπως να εξισορροπήσει με τα άλλα προτερήματά σας. Εν ολίγοις, αν η κατάσταση εξελιχθεί, θα είναι σε θέση πολύ σύντομα να γνωρίσει και τα ελαττώματά σας. Αν από την άλλη, κρίνετε απαραίτητο να πείτε και μερικά ψεματάκια τότε μάλλον θεωρείτε τον εαυτό σας αδιάφορο και μη συναρπαστικό. Κάτι στο οποίο πολύ πιθανό να συμφωνήσει και το wannabe αγόρι σας. 

2. Διατηρήστε το μυστήριο: Αν του ξετυλίξετε όλες τις πτυχές του χαρακτήρας σας στο πρώτο ραντεβού,και θυμηθείς όλες αυτές τις ιστορίες σου από την παιδική σου ηλικία έως το πρόσφατο παρελθόν σου πολύ απλά  τα έχεις πει όλα. Στο δεύτερο ραντεβού και στα επόμενα τι θα πεις;  Θα υπάρξει, αν υπάρξει ! Απλά θα τα έχεις πει ήδη όλα θα περάσετε στην  φάση κάνουμε σεξ και μετά μη τον είδατε! Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να του πείτε για τον πρώην σας και πόσο σας πλήγωσε, ούτε για το πόσο χάλια είναι στη δουλειά, ούτε ότι για τη μαμά σας που σας έχει κάνει πρώτη στην μαγειρική. Αυτό που λέει η νεραϊδονονά, είναι ότι στο πρώτο ραντεβού απλά είμαστε αισιόδοξοι ευχάριστοι με χιούμορ και χωρίς να μπαίνουμε σε πιο βαθιά ζητήματα και αναλύσεις. Αν του μαυρίσετε του άλλου ψυχή του, για ποιο λόγο να θέλει να ξαναβγεί μαζί σας; Επιπλέον, προσπαθήστε να μην κάνετε σημαντικές αποκαλύψεις για το άτομό σας. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από έναν άνθρωπο τον οποίο μαθαίνουμε σιγά σιγά και κάθε φορά μας έχει και μία νέα έκπληξη!

3. Μη γίνεστε to much φιλικές: Όσο κι αν προσπαθείτε να σπάσετε τον πάγο και να νιώσετε και οι δύο πιο άνετα, μην πέσετε στην παγίδα να το παίξετε φιλαράκι. Συνειδητοποιείστε ότι έχετε βγει ραντεβού και ότι το θέλετε είτε όχι, υπάρχει ανάμεσά σας ερωτική έλξη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να καταστρέψετε την ατμόσφαιρα και να τον κάνετε να αισθανθεί ότι έχει βγει με τον κολλητό του. Στο κάτω κάτω, αν ήθελε να βγει με τους φίλους του δεν θα ήταν μαζί σας καθώς θα μπορούσε ωραιότατα να σας είχε αποφύγει. Υστερικά γέλια, βρισιές και πολλή οικειότητα, στα όρια της αγένεια, καλό θα ήταν να λείπουν. Αν τα κάντε όλα αυτά τότε θα ξαναβγείτε ραντεβού αλλά πλέον θα είναι τελείως φιλικό. 

2. Πολλές ερωτήσεις: Το πιο εκνευριστικό. Δεν έχεις πάει ούτε για να εξεταστείς στο μάθημα, ούτε για να περάσεις από συνέντευξη για τη δουλεία. Και φυσικά δεν είσαι ο ανακριτής που επιγέται να εξιχνιάσει  την υπόθεση.  Βέβαια, είναι δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον αν δεν τον ρωτήσεις πράγματα, αλλά και οι απανωτές ερωτήσεις, είναι πολύ πιθανό να φέρουν τον άλλο σε αμηχανία. Άσε που μπορεί να εκνευριστεί και να αρχίσει να απαντάει καφρίλες μόνο και μόνο από αντίδραση.Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πείτε κάτι για εσάς και με την πρώτη ευκαιρία να του κάνετε πάσα για να πει κάτι αντίστοιχο για τον εαυτό του. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μιλάνε πολύ εύκολα για τον εαυτό τους αν δεν αισθάνονται άνετα ή ασφαλής. Για αυτό δώστε χρόνο και αφήστε τον άλλον να αισθανθεί  άνετα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ερωτήσεις για την οικογένεια του.Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε να ρωτάτε για χρήματα και καριέρα, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς που το θέμα αυτό πονάει. Αν θέλει θα σας τα πει από μόνος του. Συνήθως,αν δεν έχετε έναν εσωστρεφή άνθρωπο απέναντί σας, και του αρέσετε θα αρχίσει από μόνος του να σας δίνει  αυθόρμητα πληροφορίες για τον εαυτό του. 

1. Προσοχή στο ντύσιμο: Κάποιοι θεωρούν ότι στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει κανείς από άποψη εμφάνισης να τα δίνει όλα! Δηλαδή να φοράει ότι πιο ιδιαίτερο, σέξι και ακριβό διαθέτει η γκαρνταρόμπα του.Συνήθως αυτές που υπερβάλουν είναι οι γυναίκες. Ενώ για τον άντρα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αντί να βάλει T-shirt, άντε να το αντικαταστήσει με  κανένα πουκάμισο. Πολλές λοιπόν, πέφτουμε στην παγίδα της υπερβολής με αποτέλεσμα να ντυνόμαστε προκλητικά και το μακιγιάζ μας να θυμίζει περισσότερο καρναβάλι της Πάτρας. Το μυστικό λοιπόν είναι η απλότητα. Αποφύγετε οτιδήποτε προκλητικό, κοντό ή με πολύ βαθύ ντεκολτέ. Ντυθείτε απλά αλλά ταυτόχρονα σέξι. Αν βάλετε μίνι μην είναι ντεκολτέ. Αν βάλτε ντεκολτέ μπλούζα βάλτε από κάτω παντελόνι. Το αγαπημένο σας τζιν για παράδειγμα, ένα απλό μπλουζάκι που κολακεύει το στήθος σας και ένα ζευγάρι γόβες, αρκούν. Εννοείται ότι μαλλιά και μακιγιάζ θα πρέπει να είναι απλά. Μην γεμίστε αξεσουάρ και κοσμήματα και προσοχή μην βάλετε ένα σκασμό άρωμα πάνω σας.Να μυρίζετε απλά ωραία αυτό είναι αρκετό για να ενεργοποιηθεί η χημεία σας.



Staxtopouta




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...