Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΘΕ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ SUPER SLΕΕK ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ



Μάθε βήμα-βήμα πώς να δημιουργήσεις την τέλεια super sleek αλογοουρά



Έχεις μακριά μαλλιά  και αγαπάς τις αλογοουρές; Η Staxtopouta έχει για εσένα το καλύτερο χτένισμα ώστε να τονίσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να εντυπωσιάσεις με ένα στυλ στα μαλλιά κατευθείαν από τις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής.Τα slick και αυστηρά χτενίσματα είναι φέτος ένα από τα μεγαλύτερα hair trend. Μάθε πώς να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή αλογοουρά με 4 απλά βήματα για να σώσεις ακόμα και τη χειρότερη μέρα των μαλλιών σου.....

How to:

Το μαλλί σου για αυτό το χτένισμα πρέπει να είναι απόλυτα ίσιο. Η Staxtopouta σου προτείνει αν έχεις χρόνο αρκετό στην διάθεσή σου να στενώσεις τα μαλλιά σου με το μπιστολάκι και να αρχίσεις να τα ισιώνεις με την στρογγυλή βούρστα για ίσιωμα . Το τελείωμα φυσικά θέλει σίδερο ισιώματος. Αν πάλι ο χρόνος που διαθέτεις είναι λίγος στεγνώσε τα με το μπιστολάκι απλά και μετά ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου με σίδερο ισιώματος και βάλε αρκετή ποσότητα ζελέ από την ρίζα και προς τα πίσω.




Πιάσε μια αυστηρή αλογοουρά, χτενίζοντας με μια χτένα με λεπτά δόντια, όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. 
Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου με το λαστιχάκι, χρησιμοποίησε μια λεπτή τούφα από την αλογοουρά σου για να «καμουφλάρεις» το λαστιχάκι. Γύρισέ την γύρω από τη βάση της αλογοουράς και στερέωσέ την με 2-3 τσιμπιδάκια. Το αγαπημένο της Staxtopoutas είναι αντί να το καλύψετε με τα μαλλιά σας να βάλετε μια υπέροχη κορδελάκι και να κάνετε έναν φιόγκο πιο θηλυκό και πιο παιχνιδιάρικο για πιο χαλαρές εμφανίσεις.




Τέλος, ίσιωσε με το σίδερο ισιώματος την αλογοουρά και ψέκασε με αρκετή λακ το μπροστά μέρος του χτενίσματος, για να δημιουργήσεις το τέλειο slick αποτέλεσμα, με διάρκεια.-Πιάσε μια αυστηρή αλογοουρά, χτενίζοντας με μια χτένα με λεπτά δόντια, όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. 
Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου με το λαστιχάκι, χρησιμοποίησε μια λεπτή τούφα από την αλογοουρά σου για να «καμουφλάρεις» το λαστιχάκι. Γύρισέ την γύρω από τη βάση της αλογοουράς και στερέωσέ την με 2-3 τσιμπιδάκια.


Δείτε επίσης: 6 Tips για να δώσεις όγκο και ζωντάνια στα μαλλιά σου!
5 Tips για ίσιωμα μαλλιών την Πρωτοχρονιά.





Staxtopouta
fotos faysbook

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...