Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

7 ΤΙPS ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΟΓΚΟ





Οι βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο είναι απλά ασύλληπτες και εκπληκτικές. Κάνουν το βλέμμα μας εντυπωσιακό και αναδεικνύουν απόλυτα το βάψιμο μας. Οι περισσότερες γυναίκες αισθάνονται απλά άβαφτες χωρίς να βάλουν μάσκαρα.Όλες μας έχουμε δοκιμάσει πολλές μάρκαρες ακόμα και ψεύτικες βλεφαρίδες, το ξέρατε όμως ότι υπάρχουν και μερικά τρικ που μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε βλεφαρίδες με πλούσιο όγκο;....

7. Ξεκινήστε με μια διάφανη μάσκαρα primer, η οποία αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες και τις προστατεύει, επίσης δημιουργεί την ιδανική βάση για την πούδρα που θα απλώσετε στο επόμενο βήμα, αλλά και μόνη της μαζί με την κανονική μάσκαρα προσφέρει περισσότερο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες.

6. Απλώστε μια πούδρα πριν την μάσκαρα. Η πούδρα θα αγκαλιάσει τις βλεφαρίδες και θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα της μάσκαρα. Επίσης, κάνει τις βλεφαρίδες πιο πλούσιες, τους δίνει όγκο και διατηρεί την μάσκαρα αναλλοίωτη.

5. Απλώστε μάσκαρα που προσφέρει όγκο στις βλεφαρίδες, επιμένοντας περισσότερο από τη βάση προς τη μέση. Απλώστε την προσεκτικά και ομοιόμορφα, όχι βιαστικές κινήσεις.

4. Απλώστε τη μάσκαρα και από την εσωτερική πλευρά, κλείστε ελαφρώς το βλέφαρο, στριφογυρίστε το βουρτσάκι απαλά ώστε να καλυφθούν οι βλεφαρίδες από όλες τις πλευρές και να αναδείξουν τον όγκο τους.

3. Προσθέστε χρώμα. Απλώστε πρώτα μια καφέ μάσκαρα και μετά την μαύρη. Η τεχνική αυτή δίνει άλλη διάσταση στις βλεφαρίδες και εκπληκτικό αποτέλεσμα.

2. Άλλο ένα τρικ είναι να κάνετε ζικ – ζακ κινήσεις με το βουρτσάκι και παράλληλα να κλείνετε το βλέφαρο ώστε να καλυφθούν με μάσκαρα ακόμα και οι πιο κοντές βλεφαρίδες. Αυτό και αν προσφέρει όγκο.

1. Επιλέξτε το σωστό βουρτσάκι. Για να προσφέρετε όγκο στις βλεφαρίδες χρειάζεστε ένα βουρτσάκι με πυκνές τρίχες ή τα ειδικά σχεδιασμένα δόντια. Τα βουρτσάκια αυτά καλύπτουν τις βλεφαρίδες με μάσκαρα και δεν αφήνουν κόμπους.

http://www.staxtopouta.gr/2012/11/7_7.html










Πηγή:jenny

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...