Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ STAXTOPOUTAS ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!


Όλα τα μυστικά μιας Staxtopoutas για το κραγιόν που μας ταιριάζει και όχι μόνο!!


Οι γυναίκες είναι βαμμένες μόνο και με ένα κόκκινο κραγιόν. Η αγαπημένη ατάκα της νεραϊδονονάς αλλά και πολλών διάσημων. Όμως ταιριάζει σε όλες το κόκκινο κραγιόν; Ποιο χρώμα και πια απόχρωση κραγιόν μα ταιριάζει πραγματικά;Είναι τόσο δύσκολο να επιλέξεις το σωστό χρώμα για εσένα; Οι περισσότερες γυναίκες καθόμαστε μπροστά στα ράφια με τα κραγιόν και τα κοιτάμε με αμηχανία και απορία στο βλέμμα, αφού δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Το λάθος που κάνουμε είναι πως εντυπωσιαζόμαστε από τα χρώματα και μερικές φορές όταν πάλι τα δοκιμάζουμε μπαίνουμε στο τριπάκι να τα αγοράσουμε ακόμα και αν δεν μας ταιριάζει απόλυτα. Η Staxtopouta θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει να επιλέξετε επιτέλους το κραγιόν που σας πάει!Πάμε να δούμε τα μυστικά της;....

1. Βασικός κανόνας όταν επιλέγετε το χρώμα του κραγιόν σας είναι να βρείτε μια απόχρωση που θα ταιριάζει στο πρόσωπό σας όταν δεν έχετε καθόλου μακιγιάζ! Οπότε επιλέγουμε κραγιόν όταν δεν είμαστε ήδη μακιγιαρισμένες βαριά. Βάλτε μια ενυδατική και το mack up σας και μια μάσκαρα και είστε έτοιμες για να δοκιμάσετε κραγιόν

2.Πρέπει να έχετε πάντα στο νου ότι οι αποχρώσεις που σας κολακεύουν περισσότερο είναι αυτές που είναι δύο τόνους πιο σκούρες από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

3.Για να δοκιμάσετε διάφορες αποχρώσεις απλώστε το κραγιόν ή το gloss μόνο στο πάνω χείλος. Αν η απόχρωση αυτή είναι μία ή δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από το κάτω χείλος σας, τότε βρήκατε το τέλειο κραγιόν.



4.Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να αγοράσετε το κραγιόν σας από ένα κατάστημα που δεν επιτρέπονται οι δοκιμές; Θα πρέπει απλά να δείξετε εμπιστοσύνη στο χρώμα που έχει πάνω η συσκευασία του κραγιόν. Ακουμπήστε το πάνω στα χείλη σας και δείτε αν ακολουθεί τον παραπάνω κανόνα.








1.  Γυναίκες με πιο ανοιχτό δέρμα δείχνουν υπέροχες με ένα nude κραγιόν, ή με αποχρώσεις όπως το βερικοκί, τα ροζ και τα απαλά κοραλί. Αποφύγετε τα καφέ που θα σας χλομιάζουν πολύ.






2. Οι σταρένιες επιδερμίδες μπορούν να επιλέξουν πιο σκούρες αποχρώσεις. Τα κόκκινα, τα μωβ και οι θερμές αποχρώσεις του βατόμουρου.





3. Σκούρες πολύ επιδερμίδες. Τα κραγιόν σε αποχρώσεις του δαμασκινί, του σοκολατί και του σκούρου κόκκινου ταιριάζουν σε εκείνες που έχουν πιο σκούρες επιδερμίδες. Μάλιστα οι ειδικοί λένε ότι οι γυναίκες με τις σκούρες επιδερμίδες έχουν δύο δρόμους για να κινηθούν όσον αφορά στην επιλογή απόχρωσης για το κραγιόν τους, ή προς τα καφέ, ή προς τα μωβ. Το κάραμελ και το καφέ του φουντουκιού είναι τέλειο για το πρωί και το δαμασκινί ή το κόκκινο του κρασιού είναι ότι πρέπει για το βράδυ.




Πολλές γυναίκες πιστεύουν λανθασμένα ότι δεν μπορούν να βάλουν κόκκινο κραγιόν γιατί απλά δεν τους πηγαίνει. Το μυστικό στο να επιλέξετε το σωστό κόκκινο είναι οι πολλές του αποχρώσεις. 

1. Οι γυναίκες με ροδαλό δέρμα θα πρέπει να επιλέξουν το κόκκινου του κερασιού. 

2.Οι πιο σταρένιες δείχνουν υπέροχες με το κόκκινο της φωτιάς, ενώ όσες έχουν πιο σκούρο δέρμα θα πρέπει να επιλέγουν και πιο σκούρα κόκκινα για τα χείλη τους.

3. Καλό είναι επίσης να μην συνδυάζετε το κόκκινο των χειλιών σας με το κόκκινο των ρούχων που φοράτε.


Ψυχραιμία κορίτσια… Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να το πετάξετε. Τα κραγιόν αυτά μπορούν να χρησιμεύσουν για να δημιουργήσετε τις δικές σας αποχρώσεις, απλά ανακατεύοντάς τα. 













1.Αν και μπορείτε να κάνετε το περίγραμμα και πριν και αφού βάλετε το κραγιόν σας, για πιο φυσικό αποτέλεσμα καλό είναι να το κάνετε πριν. 

2.Για να διατηρηθεί μάλιστα περισσότερο το κραγιόν σας γεμίστε τα χείλη σας με μολύβι χειλιών και μετά βάλτε το κραγιόν σας. 

3.Το μολύβι θα λειτουργήσει σαν βάση, οπότε αν φύγει το κραγιόν σαν, τα χείλη σας θα έχουν χρώμα και θα είναι ζουμερά.














 Πηγή:star

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...