Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

10 ΤIPS ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ






10 Τips για να είστε όμορφες και λαμπέρες χωρίς μακιγιάζ!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι λαμπερές και όμορφες κάθε μέρα και για αυτό φροντίζουν πάντα το καθημερινό τους μακιγιάζ. Και αν σας έλεγα πως μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη και λαμπερή και χωρίς μακιγιάζ τι θα σκεφτόσασταν Staxtopoutes μου; Πως τελικά μάλλον δεν την παλεύω τελευταία; Και όμως φίλες μου μια γυναίκα μπορεί να είναι όμορφη κάθε μέρα χωρίς τα "μαγικά" της.Το μόνο που θα χριστείτε είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και να ακολουθήσετε τα 10 βασικά tips  που θα σας κάνουν να λάμπετε κάθε μέρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω σας. Πάμε να τα δούμε;….

10. Ύπνος.Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα που βοηθάει στην ανάδειξη της φυσικής μας ομορφιάς είναι ο καλός ύπνος. Οχτώ ώρες ήρεμου, συνεχούς ύπνου θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα γύρω από τα μάτια, προσφέροντάς σας ένα λαμπερό βλέμμα. Επίσης θα ενισχύσει τον μεταβολισμό σας και έτσι το σώμα σας θα κάνει σωστές καύσεις.

9. Είμαστε ότι τρώμε. Μια φράση που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι για όλους μας να προσέχουμε την διατροφή μας. Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά καθώς και σε πρωτεΐνες μπορεί να βοηθήσει να φαινόμαστε πάντοτε νέες και με υπέροχο δροσερό δέρμα για όλη μας την ζωή.

8. Νερό το θαύμα της ζωής. Πίνετε καθημερινά 8-10 ποτήρια νερό. Το να πίνετε νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες. Η ενυδάτωση του οργανισμού είναι πολύ σημαντική τόσο για το δέμα όσο και για τα ζωτικά μας όργανα. Πίνετε νερό και το δέρμα σας θα λάμπει!

7.Καθαρισμός.Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου μας είναι πολύ σημαντικός. Ποτέ μην κοιμάστε μακιγιαρισμένες.Όταν βάφεστε μην πέφτετε για ύπνο χωρίς ντεμακιγιάζ. Το δέρμα σας θα γίνει θαμπό και δεν θα έχει την όψη υγείας που επιτηρούμε. Η απολέπιση και η ενυδάτωση είναι απαραίτητες. Γι’ αυτό μην ξεχνάτε την απολέπιση μια φορά την εβδομάδα και την καθημερινή ενυδάτωση. Και επίσης μην παραλείπετε να καθαρίζετε το δέρμα σας πριν την ενυδάτωση, αν δεν θέλετε να έχετε φραγμένους πόρους και μαύρα στίγματα. 

6.Ενυδάτωση, προστασιά.Το πρωί είναι σημαντικό να πλένουμε το πρόσωπό μας με δροσερό νερό, μια ενυδατική κρέμα για τα μάτια και το πρόσωπο καθώς και η αντηλιακή  χειμώνα καλοκαίρι θα δώσουν ζωντάνια και λάμψη. Μην αμελείτε την αντηλιακή σας η επίδραση των βλαβερών ακτίνων του ήλιου προκαλεί γήρανση στο δέρμα. Επίσης μην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά ηλίου για να μην κάνετε αυτές τις μικρές ρυτιδούλες γύρω από τα μάτια.

5. Μαλλιά.Κάντε ένα  κούρεμα που θα σας αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Ένα κούρεμα που δεν θα θέλει ιδιαίτερο styling  για να δείξει εντυπωσιακό πάνω σας είναι αυτό που επιζητούμε.Έτσι θα είστε όλες τις ώρες της ημέρας εντυπωσιακές και ελκυστικές.

4. Φρύδια. Τα φρύδια σας είναι καλό να φροντίζετε να είναι περιποιημένα και καλοσχηματισμένο. Αν το χρώμα τους δεν σας αρέσει ή δεν ταιριάζει με τα μαλλιά σας, μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον ειδικό να σας τα βάψει.  Ένα με δυο τόνους πιο σκούρα από τα μαλλιά είναι το καλύτερο για την  εμφάνισή σας!

3.Μάτια που μαγνητίζουν.  Βλεφαρίδες γυρισμένες. Το να τις γυρίσετε με το ειδικό ψαλίδι δεν είναι κακή ιδέα αλλά ακόμα καλύτερη είναι να τις φροντίζεται για να αποκτήσουν μάκρος και όγκο.Οι ενυδατωμένες βλεφαρίδες είναι ένα μεγάλο ατού στο να δείχνετε όμορφες χωρίς μακιγιάζ. Το μυστικό είναι το καστορέλαιο.  Μια με δύο φορές την εβδομάδα  πριν να κοιμηθείτε σε ένα βουρτσάκι- καθαρισμένο από την παλιά σας μάσκαρα- βάλτε μερικές σταγόνες καστορέλαιο και περάστε τις καθαρές σας βλεφαρίδες. Το καστορέλαιο κάνει θαύματα!
Όταν τα μάτια σας είναι κόκκινα ή κουρασμένα οι σταγόνες φυσικών δακρύων για εσάς θα είναι ένα μικρό θαύμα. Ξεκουράζουν τα μάτια αμέσως και απομακρύνουν την ερυθρότητα έτσι τα μάτια σας θα φαίνονται ζωηρά και έτοιμα να κάνουνζημιές!

2. Χείλη και χαμογέλο. Δεν θα πρέπει να παραμελείτε ποτέ τα χείλη σας. Αν δεν θέλετε να φορέσετε ούτε ένα απαλό lip gloss, ενυδατώστε τα οπωσδήποτε με κάποιο lip balm. Η συχνή απολέπιση και στα χείλια είναι πολύ σημαντική για να φαίνονται δροσερά και ζουμερά. Τα δόντια καλό θα ήταν να τα πλένετε συχνά και μια λεύκανση θα κάνει το χαμόγελό σας να λάμψει.

1. Κρεπάλη! Το κάπνισμα, το αλκοόλ και τα συνεχή ξενύχτια  φθείρουν την φυσική σας ομορφιά. Και στην κραιπάλη ένα μέτρο χρειάζεται Staxtopoutes  μου!















Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...