Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

4 SUPER TREDY ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ


4 Super tredy xτενίσματαπου λατρεύουν οι άντρες!

Δεν χρειάζεται να κάνετε περίτεχνα χτενίσματα για να είστε πάντοτε ποθητές από τους άντρες . Ακόμα και με μια απλή κοτσίδα οι άντρες εντυποσιάζονται. Για να δημιουργήσεις όμορφα χτενίσματα για να δείχνεις περιποιημένη όλες τις ώρες της ημέρας δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε χρόνο ούτε χρήματα. Η  Staxtopouta έχει να σας προτείνει τέσσερα χτενίσματα που θα σας κάνουν χαρίσουν χάρη και μπρίο.Πάμε να τα δούμε….

1.Girly ponytail

Οι χαμηλές sleek αλογοουρές επανέρχονται δυναμικά τη φετινή σεζόν! Κάνε μια χωρίστρα στη μέση και πιάσε τα μαλλιά σου πίσω μια χαλαρή κοτσίδα. Μια κορδέλα ή ένα glamorous αξεσουάρ μαλλιών θα δώσει έξτρα πόντους στυλ στο χτένισμά σου στο λεπτό





2. Πλεξούδα στο πλάι

Κλασσική, διαχρονική και πολύ αγαπημένη! Σε νωπά μαλλιά βάλε λίγο αφρό για όγκο και έπειτα στέγνωσε τα μαλλιά σου με το κεφάλι να κοιτάει προς τα κάτω. Φέρε όλα σου τα μαλλιά από τη μια πλευρά και πιάσε μια πλεξούδα, για να είσαι κομψή και περιποιημένη όλες τις ώρες της ημέρας.



3.Mess up
Η τέλεια λύση για μια bad hair day.. Πιάσε όλα σου τα μαλλιά έναν ψηλό κότσο και άφησε μερικές τούφες να πέφτουν επιμελώς ατημέλητα δεξιά και αριστερά. Αν το αποτέλεσμα δεν σε εντυπωσιάζει, «διόρθωσε» τις ατέλειες κάνοντας σύμμαχό σου για ακόμη μια φορά τα τσιμπιδάκια σου



4. Hippy style

Οι boho lovers θα ενθουσιαστούν με αυτό το απλό και εντυπωσιακό χτένισμα! Δώσε φόρμα στα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας… τα δάχτυλά σου. Βάλε μικρή ποσότητα κεριού στα χέρια σου και δώσε όγκο στα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου. Έπειτα στέγνωσέ τα έχοντας το κεφάλι προς τα κάτω. Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και μάζεψε τη φράντζα από το πρόσωπό σου, δημιουργώντας μια super girly πλεξούδα.






Θα σας πάρουν μόνο πέντε λεπτά για να τα φτιάξετε και σίγουρα θα κλέψουν καρδίες Staxtopoutes μου!!

Δείτε επίσης: 7 Tips για απόλυτη επιτυχιά βαφής μαλλιών στο σπίτι.










Πηγή:Faysbook






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...