Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΦΡΥΔΙΑ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ!


Επέστρεψε στις κλασικές γραμμές και τόνισε το βλέμμα σου!


Εσύ πως έχεις τα φρύδια σου; Ακόμα λεπτά; Δεν θέλεις να ακολουθήσεις την τάση που προτείνει πυκνά και φαρδιά φρύδια γιατί φοβάσαι πως  τάση είναι θα περάσει; Όχι φίλη μου δεν είναι τάση. Τα φυσικά φρύδια είναι κλασικά. Η Κάρα Ντελεβίν  δεν έκανε  την τάση τα φυσικά, σχεδόν άβγαλτα φρύδια αφού τα πυκνά φρύδια τα έχουν λανσάρει με τεράστια επιτυχία μερικά από τα μεγαλύτερα icon των τελευταίων δεκαετιών.Θυμάσαι τη Μπρουκ Σίλντς στα νιάτα της ή τη Μαντόνα των 80s; Τα υπέροχα φρύδια τους είναι τώρα αυτό που όλες μας θέλουμε να πετύχουμε. 

Η αλήθεια είναι ότι άπαξ και έχεις πειράξει τα φρύδια σου δύσκολα θα καταφέρεις να τα ξαναπαχύνεις τόσο πολύ, αλλά γι’αυτό όμως υπάρχει και το μακιγιάζ! Το άλφα και το ωμέγα στο έντονο βλέμμα είναι το σωστό φρύδι αυτό που σου πάει στο πρόσωπό σου. 

Πάμε να μάθουμε από τις παλιές και να πάρουμε ιδέα πως να ακολουθήσουμε  σωστά την τάση...







Ποια είναι τα σωστά βγαλμένα φρύδια; 

Αυτά που χωρίς να είναι υπερβολικά παχιά ή ατίθασα πλαισιώνουν σωστά το πρόσωπο.

Πέρασε η μόδα που τα πολύ λεπτά φρύδια μεσουρανούσαν.. Και επειδή από πέρυσι το boys’ look εχει το πρώτο λόγο στη μόδα θα σας έλεγα να πετάξετε τα τσιμπιδάκια φρυδιών!



Αφήστε τα φρύδια σας μεγάλα και όσο το δυνατόν πιο φυσικά. Να θυμάστε πως τα φρύδια μας πρέπει να ξεκινάνε από τη νοητή ευθεία στην κόγχη των ματιών και να τελειώνουν στη νοητή ευθεία που ενώνει τα ρουθούνια και την άκρη των ματιών σας!



Τα φρύδια θα πρέπει να είναι λίγο ατίθασα, όπως ήταν στην εφηβεία σας! Στις μεγαλύτερες κυρίες αυτό θα αφαιρέσει χρόνια κ στις μικρότερες θα τονίσει το  στυλ σου!

Για να το πετύχετε δεν θα πρέπει από εδώ και πέρα να κουρεύετε τα φρύδια σας και θα πρέπει με ένα ειδικό βουρτσάκι να τα χτενίζετε ελαφρώς προς τα πάνω ( αν δεν έχετε βουρτσάκι ειδικό, χρησιμοποιείστε το βουρτσάκι από μια παλιά μάσκαρα αφού προηγουμένως το πλύνετε καλά!).



Όσες βγάζατε παλιά τα φρύδια σας και δεν ξαναβγαίνουν πια, ζωγραφίστε τα με ένα μολύβι φρυδιών ( προτιμήστε είτε είστε μελαχρινή είτε ξανθιά ένα ξανθό μολύβι, γιατί τα πολύ σκούρα φρύδια σίγουρα σας αγριεύουν!)




Η συμβουλή μου… Αποφύγετε το tattoo φρυδιών, δεν κολακεύει καθόλου!






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...