Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ!


3 λόγοι για να προτιμάς πιο οικονομικά καλλυντικά


Πολλές φορές μπορεί να έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κοιτάζει με μανία διάφορα καλλυντικά που όμως είναι απίστευτα ακριβά ή τουλάχιστον δεν είναι για το πορτοφόλι σου. Αν το ψάξεις λιγάκι μπορείς να βρεις πιο οικονομικά καλλυντικά που προσφέρουν το ίδιο πράγμα για να είσαι πάντα περιποιημένη και κούκλα, χωρίς να αδειάσουν οι τσέπες σου.


1.Ο ύπνος κάνει θαύματα: 

O πιο εύκολος και ευχάριστος τρόπος για λαμπερό δέρμα είναι δωρεάν και σε ξεκουράζει κιόλας! Φυσικά μιλάμε για τον beauty sleep ή αλλιώς βαθύ ύπνο που βελτιώνει και αναδομεί το δέρμα σου! Έτσι το βράδυ που κοιμάσαι δίνεις στο δέρμα σου τον χρόνο να ξεκουραστεί και αυτό είναι αρκετό για είσαι πιο κούκλα από ποτέ. Φυσικά το ντεμακιγιάζ πριν πέσεις στο κρεβάτι είναι απαραίτητο. Τα μαντηλάκια καθαρισμού έχουν πολλές προσφορές που σου δίνουν 2 στην τιμή τους ενός αλλά μπορείς να προτιμήσεις και τα μωρομάντηλα για το ντεμακιγιάζ σου που σου βγαίνουν και πιο οικονομικά! Η αλήθεια είναι πως το πρωί που ξυπνάς το δέρμα σου είναι πιο λαμπερό, χωρίς να χρειάζεται να του απλώσεις ακριβές κρέμες...

2. Σπιτικές συνταγές ομορφιάς :

Tα πιο σούπερ καλλυντικά είναι τα φυτικά! Δηλαδή η μαμά και η γιαγιά σου δεν είχαν σούπερ δέρμα που ήξεραν πως το έλαιο αβοκάντο έχει ενυδατικές ιδιότητες και το βούτυρο κακάο κάνει το δέρμα απαλό; Οπότε δεν έχεις παρά να αγοράσεις αρκετή ποσότητα βούτυρο κακάο αλλά και αμυγδαλέλαιο και να φτιάξεις με τα χεράκια σου την δική σου ενυδατική κρέμα που όχι μόνο δεν θα σου κοστίσει μια περιουσία αλλά κυρίως δεν θα επιβαρύνει την επιδερμίδα σου με ένα σωρό χημικά ενώ θα την κάνει να δείχνει πιο σούπερ από ποτέ!




3. Μήπως και οι ακριβές μάρκες  καλλυντικών βάζουν τα ίδια συστατικά:

Πολλές από τις μεγάλες μάρκες καλλυντικών βγάζουν και τις πιο οικονομικές εκδοχές κάποιων ακριβών προϊόντων που απλά είναι στην ουσία το ίδιο πράγμα απλά μπορεί να διαφέρει η συσκευασία και να πληρώνεις στην ουσία το περιτύλιγμα, που είναι σαν να πετάς τα χρήματα σου. Οπότε βρες το προϊόν που θέλεις και ψάξε να βρεις την πιο οικονομική του εκδοχή για να γλιτώσεις χρήματα! Πριν αγοράσεις κάτι διάβασε τα συστατικά του αυτό είναι το βασικότερο που πρέπει να ξέρεις!

Μην ξεχνάς πως λόγο κρίσης πολλές εταιρείες προφέρουν πολύ καλά πακέτα με προϊόντα περιποίησης αρκεί να ψάξεις λιγάκι!





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...