Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

OI TOP ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ /ΧΕΙΜΩΝΑ 2014/2015


Οι top τάσεις σε κουρέματα και στυλ μαλλιών για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015


Τα μαλλιά είναι το Α και το Ω  για χτίσεις το προσωπικό σου στυλ. Μπαίνοντας σε mood  για την νέα  σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015  το πρώτο που οφείλεις  είναι να ενημερωθείς για τις τάσεις στα χτένισμα  και στα κουρέματα που είδαμε κατά τη διάρκεια των πιο δημοφιλών επιδείξεων  στις εβδομάδες μόδας για το Φθινόπωρο/ Χειμώνας του 2014-2015.  

Οι τάσεις στα hair trens  από διάσημους οίκους αλλά και διάσημους hair cut professionails, κολοσσούς στο τομέα τους, θα σας προετοιμάσουν και αυτή τη φορά  για να μπείτε δυναμικά  και σικάτα  στη  σεζόν που έρχεται.Πάμε να δούμε Staxtopoutes μου τις  τις βασικές τάσεις hairstyle για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2014-2015!

Ας αρχίσουμε από τα κουρέματα.... 

Μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά  η αγαπημένη τάση από το καλοκαίρι  του 2014 συνεχίζει να βρίσκεται  στο επίκεντρο των Hair Trends και αυτό τον χειμώνα... 

Μακριά ίσια χωρίς όγκο , κυματιστά  μακριά με χωρίστρα στην μέση, με αφέλειες, μακριά και με όγκο. Επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει και  με μερικά από τα hairstyle που ακολουθούν θα είστε και φέτος υπέροχες!

To μήκος παίζει μετάξι αρκετά μα κριών και μεσαίων κουρεμάτων. Ενώ η ίσια γραμμή επικρατεί αφήνοντας στην άκρη το φιλάρισμα.






Οι αφέλειες επιστρέφουν δυναμικά.



Pixie For Ever

Τα κοντά αντρικά μαλλιά φέτος παραμένουν στην μόδα και παίζουν μεταξύ Τουγκι και Punk hair styling cut.





Stylish Bob

Και αυτή την σεζόν!! Ναι θα το τολμήσεις μια που το καρέ είναι διαχρονικό και το αγαπημένο κούρεμα στις πασαρέλες αλλά και των fashion icons.

Δροσερή επιλογή, προτάση του Michael Kors αλλά και  επιλογή  του Marc Jacobs για το show του. Κυματιστό ,ίσιο, μπροστά πιο μακρύ,  αυτό το κούρεμα πάντα χαρίζει αέρα και φινέτσα στο στυλ σας.

Εδώ το ίσο με το φιλάρισμα  παίζει πολύ ανάλογα με το ύφος που θέλεις να δώσεις!








Μεσαία κουρέματα

Και αυτά σε ίσιες γραμμές χωρίς φιλάρισμα . 



Και εδώ αφέλειες 



Πάμε να δούμε τα Traids  στα χτενίσματα που κυριάρχησαν στα Fashion Weeks για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2014-2015.


 1: Side hair

Αυτό είναι το πρώτο και ένα από τα πιο εντυπωσιακές εναλλακτικές λύσεις  για τα μακριά μαλλιά που σχεδόν μονοπώλησαν της πασαρέλες . Οι επιλογές μας από Alexander Wang, Richard Chai, Zimmermann, και Peter Som .Τι λέτε υπέροχα; Οι υφές και σχήματα συνολικά είναι ποικίλες, το βασικό μαλλιά στο πλάι μου!




2: Πλεξούδες 

Πλεξούδες κορίτσια είναι αυτή τη σεζόν η λέξη κλειδί  στις πασαρέλες . Θα θυμηθούμε τα σχολικά μας χρόνια.

Γαλλική πλεξούδα με ενδιαφέρουσες παραλλαγές μπορούν να δώσουν ένα χαριτωμένο αποτέλεσμα με ρομαντική διάθεση. Ενώ πλεξούδες  στο μπροστινό μέρος και διακοσμημένα μαλλιά από την μια πλευρά με λεπτές πλεξούδες μπορούν να δώσουν ένα punk και Goth αποτέλεσμα. 

Πλεξούδες με κορδέλες και φουλάρια είναι επίσης εδώ, παρουσιάζονται ιδιαίτερα από Honor. Οι επιλογές που προτάθηκαν από τους Dolce & Gabbana,Marc Jacobs,  Givenchy  και πολλούς άλλους είναι επίσης απίστευτα δροσερό. 





3: Wet Effect Μαλλιά 

Το trend που ήδη έχουμε δει στο Staxtopouta  διατηρεί τη θέση του και φέτος, Το είδαμε σε Thakoon  Phillip Lim Lanvin, και Christopher Kane.




4: Αλογοουρά 

Η  κλασική αλογοουρά  αυτή τη σεζόν μπορεί επίσης να κληθεί  ως το απόλυτο  Ηair Trend . Οι Rag & Bone ήρθε με μια ματιά messier, ο Band of Outsiders πρότεινε ένα κλασικό χαμηλό  πιάσιμο και το μαλλί να κάνει από την μια πλευρά χωρίστρα,  Rebecca Minkoff  επιμένει στο αριστοκρατικό χαμηλό  πιάσιμο  ενώ η Victoria Beckham το πιο εύκολο για όλες μας χωρίστρα στην μέση ίσια μαλλιά και χαμηλό πιάσιμο . Και η λίστα  που επιμένει στην αγαπήμενη αλογοούρα συνεχίζει :η Sally LaPointe, Byblos, Maison Martin Margiela, Valentino, Chanel, Fendi, και Herve Leger .





5: Classic French Twist 

Άλλο ένα διαχρονικό συνώνυμο με την κομψότητα και το glam είναι η γαλλική twisted κοτσίδα. Αυτή που συνοδεύει  τις  πιο κομψές μας βραδυνές εμφανίσεις. Οι Monique Lhuillier και Altuzarra μας προτείνει και φέτος να την προτιμήσουμε!



6: Buns και Knots 

Aπό το άνετο και casual look σε εναλλακτικές  βραδυνές λύσεις, οι σχεδιαστές  προτείνουν κότσους. Η ποικιλομορφία είναι  το βασικό χαρακτηριστηκό του αγαπημένου Ttrend.  Οι συλλογές της Jenny Packham, Diane Von Furstenberg, Carolina Herrera, Marissa Webb, Rag & Bone, Altuzarra, Christian Siriano, και Naeem Khan ,Monique Lhuillier, Roberto Cavalli, Prada, Altuzarra, Jean Paul Gaultier, Marchesa, και πολλοί άλλοι επιμένουν σε Buns και Knots ως το πιο τέλειο επιστέγασμα φινέτσας.






7: Keep It Straight 

Αυτό είναι το μότο στο κόσμο των στυλίστων για την ερχόμενη σεζόν. 
Οι συλλογές της Jill Stuart, και Marissa Webb είναι μερικά μεγάλα παραδείγματα.Ενώ η σούπερ κομψή επιλογή των ίσιων μαλλιών στις συλλογές της Carolina Herrera, Ohne Titel, και Prabal Gurung. Μας κάνει να το σκεφτούμε σοβαρά και να βγάλουμε το πιστολάκι και τη ισιωτική από το ντουλάπι.

Ο Richard Chai πρότεινε μια πιο casual εκδοχή με φυσικά κυματιστά τελειώματα. 



 8: Pins;  Ναι... Pins ...Καλώς ήρθατε! 

Θεαματική τάση τα τσιμπιδάκια παύουν να κρατάνε τα μαλλιά διακριτικά και γίνονται διακοσμητικά .Zimmermann, και Reem Acra παρουσιάσει μερικές πολύ επιτυχημένες ερμηνείες αυτού του τύπου. 



9:  Ultra-Chic! 

Κομψό και ιδιαίτερα συμβατικό χτενίσματα που δεν είναι δυνατόν να  βγεί ποτέ από την μόδα.Έτσι, για την πιο χλιδάτη εκδοχή του φαίνεται πως καλό θα ήταν να το αναζητήσουμε μέσα από τις συλλογές της Carolina Herrera και Ohne Titel.  

Αγαπημένο στυλ  ο συνδυασμός updos & Ultra-Chic από Donna Karan που αξίζει αυτή την σεζόν έστω και μια φορά να το δοκιμάσεις.



10: Πλεκτά Updos 

Ερχόμενοι σε πιο εξελιγμένα χτενίσματα, μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για updos πλεκτά που και πάλι διατηρούν την δημοτικότητά τους μεταξύ των άλλων ι chic επιλογών που είδαμε για τις βραδυνές μας εμφανίσεις.



11: Σπαστά , κυματιστά και σγουρά μαλλιά 

Εμείς απλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε άρθρο χωρίς  τα αγαπημένα μας σγουρά και κυματιστά στυλάτα μαλλιά. Τα κυματιστά μαλλιά τα είδαμε παντού:των  Burberry Prorsum, Rochas, Blumarine, J. Mendel, Elie Tahari, Cynthia Rowley, Sass & Bide, Betsey Johnson, Ralph Lauren, Alice + Olivia, Tommy Hilfiger, Jill Stuart, και Prabal Gurung, καθώς και Chloé, Isabel Marant, Gucci και Rochas. 

Γι 'αυτό και εδώ έχουμε τις καλύτερες επιλογές του αγαπημένου Hair Trend από τις πασαρέλες 



 12: Ογκώδης μαλλιά και  Chic 

Ναι είπαν και φέτος στο όγκο οι Nina Ricci, Oscar de la Renta, Versace, Carolina Herrera, και Dsquared2.και μείς τι να κάνουμε θα το ακολουθήσουμε!Άλλο πουν δεν θέλουμε!

Ποιο σας άρεσε περισσότερο; 
Πείτε μας στο : Staxtopouta.gr@gmail.com 





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...