Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΙΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!




Αντίο στον  Ρόμπιν Ουίλιαμς  τον ηθοποιό που δίδαξε ανθρωπιά

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς  υπέροχος άνθρωπος , ηθοποιός με ήθος, φιλόσοφος, φιλόζωος , με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να ερμηνεύσει  μεγάλους ρόλους και να σημαδέψει με αυτούς το ευρύ κοινό.

Ποία άλλη φωνή  θα μπορούσε να μας πει καλύτερα καλήμερα; 

Μια Καλήμερα που φωνάζει γουστάρω την ζωή και θα την ζήσω  ακόμα και μέσα στον πόλεμο Good morning Vietnam… ταινία γροθιά σε όσους χαράζουν σύνορα και κάνουν πολέμους προς όφελος των κεφαλαίων. Μια ταινία που δυστυχώς και σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ...






Στην ταινία, ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών, έπαιξε τον Καθηγητή των ονείρων μας. Εκείνον που δεν γούσταρε την παπαγαλία και ακολουθούσε την μαιευτική διδασκαλία του Σωκράτη .  Δίδαξε τα παιδιά να παλεύουν για τα όνειρά τους και πως  γονείς και δάσκαλοι οφείλουν  να τους ανοίγουν τον δρόμο για να τα κατακτήσουν. 



Μαθήματα πατρότητας, αγάπης για τα παιδιά αλλά και ερμηνείας από την  Mrs Doubtfire






Έδωσε ρέστα στο Good Will Hunting κέρδισε το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου και απέδειξε πως και οι κωμικοί ηθοποιοί δεν μπορούν απλά να υποστηρίξουν δραματικούς ρόλους, αλλά είναι ικανοί να μεγαλουργήσουν. Μας έμαθε πως η αγάπη και η συντροφικότητα έχουν την μεγαλύτερη άξια από τα χρήματα και την δόξα . 






 Η λίστα των  επιτυχημένων ρόλων δεν τελειώνει  και σίγουρα ο Ρόμπιν Ουίλιαμς θα πρόσθετε και άλλα βραβεία στην καριέρα του αν δεν έφευγε νωρίς σε ηλικία 63 ετών.

 Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς  προσπάθησε πολύ  να αντιμετώπιση τα προσωπικά του προβλήματα πάλεψε με τους δαίμονες του  και μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για αυτούς. «Δίνω τον μεγαλύτερο αγώνα στη ζωή του. Προσπαθώ να μείνω νηφάλιος και να βγάλω από τη ζωή του τα ναρκωτικά. Θέλω να το μάθουν όλοι, μια και στόχος μου είναι να δώσω το καλό παράδειγμα» Το τελευταίο διάστημα όμως  η σοβαρή κατάθλιψη που τον βασάνιζε τον οδήγησε , δυστυχώς, στο απονενοημένο διάβημα. 







Ήταν 12 Αυγούστου του 2014 όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του  η γυναίκα του δήλωσε :

«Το πρωί έχασα τον άνδρα μου και τον καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες και όμορφους ανθρώπους. Είμαι συντετριμμένη. Εκ μέρους της οικογένειας του Robin ζητώ να σεβαστείτε αυτή τη στιγμή του πένθους μας. Ελπίζουμε να σταθούμε όχι στον θάνατο του Robin αλλά στις αμέτρητες στιγμές χαράς και γέλιου που χάρισε σε εκατομμύρια ανθρώπους».


Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι Καλό Ταξίδι !

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...