Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟΥ EINAI ΤΟ VAMPY LOOK ΜΑΘΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!


Η  Νέα τάση του  Φθινωπορού είναι το Vampy Look μάθε τα είδη του και επέλεξε ποιο θα κάνεις!


Η Haute Couture Φθινόπωρο 2014 ήταν για εμάς μια  αποκάλυψη. Πολλά διαφορετικά trends έρχονατι να μας ανανεώσουν και να μας φτιάξουν την διάθεση.  To αγαπημένο  trend  πολλών διάσημων οίκων  που και εμάς μας έκανε το κάτι τις το διαφορετικό από  τα συνηθισμένα είναι Vampy look.Ralph & Russo, Valentino,Zuhair Murad,  Antonio Ortega, Jean Paul Gaultier, Maison Martin Margiela,  Elie Saab Frank Sorbier, είναι μερικά από τα ηχειρά ονόματα που λάνσαραν το look.

Όμως η Staxtopouta δεν θα σας δείξει απλά την τάση αλλά θα σας δώσει όλα τα μυστικά για να περάσετε το νέο αυτό  trend  στο προσωπικό σας στυλ όπως οι Stars στο Hollywood.

Δες πως τα παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας του εξωτερικού και οιοθέτησε το στυλ που σου ταιριάζει με την βόηθεια των  Stars.
Ralph & Russo - Valentino



 Zuhair Murad - Jean Paul Gaultier


Πάμε να δούμε  τα είδη και πως θα τα πετύχετε;


Classic vamped 

Το κλασικό Vampy make up στυλ θέλει ένα διάφανο αποτέλεσμα στο make up. Έμφαση στα ματιά  με μια μοβ - καφέ σκιά και τονισμό του πάνω βλεφάρου με   eyeliner και  φυσικά μάσκαρα. Καλώ θα ήταν να παραλείψτε το bronze ρουζ όσο πιο διάφανο τόσο πιο καλά! Δώσετε έμφαση στα χείλια με το τέλειο κλασικό σκούρο μπορντοροδοκόκκινο κραγιόν(όπως λέει και μια γνωστή μας)

Almost Black Vamped κραγιόν





Θέλετε ένα σκοτεινό Vampy  Look  ας αρχίσουμε με τα ματιά. Ένα σκούρο μοβ στα μάτια με μια πολύ έντονη  cat eye eyeliner γραμμή και μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Έντονη μάσκαρα θα ολοκληρώσει το βλέμμα σας. Βάση πολύ καλή  make uo σας . Και έντονο y-lift  με τα τρικ του μακιγιάζ. Για να  έχουμε το σκούρο, σχεδόν μαύρα vampy χείλη, θα κάνουμε μια σύνθεση με ένα μαύρο μολύβι για χείλια. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στο περίγραμμα των χείλιων και στη συνέχεια να εφαρμόσουμε ένα δαμάσκηνο κραγιόν. 
Tip: Με ένα πινελάκι για τα χείλια και ανακατέψτε το μαύρο  ή το σχεδόν μαύρο μολύβι με μωβ μολύβι χειλιών. 

Αρκετά Χαριτωμένο  Vamped 




Ένα ιριδίζον ανοιχτό μοβ μολύβι στο εσωτερικό κάτω βλέφαρο.  Μια καλή βάση make up και ένα σκούρο ρουζ πολύ ελαφρά στα μάγουλα. Αν θέλετε να κάντε τα μάτια πιο pop εφαρμόζοντας λευκό eyeliner στην εσωτερική γραμμή, και χρησιμοποιήστε ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες  ή μια μάσκαρα που κάνετε bold αποτέλεσμα. Ένα μπορντό  χρώμα στα χείλη , με μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση ενώ στο κέντρο των χειλιών προσθέστε λίγο concealer με ένα πινελάκι θα προσδώσει ένα 3D αποτέλεσμα στα χείλια σας.



Μωβ vamped 



Αν ψάχνετε για περισσότερο από ένα διασκεδαστικό, πολύχρωμο vampy  look  η Staxtopouta σας το βρήκε. Purple Vampy !! Mάτια με μλβ - ροζ με μότο όσο πιο ζωντανή  και φωτεινή τόσο πιο καλά. Με υγρό eyeliner πολύ μαύρο μια δραματική γραμμή που να τονίζει και να δίνει μάκρος στο βλέμμα. Προσθέτοντας eyeliner στο κάτω βλέφαρο τότε η δραματικότητα το βλέμματος θα κάνει πολλές ζημιές. Ένα βαθύ σκούρο μοβ για τα χείλη ολοκληρώνει αυτό το πολύχρωμο μοβ vampy ματιά. Για make  up  μια από τα κλασικά ενώ για ρουζ παίξε με κάτι σε πιο φυσικό αποτέλεσμα που θα ησυχάζει το πολύ μοβ.

Chic vamped 



Θέλετε να εξετάσουμε το κομψό και σικάτο το vampy ματιά; Η μαγική λέξη είναι Φως. Μπεζ χρυσή σκιά, διάφανη επιδερμίδα με ένα σικάτο φινίρισμα make up. Ένα σκούρο πορφυρό ρουζ στα μάγουλα θα σας δώσει  περισσότερη ένταση και κάτι το πιο σκοτεινή χλωμό  στην "ασθενική" σας επιδερμίδα.  Στις βλεφαρίδες σας και εφαρμόστε μάσκαρα. Ένα σκούρο κοκκινωπό / μοβ κραγιόν θα κάνει αυτό vampy μακιγιάζ  σας να φαίνεται ακόμα πιο πολύ chic.

Posh vamped 



Μια καλή βάση. Με γυαλάδες αντί για ρουζ.Μυστήριο στα μάτια με eyeliner και ψεύτικες βλεφαρίδες για τα μάτια. Μολύβι μαύρο στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Δεν υπάρχει σκιά. Ένα γυαλιστερό lip gloss  σε χρώμα κόκκινο του κρασιού πάνω  στα χείλη θα κάνουν το στυλ σας ακόμα πιο κομψό.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...