Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!


3 Τρόποι για να τον φλερτάρεις χωρίς να βγάλεις τσιμουδιά!


Καλοκαίρι διακοπές και χαλάρωση. Είσαι σε σχέση που κάπως πάει να βαλτώσει ή σε φάση να κάνεις μια νέα αρχή; Όπως και να έχει η Staxtopouta είναι εδώ για να σου κάνει τις νύχτες του καλοκαιριού σου σίγουρα πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Με 3 απλές κινήσεις θα τον κάνεις να ανεβάσει πυρετό, να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω σου χωρίς να πεις ούτε μία συλλαβή. 

1. Πέρνα από δίπλα του  και σκούντα τον με την γνωστή ατάκα "Α συγνώμη ήταν τυχαίο".


Κλασικό αλλά πιάνει πάντα. Απλά θέλει μια οργάνωση. Που βγαίνεις; Που βγαίνει; Τον ξέρεις αλλά ακόμα δεν έχει κάτι μεταξύ σας.   Μήπως τον είδες στο bar  και απλά θέλεις να του δώσεις το σήμα για να σου μιλήσει. Σου έχω το κόλπο για να τον ξεροψήσεις χωρίς καν να του μιλήσεις καν.

Στριμωξέ τον!! Πώς ; Απλά πέρνα από δίπλα του στριμώξου για να περάσεις αλλά την ώρα που περνάς (θα το κάνεις αργά αργά, σαν να μη θέλεις να φύγεις) κοίταξέ τον για λίγο στα μάτια και χαμογέλασέ του. Θα το πάρει το μήνυμα και θα κάνει αυτός το επόμενο βήμα.

2. Βάλε τα χείλη σου να κάνουν όλη τη δουλειά

Μόλις δεις αυτόν που σου αρέσει ξεκίνα να παίζεις με το καλαμάκι σου είτε δαγκώνοντας την άκρη του (με μέτρο πάντα) ή ρουφώντας το ελαφρά .Κάρφωσε τον και χαμογέλα του. Αν το επόμενο ποτό δεν είναι κερασμένο από αυτόν, δεν πειράζει. Πάμε για άλλα. 

3. Παιξ’το έξυπνα

Πάρε μία χαρτοπετσέτα και ένα στυλό από την τσάντα σου και άρχισε ένα παιχνιδάκι με σημειωματάκια. Έπιανε όταν πήγαινες σχολείο. Γιατί να μη πιάνει και τώρα;  Φρόντισε να έχουν χιούμορ και αν είστε ήδη ζευγάρι φροντισε το παιχνίδι να έχει έντονο ενδιαφέρον.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...