Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ HOLLYWOOD


Οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί του  Hollywood!

Η λίστα του Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του hollywood θα μας ξαφνιάσει! Είναι όμορφες, διάσημες και σύμφωνα με τη λίστα του Forbes πολύ πλούσιες! Δυναμικές γυναίκες που πήραν την ζωή τους στα χέρια τους πάλεψαν και μπόρεσαν να φτάσουν την  κορυφή σε φήμη αλλά και χρηματικές αμοιβές. Ξέραν να λανσάρουν σωστά τον εαυτό τους, έχουν ταλέντο επιχειρηματικό μύαλό και ένα δυνατό team πίσω τους.Όσα δεν φτάνει η φήμη τα φτάνουν τα δολάρια έλεγε ο Στιβ Μακουίν και μάλλον κάτι ήξερε. Οι κυρίες της λίστας έβαλαν πολλά στον κουμπαρά τους χάρη στις κινηματογραφικές τους επιτυχίες και επάξια στις παρουσιάζουμε. Πάμε να τις δούμε…

Τζούλια Ρόμπερτς

11 εκατομμύρια

Θα νόμιζες ότι η Τζούλια Ρόμπερτς έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη των δολαρίων, αλλά όπως λέγανε και τα Ξύλινα Σπαθιά, κι’ όμως είναι ακόμα εδώ. Ακολουθεί στις οθόνες μας  το August: Osage County όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με την Μέριλ Στριπ.





 Μίλα Κούνις

11 εκατομμύρια

Όταν είσαι ζάμπλουτη και έχεις ανακηρυχτεί η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, δύσκολα θα βρεις άνθρωπο να σου πει ότι δεν τα κατάφερες καλά. Με το TED και το Oz: The Great and Powerful να συγκεντρώνουν συνολικά 1 δις, η Μίλα αναδείχθηκε σε μια από τις καλύτερες ηθοποιούς του Χόλιγοντ. Χώρια που ψάχνει χρόνο για να δώσει τη φωνή της στη Μεγκ του Family Guy.



Νάταλι Πόρτμαν

14 εκατομμύρια

Η βραβευμένη με Όσκαρ Πόρτμαν δεν είναι τυχαία επιλογή για τα μεγαλύτερα μπλοκμπάστερ της μεγάλης οθόνης. Έχει ήδη πάρει τον βασικό ρόλο στο νέο Star Wars, μας έχει ήδη τιμήσει στο Thor και συνεχίζει να εκπλήσσει κόσμο με τις συμμετοχές της. Για να μην μιλήσουμε για τις φωτογραφήσεις μόδας.


Σάντρα Μπούλοκ

14 εκατομμύρια

Μετά το The Heat είναι έτοιμη να την ρουφήξει το διάστημα στο Gravity, όπου πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ. Μεγάλο σύμβολο του σεξ στα 90’s, συνεχίζει ακόμα να ταράζει τα νερά στη μεγάλη οθόνη. Και από ότι φαίνεται, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα.




Σαρλίζ Θερόν

15 εκατομμύρια

Τα Young Adult, Snow White and the Huntsman  και το κορυφαίο Prometheus, είναι μόνο μια μικρή γεύση από τις δουλειές που έχει πραγματοποιήσει η Θερόν. Όμως το prequel του Alien συγκέντρωσε 403 εκατομμύρια δολάρια και η αμοιβή της σικάτης ηθοποιού ήταν αρκετή για να ανεβάσει το κασέ της.



Έμμα Στόουν

16 εκατομμύρια

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν την είδαμε στο Superbad δεν πιστέψαμε ότι αυτό το κοριτσάκι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αυτή την  οπτασία. Ούτε φυσικά να χτυπήσει μεγαλύτερους ρόλους. Τελικά όχι μόνο δηλώνουμε ερωτευμένοι αλλά το κορίτσι του Πήτερ Πάρκερ κατάφερε να ανέβει στη λίστα με τη συμμετοχή της στο The Amazing Spiderman.




Τζένιφερ Άνιστον

20 εκατομμύρια

Βασικά με την μπάζα που έχει κάνει από τα φιλαράκια, η Τζένιφερ Άνιστον δεν χρειάζεται να δουλέψει ούτε μια μέρα παραπάνω στη ζωή της. Παρόλα αυτά την είδαμε να γίνεται ακόμη πιο πλούσια με τα Horrible Bosses και We’re The Millers.


Κρίστεν Στιούαρτ

22 εκατομμύρια

Τα χρήματα από το Twilight κάνουν ακόμα τη δουλειά τους. Και ακόμη και αν όλη η Αμερική βρίζει την πιτσιρίκα για το κέρατο στον Ρόμπερτ Πάτινσον, η νεαρη ηθοποιός έχει πολλά εκατομμύρια να χαλάσει χάρη στο Snow White and the Huntsman και από τον κουμπαρά της που δεν λέει να αδειάσει.



Τζένιφερ Λόρενς

26 εκατομμύρια

Είναι το νέο αγαπημένο κορίτσι του Χόλιγουντ. Μετά το Hunger Games ήρθε το Silver Linings Playbook, μετά ήρθε το Όσκαρ και τώρα η Κάτνις θα επιστρέψει στο δεύτερο μέρος του Hunger Games. Όμως μαζί με τη φήμη έρχονται και τα λεφτά και είναι αρκετά για να την εκτοξεύσουν στη δεύτερη θέση της λίστας.




Αντζελίνα Τζολί

33 εκατομμύρια

Η μεγάλη θεά των ονείρων μας, μοιράστηκε μαζί με το κοινό τη διπλή μαστεκτομή. Τα λεφτά όμως υπάρχουν ακόμα και παρόλα αυτά η Αντζελίνα ετοιμάζεται να πάρει τον ρόλο της Maleficent στο νέο remake της Ωραίας Κοιμωμένης από τη Disney.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...