Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

VIDEO ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ


Video για να κάνεις μόνη σου το νέο καλοκαιρινό  Γαλλικό Μανικιούρ της L'Oreal !

Κομψό και πάντα μέσα στη μόδα, το Γαλλικό Μανικιούρ θεωρείται η λατρεία των γυναικών! Μανό σε απαλό ροζ ή έντονες αποχρώσεις, στρασάκια και διαγώνια σχέδια αποτελούν τον απόλυτο συνδυασμό για ένα τέλειο γαλλικό μανικιούρ.Ένα άλλον πρωτότυπο συνδυασμό χρωμάτων επέλεξαν οι ειδικοί της L'Oreal για το  νέο trend στο γαλλικό μανικιούρ. 

Ο Τom Bachik έχει να μας προτείνει συνδυασμό πράσινης και ροζ απόχρωσης μανό Color Riche Le Vernis της L'Oreal.  Δείτε το  Video μελετήστε την τεχνική και συνδυάστε το πιο must πράσινο του καλοκαιριού, το Vendôme Emerald 849, με το λαχταριστό ροζ Ingenious Rose 209 L'Oreal, δημιουργήστε την πιο hot αντίθεση και ξεχωρίστε στις διακοπές σας! Πάμε να το δούμε; 

Staxtopoutes μου μην μείνετε μόνο σε αυτά τα χρώματα καλό θα ήταν να συνδυάσετε και να παίξετε και με χρώματα που έχετε στο σπίτι ή και με άλλες αποχρώσεις που θέλετε να συνδυάσετε. Φρονήστε μόνο η αντίθεση να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα και τολμήστε την τεχνική του νέου Γαλλικού Μανικιούρ .



Ένας άλλος καλός συνδυασμός για μένα είναι αυτός:



Για να μάθετε περισσότερα και να δείτε και άλλα σχέδια για Γαλλικό Μανικούρ δείτε το άρθρο μας: Μάθε τα πάντα για το Γαλλικό Μανικιούρ!!



<

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...