Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ROYAL LOOK ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΙΛ !






Royal Look  χειροποίητα κοσμήματα με στιλ!

Πριν λίγο καιρό ένα μήνυμα που δέχτηκα στο Facebook της Staxtopoutas με έφερε σε επικοινωνία με δύο υπέροχα κορίτσια την Ρανιέλα και την Λένα. Τα κορίτσια έχουν στο Facebook την σελίδα Royal Look. Για όσες λατρεύουν τα χειροποίητα κοσμήματα ο παράδεισος απέκτησε για αυτές όνομα Royal Look. 

Tα κορίτσια ξεκίνησαν εντελώς πειραματικά να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν κοσμήματα, αρχικά αποκλειστικά για προσωπική τους χρήση. Όμως στη συνέχεια τα σχέδια και οι ιδέες πολλαπλασιάστηκαν, σε βαθμό που κάποιοι θέλησαν να τα αγοράσουν. Όμως κάπως έτσι δεν αρχίζουν όλες οι ιστορίες επιτυχίας; Τα συστατικά της συνταγής των κοριτσιών είναι απλά: φαντασία , αγάπη , δημιουργικότητα, υπομονή, ποικιλία ιδεών και υλικών αρμόνια στην συνεργασία τους και πάθος για την καλαισθησία. 

 Τα χειροποίητα κοσμήματα Royal προδίδει το όνομά τους  έχουν κάτι από την  μαγική  χρυσόσκονη του ρομαντισμού που τόσο λυπεί από την καθημερινότητά μας. Υλικά όπως η δαντέλα, το φερμουάρ, το σύρμα, οι χάντρες,το καουτσούκ, τα δεματάκια, το ναυτικό σχοινί, οι κορδέλες, τα κρεμαστά και πολλά πολλά άλλα υλικά έρχονται να συνδυαστούν άριστα με τα υπέροχα σχέδια των κοριτσιών και να δώσουν χρώμα και στυλ σε όλες μας τις εμφανίσεις. 

Τα σχέδια και τα χρώματα των κοσμημάτων  συνεχώς ανανεώνονται και προσαρμόζονται στις τάσεις της μόδας που επικρατούν, στην εποχή (άνοιξη, καλοκαίρι, Χριστούγεννα, κλπ.) και -όταν είναι εφικτό-  με μια παραγγελιά σας μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις σας (μπορούν για παράδειγμα να γίνουν αλλαγές στο χρώμα ή στο θέμα του κοσμήματος αν το επιθυμείτε).

Πάμε να δούμε μερικά από τα κοσμήματα :



































Η αποστολή των κοσμημάτων μας γίνεται σε Ελλάδα και Κύπρο, με ελάχιστα έξοδα αποστολής.Οι τιμές  των κοριτσιών είναι εξαιρετικά οικονομικές, ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε να τα αγοράσει ( τα περισσότερα κοστίζουν γύρω στα 5ευρώ , ενώ υπάρχουν και κάποια ακόμα πιο οικονομικά) . Μια βασιλική πολυτέλεια στην υπηρεσία του στιλ σας Staxtopoutes μου!


Βρείτε τα χειροποίητα κοσμήματα Royal Look εδώ


Δείτε επίσης:10 +1 Τρόποι για να φορέσετε σορτς αυτό το Καλοκαίρι;
Stars με Ombre μαλλιά ! Εσείς ακόμα να το τολμήσετε;



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...