Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΤΗΜΕΛΗΤΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΕ 5 ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ



Επιμελώς ατημέλητα κυματιστά μαλλιά σε 5 μόνο λεπτά!

Έχεις  μόλις βγει από το μπάνιο, έχεις ήδη καθυστερήσει και δεν έχεις χρόνο να φτιάξεις τα μαλλιά σου! Nα κάνεις μια γαλλική, να τα πιάσεις κοτσίδα, τι να κάνεις δεν ξέρεις; Τι λες να τα αφήσεις κάτω και να είναι επιμελώς ατημέλητα; Είναι το πιο hοt Look της τεμπέλας που έγινε το νέο trend της σεζόν. Πως όμως θα το κάνεις; Μην πανικοβάλλεσαι,  η Staxtopouta σου έχει τη λύση! Πάμε να δούμε τα βήματα…


1.Αφού έχεις λουστεί, ταμπονάρισε πολύ καλά τα μαλλιά σου με μια πετσέτα.

2. Στεγνωσέ τα με το πιστολάκι ανασηκώνοντας τούφες, για να ελαχιστοποιήσεις το χρόνο, κατευθύνοντας τον αέρα στις ρίζες και κατά μήκος. Προς το τέλος αναποδογύρισε το κεφάλι για έξτρα όγκο.

3. Αφού τα έχεις στεγνώει κατά 80 τοις εκατό περίπου, χώρισε τα σε δύο τμήματα ( αν έχεις πολλά ή πολύ μακριά μαλλιά σε τρία) .

4. Άρχισε να τα στρίβεις και μάζεψέ τα, κοντά στη βάση του αυχένα,  έτσι ώστε να δημιουργηθούν δυο κοτσάκια μπαλαρίνας (τα λεγόμενα και κεφτεδάκια). Πιάστα με κλάμερ. Απόφυγε τα λαστιχάκια, γιατί ενδεχομένως να κάνουν σημάδια.




5. Αφού ντυθείς και βαφτείς, λύσε τα μαλλιά σου, ανακάτεψε λίγο με τα δάχτυλα κι έτοιμη!


Extra tip:

 Όσο πιο πολύ τα αφήνεις τόσο πιο έντονοι θα είναι οι κυματισμοί. Μπορείς επίσης για να επισπεύσεις το χρόνο, να ρίξεις στα κοτσάκια σου ζεστό αέρα με το πιστολάκι



Πηγή:Faysbook.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...