Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ: ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ




Ζώδια : Οι προβλέψεις για τον Αύγουστο με ένα  χαμόγελο!

Όλα τα είχε η Μαριορή, ο Αύγουστος τη μάρανε που ‘ναι παχιές οι μύγες. Αστεία-αστεία σε αυτή τη χώρα οι μόνες που καλοπερνάνε είναι οι μύγες (εξ’ ου και το πάχος της μύγας). Αύγουστος λοιπόν!! Τι μήνας κι αυτός!! Πρώτα απ’ όλα κυκλοφορούν ελεύθερα τα "Δυο φεγγάρια τον Αύγουστο" που πέρσι ήταν τρία ένεκα το blue moon, αλλά φέτος τα έκοψε η κρίση. Δεύτερο και σημαντικότερο, πέφτει το ΦΠΑ της εστίασης και σπάει τη μούρη του στο παρκέ. Και τρίτο και ακόμη πιο σημαντικότερο, κυκλοφορούν ακόμη πιο ελεύθερα τα καλά, τα κουλά και τα πιπεράτα με τον Γιώργο Ματσάγγο που στο τέλος δεν θα την γλυτώσει την αυγουστιάτικη παράκρουση και μάλιστα με μειωμένο ΦΠΑ…

ΚΡΙΟΣ

Τα καλά: Σε γενικές γραμμές, τον Αύγουστο θα τρέχεiς πίσω από τα ωραία πράγματα της ζωής (για παράδειγμα, την Κούλα) και διόλου δεν θα σε ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, αλλά και η… άλλη. Προσέξτε μόνο μην το μάθει η άλλη και ψάχνεσαι στα Εξωτερικά Ιατρεία του Σωτηρία με το κεφάλι ανοιγμένο σαν καρπούζι Αμαλιάδος-όλα-τα-σφάζω-όλα-τα-μαχαιρώνω. Μέσα σ' όλα αυτά τα υπέροχα. υπάρχει και μια Πανσέληνος -τόση με το συμπάθιο!- που σκάει μύτη στις 21 του μήνα στο Νεροκουβαλητή, για να σε κάνει να σκεφτείς ότι, πέρα από τα μακροβούτια, έχεις και με άλλα, σοβαρά πράγματα να ασχοληθείς, όπως τα φοβερά φιλαράκια...

Τα κουλά: Εκείνος εκεί ο Άρης -πού 'ναι και κυβερνήτης σου- κόβει τσάρκες μέχρι τις 28 στον Καρκίνο, με αποτέλεσμα τους καβγάδες με γονείς, αδέλφια και συγγενείς και το σόι γενικότερα. Με τη φόρα που 'χεις πάρει, το 'χω δει τ' όνειρο με το σπίτι κάμπριο, που δεν είναι και της μόδας. Παράτα λοιπόν τις υστερίες και, αν δεν περνάς κλιμακτήριο, προτίμησε τους συμβιβασμούς.

Και τα πιπεράτα: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας πολύ ξηγημένος με την αφεντιά σου και τις hot σου επιθυμίες. Στον έρωτα, αυτό που μυρίζει είναι το πελεκούδι που καίγεται, και δεν είδες τίποτε ακόμη. Η αστροσυνέλευση στο Λέοντα φέρνει μια παραπανίσια ενέργεια, μια ακαθισιά και μια έξαψη, που δεν οφείλεται στον καύσωνα, αλλά στα απωθημένα σου, στο γινάτι σου που βγάζει μάτι. Από τις 16 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μήνα, ουρές τα ζωντανά να σφάζονται στην ποδιά σου για ένα σημάδια μόνο, ένα σου σημάδι μόνο. Πετυχημένα rewind στον έρωτα, αλλά και νέες κατακτήσεις είναι το like στο φατσοβιβλίο του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα καλά: Βογγάς, αντί να κάνεις τσιου ή twit –που είναι και τη μόδας- αλλά ποιος σου ρίχνει άδικο; Είναι αλήθεια -μάρτυς μου ο Κάλχας!- ότι οι πλανήτες σε χόρτασαν με διάφορες πιέσεις, εντάσεις, προβληματισμούς και μανίκια να 'χεις να πορεύεσαι, τώρα που 'ναι Αύγουστος και είναι παχιές κι οι μύγες. Παρόλα αυτά τα αισιόδοξα, κάτι φαίνεται ν' αλλάζει σιγά-σιγά προς το καλύτερο, αρκεί να 'χεις λίγο υπομονή. Οπλίσου μ' ένα χαμόγελο που σκοτώνει, και με τίποτις καλάζνικοφ, που σκοτώνουν καλύτερα από το χαμόγελο, και δώσε τόπο στην οργή.

Τα κουλά: Το τρίτομο λεξικό της γκαντεμιάς συνεχίζεται απτόητο και τούτο δω τον μήνα, καθώς διάφορες αστροκουλαμάρες κτυπάνε ανελέητα το χώρο του σπιτιού και της δουλειάς. Μην πτοείσαι και μάθε να ζεις και με τα λίγα, γιατί για πολλά δεν λέει, στο λέω εγγυημένα ο γέρος άνθρωπος. Η 1η Αυγούστου δεν μου αρέσει καθόλου, ίσως γιατί είναι μανούλα για τσακωμούς, σκοτωμούς και παρεμφερή επαγγέλματα. Από τις 28 ο Άρης ρίχνει άγκυρα στον όρμο του Λέοντος, με τον οποίο έχεις διακόψει κάθε διπλωματική σχέση. Ο Άρης μέσα από το συγκεκριμένο ζώδιο θα φροντίσει για τον καθημερινό σου σκοτωμό με τους άλλους ή γενικώς με οτιδήποτε κινείται, μιλάει και πετάει! Το τέλος του μήνα θα φορεθεί πολύ το χακί μιλιτέρ, ενώ την ίδια περίοδο θα σφίξουν και οι κώλοι λόγω οικονομικών διαταραχών.

Και τα πιπεράτα: Ο έρωτας κτυπά την πόρτα σου, αλλά εσύ δεν ανοίγεις γιατί νομίζεις ότι είναι ο δοσάς. Κρίμα κι άδικο! Μέχρι τις 16 φορτσάρει ο λίβας στα ερωτικοσεξουαλικά και καίει ό,τι απόμεινε από μια καρδιά καμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα καλά: Οι αμέσως προηγούμενες κακοτυχίες που σε χόρτασε ο Ιούλης -και η τριετία επίσης, δεν το συζητώ- φαίνεται να περνούν στην ιστορία. Τώρα πια καλείσαι να αντιμετωπίσεις το μέλλον με αισιοδοξία και ένα βλέμμα πιο απλανές και πιο ηλίθιο. Κάτι κινείται και σε χρήμα, που αρκετά σε προβλημάτισε -κάτι η ΔΕΗ, κάτι τα χαράτσια, κάτι τα είκοσι νοίκια- κι εσύ έχεις αρχίσει να στανιάρεις και να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, που την έχασες πριν από χρόνια στο Σύνταγμα. Η Πανσέληνος στις 21 αναμένεται να είναι πολύ τουριστική για την αφεντιά σου και πολύ θα σε βοηθήσει στις μετακινήσεις και τις διακοπές, που φρόντισε να τις προγραμματίσεις για μετά τις 15, όταν θα είναι καλύτερα να είσαι μακριά από τοποθεσίες που «βρομάνε μπαρούτι», όπως, λ.χ., το χώρο της δουλειάς σου.

Τα κουλά: Ο Ερμής που παίρνει ανάποδες με τον Κρόνο στις 11 μπορεί και να προκαλέσει μαλλιοτραβήγματα, προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, προϊστάμενους και υπαξιωματικούς, άρα δηλαδή μην δίνεις σημασία σε διάφορες… λαλακίες που θ' ακούς αριστερά και δεξιά. Στο τέλος εσύ θα 'σαι νικητής. Είπα και λάλησα. Στις 31 μην το σκέφτεσαι καν, τα σκυλιά δεμένα, η χοντρή κοιμάται, ο σεκιούριτι κράμπα, ...τέλεια! Τσάκισε τους, δίχως λύπηση. Σε λυπήθηκε τότες κανείς εσένα, Μαριγώ μου;

Και τα πιπεράτα: Από τις 16 Αυγούστου θα σε πιάσει μια φαγούρα... άλλο πράγμα! Θα θέλεις -λέει- να κάνεις τα πάντα (ναι, και εκείνο που ξέρεις) και το κακό είναι ότι θα επιμένεις να τα κάνεις εδώ και τώρα, που είναι καλοκαίρι -λέει- και δεν είναι καθόλου Χριστούγεννα. Η Αφροδίτη, του sex, του S/Μ και του ξέκωλου γενικότερα, θα βρίσκεται μες στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι (καμία σχέση με το αυθαίρετο που έχεις στη Λούτσα). Αυτό σημαίνει ότι θα θελήσεις να δεις τη σχέση σου ή το γάμο σου με μια διαφορετική ματιά -πιο πρόστυχη και με υπονοούμενα-, ενώ θα πλησιάσεις περισσότερο τα παιδιά σου και θα έχεις τσιμπήσει και σκορδαλιά (τι σου φταίνε;)! Και αν θες να στα πω live, δες την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καλά: Πάρε χαρτί και μολύβι και γράφε: Ερμής, Άρης, Δίας στριμώχνονται στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα αυτό εδώ να μην είναι πια ζώδιο, αλλά η Μύκονος το Δεκαπενταύγουστο. Τι σημαίνει όμως τούτο δω το πλανητομάνι καλοκαιριάτικα; Πρώτο και καλύτερο ότι ανεβαίνουν οι αδρεναλίνες και τα κέφια, οι ντολτσεβίτες και οι έρωτες κτυπούν μπιέλες, κι εσύ προσπαθείς να μας πείσεις ότι άλλο νοίκι κι άλλο μανίκι. Αν δεν βγάλεις και τώρα γκόμενο-γκόμενα ή ό, τι άλλο προαιρείσαι, κλείσε ένα ραντεβού με τον Ασκητή, γιατί σε πιάνω εντελώς ούφο.

Τα κουλά: Κάπου εκεί κοντά στις 7 του μήνα, σκάει μια Νέα Σελήνη στο Λέοντα, που για σένα αντιπροσωπεύει τα κεκτημένα και δημιουργεί ασάφειες στη σχέση με το ταίρι και στη σχέση με το χρήμα. Όλα τα είχες, θα μου πεις, οι ασάφειες σου λείπανε, γι' αυτό φρόντισε να μην μπλέξεις σε τίποτις πειρασμούς, που δεν θα λείψουνε, να φάω το πτυχίο μου, σου λέω. Από την πρώτη μέχρι τις 8 τα άστρα ευνοούν σχέδια, προσδοκίες, ακόμη και διπλές σχέσεις. Γύρω στην πρώτη του μήνα όμως, μη τζιζ! Διπλοκλείδωσε το δυάρι που αφήνεις πίσω σου, φεύγοντας για μακροβούτια. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και σταμάτα να βλέπεις μόνο τα κουσούρια της αγάπης σου.

Και τα πιπεράτα: Από τις 28 του μήνα, ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σου και πάει να δει τη συννυφάδα του που είναι Λέων, οπότε μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες. Αυτές θα προκύψουν τόσο στη δουλειά σου όσο και στη σχέση με το έτερον ήμισυ, που χρειάζεται επειγόντως... ανακαίνιση και μια κρουαζιέρα σύσφιξης.

ΛΕΩΝ

Τα καλά: Ήλιος (από την πρώτη) και Ερμής (από τις 8) πορεύονται χεράκι-χεράκι στο ζώδιό σου, αγκαζέ με μια Νέα Σελήνη, με αποτέλεσμα να τρως κατάμουτρα μια συναισθηματική και οικονομική ανάκαμψη, που καιρός ήτανε πια, μετά από τόσους μήνες στην πείνα. Γενικώς, ό,τι λάθη, κουτουράδες και μαλακίες -σόρι!- είχες κάνει στο εγγύς παρελθόν θα τις δεις τώρα να διορθώνονται, εκτός βέβαια αν είχες σκοτώσει καμιά εικοσαριά φιλαράκια σε κανένα αμερικάνικο σχολειό, έτσι για πλάκα.

Τα κουλά: Μια Πανσέληνος, που σέρνεται στον πορφυρό ορίζοντα στις 21 του μήνα, δεν βλέπει με καλό μάτι τα πολύ προσωπικά ζητήματα, όπως ας πούμε τις δουλειές και τα γκομενιλίκια -κι αυτά δουλειές είναι, τι είναι; Από τις 28 με τον Άρη στο ζώδιό σου, άλλαξε ζώδιο και χώρα. Να σε δω Κριό στη Βραζιλία, να σε χαρώ, μανάρι μου! Μην διαβάζεις ωροσκόπια και προβλέψεις μέχρι Οκτώβρη, για να γλιτώσεις την παράκρουση.

Και τα πιπεράτα: Μετά τις κακουχίες των τελευταίων ετών, η αναισθησία που σε δέρνει τώρα δεν έχει προηγούμενο. Την ώρα που τα υπόλοιπα ζώδια ζουν μες στο νέφος, τη θολούρα και τη χλαπάτσα, εσύ προβληματίζεσαι για το τι μαγιό θα βάλεις, αν θα πάς για καφέ με τον Μπάμπη ή τη Ζωζώκα και άλλα τέτοια... σημαντικά, που απασχολούν την παγκόσμια κοινή γνώμη και το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα καλά: Ο Ήλιος κάνει ντου στο ζώδιό σου στις 23 του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις γενέθλια εδώ και τώρα, καιρός για ανασυγκρότηση, κάνα δάκρυ που μεγάλωσες και άλλα τέτοια σοβαρά. Ο Αύγουστος αποδεικνύεται πιο μάγκας προς το τέλος του, άρα, μέχρι τότε, ρίχτο στα μακροβούτια και μετακόμισε τις ελεεινές προσδοκίες σου προς Σεπτέμβρη μεριά.

Τα κουλά: Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής τα βάζει με τον Κρόνο στις 11, όπερ ψυχραιμία, εμείς να 'μαστε καλά, αλλά κατιτίς έγγραφα που θα χάνονται, τίποτις ραντεβού που δεν θα κάθονται και άλλα τέτοια εκνευριστικά θα 'ναι μέσα στο πρόγραμμα. Σημειωτέον ότι οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκουν σκιά και ανακούφιση στο Λέοντα, και το παρασκήνιο δουλεύει υπερωρίες. Στις 15 Αυγούστου Ο Ερμής φλερτάρει τον Ουρανό κι εσύ την καρέκλα της προϊσταμένης. Στις 28 τρως άνετα την καρέκλα, την προϊσταμένη και την αύξηση.

Και τα πιπεράτα: Μέχρι τις 16 με την Αφροδίτη αγκαζέ φλερτάρεις -και σε φλερτάρουν- ασύστολα, γεγονός βέρι ντάντζερους για παράλληλες σχέσεις. Υπάρχει πιθανότητα να αποκαλυφθούν οι προστυχιές, το νόμιμο ταίρι να κάνει «ντου» και να δώσει μια νέα allure στη ζωή σου, μαζί με ένα ωραιότατο διαζύγιο. Ο έρως anyway θα επιστρέψει θερμότερος, και ο Θεός βοηθός.

ΖΥΓΟΣ

Τα καλά: Το προσεχές διάστημα δεν κόβεις φλέβες και δεν μεταμορφώνεσαι σε βάτραχο από γυρίνος που είσαι, οπότε δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα για να σε προσέξουν ιδιαίτερα ή να σε λυπηθούν οι άλλοι. Επειδή όμως αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο σου κι αυτό είναι μείον σου, κι αυτό είναι μείον σου, και όχι εκείνο που νομίζεις, ακολούθησε τις συμβουλές των άστρων για να αποφύγεις την αδιαφορία και το νταουνιλίκι που αυτή συνεπάγεται. Κάνε μια γενικότερη ανακαίνιση στο fecebook σου. Μια πέρμα ή ένα πορτοκαλί μαλλί δεν θα σε βλάψει, ιδιαίτερα αν σε λένε κύριο Παπαδόπουλο. Υιοθέτησε μοντέρνους τρόπους συμπεριφοράς και παίξτε το κούλ, για να βγεις σίγουρα κερδισμένος. Ο Ερμής μέχρι τις 8 κάνει πεζοδρόμιο στον Καρκίνο, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στο γραφείο -αυγουστιάτικα καλέ;- αλλά και να τακτοποιήσεις τα μπερδέματα που δένουν κόμπο την καθημερινότητα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να πάρεις και πολλά θάρρητα, γιατί και οι συνεργάτες άνθρωποι είναι -τι είναι;- μην πάρουν τίποτις ανάποδες και σε στείλουν να μαζέψεις χόρτα.

Τα κουλά: Από την πρώτη κιόλας του μήνα, ο Άρης θα κονταροχτυπιέται με τον Ουρανό, οπότε έχε το νου σου σε απρόοπτα στη δουλειά, σε ραντεβού, τηλέφωνα, τηλεγραφήματα και τηλεομοιότυπα, που θα χάνονται, θα βγαίνουν στραβά και, γενικώς, θα σου δυσκολέψουν λιγάκι τον καβάλο στο γραφείο. Μείνε καλύτερα σπίτι και κλείσε παντζούρια, πόρτες και κινητά. Αν και οι συγγενείς σού χαλάνε ελαφρώς τη διάθεση, ωστόσο, μπορείς να δεις πιο καθαρά το δρόμο για να φτάσεις στην κορυφή. Προσοχή, όμως, στην Αμαλίας κάνουν πορεία...

Και τα πιπεράτα: Γιορτές και πανηγύρια στις 2 του μήνα, που ο Άρης τα βρίσκει με την Αφροδίτη, κι εσύ με τη λατρεία σου, που αρκετά την ταλαιπώρησες τελευταία, άκαρδο πλάσμα. Το σεξ, του σεξ, ω σεξ! Γιές!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καλά: O Αύγουστος είναι ένας μήνας με διακυμάνσεις. Τη μια έτσι, την άλλη γιουβέτσι, πάντα όμως το λογαριασμό στον κύριο με το καρό κοστούμι και ουδόλως σ' εσένα, που αφενός έχεις ρημάξει τις κάρτες, αφετέρου δεν ξέρεις πώς πλένονται τα πιάτα. Συγχρόνως, θα σε πιάσει και μια παραπανίσια ενέργεια και αν δεν είσαι σε καμιά παραλία, είναι πιθανό να αναλάβεις πρωτοβουλίες στη δουλειά, που θα σε βοηθήσουν να προκόψεις κατά Σεπτέμβρη μεριά. Η υπόθεση συνεχίζει να 'ναι μια έτσι μια αλλιώς, και πολύ φοβάμαι ότι έχει αρχίσει να σε κουράζει. Ο Δίας, μέσα από τον Καρκίνο βοηθά να καταπολεμήσεις εχθρούς, εμπόδια και τερηδόνα, πράγμα που σημαίνει ότι η εποχή είναι ότι πρέπει για να καταστρώσεις στρατηγικά σχέδια και, μέσα από επίπονες διαδικασίες, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και υπερήφανη στάση στο βάδισμα - με τον Πάπυρος Λαρούς στην κεφάλα.

Τα κουλά: Το μάθημα που σου δίνουν τώρα τα άστρα είναι ότι δεν θα πρέπει να 'σαι αχάριστος και, κυρίως, άπληστος. Ο Κρονούλης, μέσα από το ζώδιό σου, παίρνει σχέσεις και συνεργασίες και τις κτυπά κάτω σαν χταπόδια. Το θέμα είναι να μην σε πιάσουν αδιάβαστο και τα υπαρξιακά και σε στείλουν μετεξεταστέο, με απολύσεις σε αισθηματικά και ανακατατάξεις σε επαγγελματικά. Πάντως η περίοδος είναι μια χαρά για υποψηφιότητες στη Μις Τουρισμός και σε γενναίες εκκαθαρίσεις στα επαγγελματικά και το σεξ!

Και τα πιπεράτα: Καλή η προσπάθεια για προφύλαξη, αλλά τι το θες το πηλοφόρι αυγουστιάτικο. Άσ' το παιδάκι μου ελεύθερο, να λιάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καλά: Τούτος εδώ είναι ο δικός σου μήνας, αφού είναι γνωστό ότι καβαλάς ένα παπί, μια μηχανή, ένα οποιοδήποτε τροχοφόρο τέλος πάντων, και του δίνεις και καταλαβαίνει. Ο φετινός Αύγουστος δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες σου, αφού τώρα θα σε πιάσει μια μανία να σηκώσεις τα μανίκια σου, να πάρεις το δισάκι σου στον ώμο, για το δρόμο-για το δρόμο, που έλεγε και η Βουγιουκλάκη και γενικώς να προχωρήσεις σε μια φυγή, που ο κόσμος να χαλάσει εσύ θα κάνεις το δικό σου. Αυτόν εδώ τον Αύγουστο τα άστρα πηγαινοέρχονται στον Λέοντα, που ‘ναι κατά βάθος καλό παιδί και πολύ σε πάει, παρόλα όσα λένε οι κακές οι γλώσσες. Θα δώσεις τώρα μεγαλύτερη σημασία στη μόρφωση, τα ταξίδια και τη θρησκεία. Αν δεν γίνεις τίποτις ιεραπόστολος, στην καλύτερη περίπτωση θα θελήσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να παρακολουθήσεις σεμινάρια για το σεξ -αυτό το άγνωστο- μαζί με την Κούλα που μένει αποκάτω. Αν δεν σου κάτσει η Κούλα, δοκίμασε τον Μπάμπη που μένει από πάνω.

Τα κουλά: Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά κάνε και λίγο κράτει στην επιδειξιμανία, που μπορεί να σε οδηγήσει σε δρόμους ύποπτους, όπως λ.χ. στην Αθηνάς ή τη Συγγρού. Προσπάθησε να περνάς απαρατήρητος, και σταμάτα τις προσθετικές στο μαλλί κι εκεί που ξέρεις. Ο μήνας αυτός είναι και λιγουλάκι περίεργος, οπότε...

Και τα πιπεράτα: Δεν το συζητώ καν ότι από τις 16 του μην, οι πλανήτες και τα ζωντανά κόβουν φλέβες για πάρτη σου, οπότε κοίταξε να επωφεληθείς παντοιοτρόπως. Μπορείς να βγάλεις από γκομενικό μέχρι τρελό χαρτί από λόττο και τζόκερς. Καιρός για κανένα λίφτινγκ στο ερωτικό, γιατί αρχίζουμε και βαριόμαστε
όλο τα ίδια και τα ίδια, Τοξότες πράματα... Και αν θες να στα πω live, δες την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καλά: Ο Αύγουστος παιδιόθεν σου έβγαζε τα ερωτικοσεξουαλικά στη φόρα, κάτι που δεν θα αποφύγεις και το συγκεκριμένο Αύγουστο, που έρχεται να ανανεώσει το στόλο των φαν σου. Το γεγονός αυτό μεταφράζεται επίσης ως λαδιές και τζιριτζάντζουλες, που έχουν αποδέκτη το ταίρι σου, αυτό τον Τάρανδο. Και, ενώ στο σεξ το μελτέμι καλά κρατεί, στα οικονομικά άπνοια και κουφόβραση. Μέχρι τις 16 του μήνα μπορείς άνετα να διοργανώσεις ταξίδια, ακόμη και να λάβεις μέρος σε αυτά. Μια ψυχική ανάταση άγνωστο γιατί σε πιάνει στις 7. Η πρώτη Αυγούστου είναι μια χαρά μέρα για καβγάδες και τίποτις ανάποδες με τον άνθρωπό σου. Δεν πάμε κι άσχημα, αλλά η ρίαλ ανάκαμψη έχει ένα τάδε delay. Καλομελετά κι έρχεται!

Τα κουλά: Με την Πανσέληνο να βαράει στις 21 τον Υδροχόο -και τα οικονομικά που λέγαμε- εσύ ριλάξ, ψύχραιμος και τζέντλεμαν. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και μην βάζεις τζίφρες κάτω από περίεργα συμβόλαια, αν δεν θες να χάσεις ό,τι με τόσο κόπο έκτισες, και μάλιστα εκτός σχεδίου - σε αυθαίρετο.

Και τα πιπεράτα: Το Myastro και ο Κάλχας προσωπικώς σoυ είχαν υποσχεθεί ότι αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να πλήξεις. Κι επειδή εμείς τις κρατάμε τις υποσχέσεις μας, να 'μαστε πάλι εδώ, με έναν Άρη αγκαζέ να σου τον προσφέρουμε δωρεάν από τις 28 τρέχοντος, τώρα που χαλαρώνουν οι ζέστες και τα ταμπού, που είναι παχιές οι μύγες και κάθε πράγμα στον καιρό του και το σεξ τον Αύγουστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καλά: Όπως ήδη θα ‘χεις πάρει το χαμπέρι, η ζωή σου μπαίνει σε μια νέα, πιο πολυπρογκραμέ φάση, όπου σπουδαίο ρόλο παίζουν σχέσεις και συνεργασίες. Το πλανητομάνι στο Λέοντα σε φέρνει σε επαφή με καταχθόνιους τύπους, που μπορούν να σε βοηθήσουν, τώρα που είσαι στην ανάγκη. Ο Ερμής κάθεται και τα πίνει με τον Ήλιο και κοιτάζουν πώς θα σε συνεφέρουν, για να παρατήσεις ηλίθιες συμπεριφορές και να μην τσουτσουρώνεις εκεί που δεν σε παίρνει.

Τα κουλά: Στην αντίθετη περίπτωση -που τσουτσουρώσεις δηλαδή- υπάρχει και μια όμορφη Πανσέληνος, που σούρνεται στις 21 Αυγούστου στο ζώδιό σου και θα σου μάθει τι εστί βερίκοκο. Ειδικά αν είσαι υδροχοάκι του τρίτου δεκαημέρου, σκύψε το κεφάλι και άσε κατά μέρος καρα-μαγκιές, γιατί με τον Κρόνο καπέλο δεν λέει, αγόρι μου. Αν είσαι καλό παιδάκι, ο Αύγουστος δεν θα έχει δυσάρεστα αξεσουάρ, όπως φόνους εκ προμελέτης, διαζύγια και όλα αυτά που αποτελούν το αλατοπίπερο της καθημερινότητας. Μετά τις 15, οι πλανήτες και τα άστρα θα κάθονται σε στάση προσοχής θα σου κάνουν όλα τα χατίρια και θα σε αγαπούν. Αρκεί να μην φτάσεις σε υπερβολές και ζητάς παράλογα πράγματα, όπως τη Melinda Bam (Google-άρεις ε;) να σε παίρνει μάτι όταν παίζεις με τον Τοτό σου...

Και τα πιπεράτα: Μετά τις 16 και μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να περιμένεις και καμιά λιχουδιά στα ερωτικά, αλλά πρόσεχε, με μέτρο, ιδιαίτερα αν υπάρχει και νόμιμος ταίρι στην υπόθεση. Την πρώτη του μήνα ο Άρης πλακώνεται με τον Ουρανό κι εσύ με τους συνανθρώπους σου και, ενίοτε, με ανύποπτους διαβάτες. Κούλαρε. Μην χαρίσεις πουθενά την καρδιά σου πριν τις 16 του μήνα, γιατί δεν θα τα πάμε καλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα καλά: Κάπου έχεις αρχίσει και τα παίζεις, όλα όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα, ακόμη και οι μαρίδες. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να ανασκουμπωθείς και να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, όπως επίσης και στο πατάρι που πετάς τα χαλιά μαζί με τα άπλυτα. Το συγκεκριμένο πατάρι όμως εκδικείται Οκτώβρη μεριά, οπότε κανόνισε. Επίσης, ο μήνας αυτός κρύβει και κάποια ευχάριστα απρόοπτα στα ερωτικά, πρόσεχε όμως μην ξεβιδωθείς και, στην καλύτερη περίπτωση, μην κάψεις κανένα καρμπιρατέρ.

Τα κουλά: Θα το ξέρεις βέβαια ότι οι ψάρακες είστε μοναδικοί, όμορφοι -ό,τι θέλετε να είστε τέλος πάντων-, θέλω να πιστεύω όμως ότι δεν είστε τόσο jumbo παιδιά, ώστε να σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε μακροβούτια στο παρελθόν, που έχει βράχια και μπορεί να σπάσετε κάνα κεφάλι και καμιά σπάλα συγχρόνως. Ο Άρης θα βρίσκεται από τις 28 του μήνα φάτσα-κάρτα στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να καβαλήσεις ένα καλάμι και να καλπάζεις δίχως να βλέπεις πού πηγαίνεις. Παρεμπιπτόντως, η καταχθόνια Πανσέληνος του Αυγούστου φωτίζει τα προσωπικά ζητήματα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο σκοτάδι μαζί με την κυτταρίτιδα, γιατί έτσι σε συμφέρει. Ο μήνας αυτός μπαίνει με δυναμικές διαθέσεις και σε προδιαθέτει για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα σχέσεων με το έτερον ήμισυ και τους καημένους τους συνεργάτες σου. Θα θελήσεις να ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή πρόσωπα και καταστάσεις. Η συγκεκριμένη γροθιά πάντως δεν συμφέρει, γιατί αφενός θα σε δυσκολέψει στις ρακέτες, αφετέρου πού να τρέχεις τώρα με τους καύσωνες στο Πρώτων Βοηθειών με το χέρι και το μαχαίρι αγκαζέ.

Και τα πιπεράτα: Τα άστρα είπαν και επιμένουν: αυτός ο μήνας εγκυμονεί κινδύνους, τόσο στα γραφεία όσο και στα σπίτια, ακόμη και στα εξοχικά. Όσο για το άλλο, ξέρεις εσύ, πάρε τις ανάλογες προφυλάξεις αν δεν θες να τρέχεις για σαλιάρες και ζιπουνάκια σε κανένα εννεάμηνο. Η 13 του μήνα φέρνει μια γρουσουζιά σε υποθέσεις πουλιού -ειδικά καρδερίνας-, έχε λοιπόν το νου σου και μην ενδίδεις σε προστυχιές και αλλαξοκαλές. Παράτα τις περιέργειες, για να μην πάθεις αυτό που έπαθε η γάτα, αλλά και η γυναίκα του Λωτ. Αυτά… Και αν θες να στα πω live, δες την τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου.


Πηγή:Myastro.gr







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...