Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΛΑΝΗ



Ένα γλυκό αντίο για τον Μιχάλη Ασλάνη

Ένα γλυκό αντίο, για τον Μιχάλη Ασλάνη. Ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές.  Ένας καλός άνθρωπος ένας ευγεννής κύριος που θα λείψει από το χώρο της μόδας. Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει όλο το χώρο της μόδας και όχι μόνο. Αγαπημένοι του φίλοι, σχεδιαστές και μοντέλα είναι συντετριμμένοι. Εμείς έχουμε μόνο καλά να θυμόμαστε από τον Μιχάλη, ο οποίος πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Θα πούμε αντίο ,λοιπόν, στον αγαπημένο Έλληνα σχεδιαστή, ανατρέχοντας στο παρελθόν, στην τελευταία φορά που τον είδαμε από κοντά.Το τελευταίο του show στο Athens Exclusive Designers Week. Ο Ασλάνης όπως πάντα άλλωστε, είχε παρουσιάσει ένα εκπληκτικό show εμπνευσμένο από τις δεκαετίες του '20, '30, '50 και '90. 

Το show του είχε κλείσει με wedding δημιουργίες Απόσπασμα από ότι γράφτηκε τότε στον τύπο:

O Μιχάλης Ασλάνης, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας και από τους πιο καταξιωμένους στο χώρο τα τελευταία 40 χρόνια, παρουσίασε την κολεξιόν για το Καλοκαίρι 2013στα πλαίσια του 13ου  Athens X-clusive Designers’ Week και για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε με τις δημιουργίες του. Ο αγαπημένος σχεδιαστής μας ταξίδεψε σε περασμένες  δεκαετίες με δημιουργίες εμπνευσμένες από τον ρομαντισμό του ’20 αλλά και με vintage διάθεση από τις δεκαετίες του ’30 και του ’50.

Oι πολυχρωμίες των υφασμάτων μας μετέφεραν στα ’70s ενώ έντονη ήταν η «παρουσία» της αγαπημένης δεκαετίας του σχεδιαστή, των ‘90s. To  show ολοκληρώθηκε  με τις νυφικές δημιουργίες του. Τα ρούχα έχουν νεανικό ύφος για γυναίκες νέες και για όσες αισθάνονται νέες, διότι η μόδα δεν πρέπει να έχει ηλικιακές προκαταλήψεις. Την επίδειξη παρακολούθησαν οι Μάκης Τσέλιος, Δάφνη Βαλέντε, Άντζελα Ευριπίδη, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χάρης & Παναγιώτα Λίθου και πολλοί ακόμα.










Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...