Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΒΑΦΗ ΡΙΖΑ ΜΑΣ!!



Υπέροχα χτενίσματα που κρύβουν την άβαφη ρίζα μας!

Δεν χρειάζεται να πάρεις τον προσωπικό σου κομμωτή στις διακοπές σου ούτε να τρέχεις για βαφή όποτε προκύπτει ένα απρόσμενο ραντεβού.Αν έχεις βαμμένα μαλλιά σίγουρα καταλαβαίνεις τον… πόνο της ρίζας! Κάθε 20-30 ημέρες το ραντεβού σου με τον κομμωτή σου γίνεται απαραίτητο και εσύ έχεις πλέον βαρεθεί τη διαδικασία.

Ναι, OK δεν είπαμε να αφήσεις απεριποίητα τα μαλλιά σου, αλλά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και μερικές φορές μέσα στο χρόνο μπορείς να ξεκουράσεις τα μαλλιά σου από την ταλαιπωρία του κομμωτηρίου και της βαφής εξάλλου μην ξεχνάμε πως η πιο σκούρα ρίζα έχει γίνει ακόμα και τάση!

Η Staxtopouta σας έχει τα πιο υπέροχα καμουφλάζ χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε για να κρύψετε την ρίζα σας και ταυτόχρονα να είστε καλοχτενισμένες. Πάμε να δούμε 3 tips για να καμουφλάρεις έξυπνα και με στυλ την κατεβασμένη σου ρίζα:

Tip#1: Η πλεξούδα


Το πιο hot hairstyle της σεζόν είναι εδώ για να σε σώσει από το άγχος της βαφής!



Κάνε μια ωραία πλεξούδα-στεφάνι ή φτιάξε ένα πλεξουδάκι από τη ρίζα των μαλλιών σου για να καλύψεις τη διχρωμία με τον πιο μοντέρνο τρόπο.



Tip #2: Αξεσουάρ


Επένδυσε σε μια εντυπωσιακή μπαντάνα, ένα μαντίλι- τυρμπάν για τα μαλλιά και φόρεσέ το από το πρωί μέχρι το βράδυ υιοθετώντας ένα πιο bohemian look.



Tip #3: Οι μπούκλες


Το διαχρονικό σούπερ σέξι χτένισμα γίνεται ο σύμμαχός σου και στην… επιχείρηση-καμουφλάζ! Ξεκίνα από τη βάση του τριχωτού και δημιούργησε μπούκλες με όγκο και αέρινη κίνηση που θα καλύψουν τη ρίζα σου.





Πηγή:Faysbook.gr



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...