Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ FROZEN YOGURT


Eύκολο και γρήγορο Frozen Yogurt

 Η νέα μανία!Γευστικό και όχι υπερβολικά λιπαρό! Σου δίνει την αίσθηση του παγωτού χωρίς να έχεις τις τύψεις των υπερβολικών θερμίδων. Η λατρεία που έγινε μανία έχει τη βάση γιαουρτιού και την δροσερή φρεσκάδα παγωτού. Όμως πια είναι η μυστική συνταγή του; Μπορούμε να το κάνουμε στο σπίτι; Μα φυσικά και μπορείτε Staxtopoutes μου! Έτσι θα μπορείτε να ξέρετε και τι υλικά μπορείτε να βάλετε και να ελέγχετε και τις θερμίδες. Τη συνταγή προτείνει η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Έρικα Νταουτίδου. Πάμε να την δούμε...

Συστατικά:...

1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Το χυμό 1-2 λεμόνια (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε το ζαχαρούχο με το γιαούρτι σε ένα μπόλ. 

Χτύπησε με το μίξερ να γίνει αφράτο και ελαφρά πιο κρεμώδες από το γιαούρτιΠρόσεξε μην το παρακάνεις με το γιαούρτι και κόψει....

Προαιρετικά και για ελαφρά λεμονάτη γεύση βάλε το χυμό από το λεμόνι. Άφησε στο ψυγείο να κρυώσει καλάΑν έχεις απγωτομηχανή, γύρισέ το εκεί και άφησε μέχρι να παγώσει καλά.

Εναλλακτικά άφησε στην κατάψυξη σκεπασμένο για 2 ώρες τουλάχιστον. 

Προσπάθησε να το ανακατέψεις όσο περισσότερο μπορείς για να μην κάνει κρυστάλλους και βάλε πάλι στην κατάψυξη.Σέρβιρε με όποιο topping εσύ επιθυμείς!

Καλή επιτυχία Staxtopoutes!!


Δείτε επίσης: Παγωτό Ferrero


 Πηγή:Tlife.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...