Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...


Γιατί καμιά γυναίκα δεν πρέπει να έχει απωθημένα σε ζητήματα καρδιάς και όχι μόνο...

Μην αφήνετε ερωτηματικά στη ζωή σας. Ερωτηματίκα σημαίνουν αναμνήσεις που δεν έζησες και πισωγυρίσματα.Τα διλήμματα στην ζωής ποτέ δεν είναι λίγα ειδικά στα ζητήματα καρδιάς.  Μερικές φορές μάλιστα είναι τόσο έντονα που πάνω στο πανικό σας μπορείτε να ρίξετε και κέρμα προκειμένου να αφήσετε την τύχη- μοίρα να αποφασίσει για εσάς. «Να κάνω κάτι μαζί του ή όχι; ‘Έχει σχέση και αυτός κι εγώ». 

Μετά έρχεται ο γάμος ή μια μακροχρόνια σχέση και ξαφνικά τον βλέπετε μπροστά σας. Οι χτύποι της καρδιάς χτυπάνε κόκκινο γιατί τα απωθημένα είναι πάντα πιο γλυκά.

Γιατί όμως να υποβάλετε τον εαυτό σας σε κάτι τέτοιο.Δείτε για ποιους λόγους δεν πρέπει να αφήνετε απωθημένα :...

Κάθε φορά που θα τον βλέπετε θα σκέφτεστε πως θα ήταν… αν: Η φαντασία σας, λοιπόν, καλπάζει ενώ στην πραγματικότητα το σενάριο μπορεί να είχε γραφτεί με τα χειρότερα.

Σας αγγίζει και τα χάνετε: Αν το καταλάβει ο σύντροφός ή σύζυγος ότι κάτι παίζει, θα ξεκινήσουν τα όργανα στη σχέση ή στο γάμο σας ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα τον αντιμετωπίζατε σαν ξαναζεσταμένο φαγητό.

Τον βλέπετε και λιώνετε: Είναι πολύ αναμενόμενη αντίδραση και σας παίρνουν χαμπάρι όλοι, αφήστε δε που νομίζουν ότι ούτως ή άλλως έχετε κάνει σεξ μαζί του και…..σας σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σας


Ζήστε το γιατί μια ζωή την έχετε και η μανούλα σας, σας γέννησε μια φορά! Περάστε καλά και αφού σας σχολιάζουν που σας σχολιάζουν, τουλάχιστον να έχετε και άποψη για αυτό.


Δείτε επίσης:Είναι ο πρώην σου online; Δες τις 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις;
5 Tύποι αντρών που πρέπει να έχεις …δοκιμάσει…!!
 Σημάδια πως σας σκέφτεται ο πρώην σας!Τι θα κάνεις;



Πηγή:Queen.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...