Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΝΥΦΕΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΥΛ




Νύφες με Αρχαίο Ελληνικό στυλ

Τι πιο όμορφο και πιο αριστοκρατικό από το λιτό αρμονικό αρχαιοελληνικό στυλ. Ένα στυλ για όσες θέλουν να είναι απλές  λιτές και έτσι μόνο να κλέβουν την παράσταση. Pleated υφάσματα, άνετες γραμμές, τονισμένο μπούστο, έμφαση στα περίτεχνα μαλλιά και φυσικό μακιγιάζ είναι κάποια από τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν στο αρχαιοελληνικό νυφικό στυλ. Σανδάλια, πέδιλα με απλά δεσίματα στα πόδια.  Τα ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία από στρας, πέρλες, παγέτες λείπουν και επικρατεί το μινιμαλιστικό ύφος.

Γενικότερα ο κανόνας «Less is More» κυριαρχεί και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το αρχαιοελληνικό στυλ να ταιριάζει σε κάθε ηλικία. Σχεδόν σε κάθε οίκο νυφικών ξένο ή ελληνικό θα βρείτε νυφικά στο συγκεκριμένο στυλ, ακόμα και αν πιστεύετε ότι δεν σας ταιριάζει δοκιμάστε ένα. Μπορεί να είναι το ιδανικό για εσάς....

Το μυστικό για την επιλογή του νυφικού είναι η υπομονή. Να δοκιμάσεις τα πάντα. Επέλεξε εκτός από τα μεγάλα ονόματα  οίκων και νέους Έλληνες σχεδιαστές που θα έχουν χρόνο να σχεδιάσουν κάτι για εσάς μόνο. Το νυφικό που θα ραφτεί για εσάς είναι και το νυφικό που θα σας μεταμορφώσει  την ημέρα του γάμου σας σε Ελληνίδα Θέα.















Δώστε βάση στα μαλλιά. Πλεχτές κοτσίδες όσο πιο περίτεχνα τόσο πιο εντυπωσιακά. Στην Αρχαία Ελλάδα τα περίτεχνα μαλλιά έδιναν κύρος και πρόδιδαν κοινωνική τάξη. Σε σας θα δώσουν το κάτι διαφορετικό στο στυλ σας.






Τις περίτεχνες κορδέλες για τα μαλλιά καθώς και όλα τα αξεσούαρ μπορείτε να τα βρείτε ή να τα παραγγείλετε από τις Εικαστικές δημιουργίες Φανή Παπ



Δείτε επίσης: Νυφικά με ισπανικό ταμπεραμέντο!
Nυφικά που σου δίνουν τον αέρα της Divas!
Video του Δημήτρη Γιαννέτου για νυφικό Μακιγιάζ!
Ρετρό μακιγιάζ για νύφες!



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...