Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

TIPS ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ! ΤΟ ΝΕΟ MUST HAVE ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ





Τips για τις μεγάλες τσάντες ! Το νέο Μust Have θέλει τον τρόπο του.

Oι μεγάλες, ευρύχωρες και άνετες αλλά πάνω απ'όλα στιλάτες!Οι oversize τσάντες είναι σίγουρα η πιο σοφή επιλογή για τις πρωινές εμφανίσεις,για τη δουλειά  και για τις μέρες εκείνες που δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν. Πρακτικές ναι αλλά πόσο στιλάτες είναι;  Μπορούν όλες οι γυναίκες να τις κρατήσουν;  Πώς θα μας δώσουν στιλ; Δεν κάνουν κακό στη μέση όταν είναι γεμάτες πράγματα; Ερωτήσεις που μας απασχολούν όλες τις γυναίκες και η  Staxtopouta αποφάσισε να σας τις απαντήσει δίνοντας φως στο νέο Look που θέλει τις τσάντες μεγάλες!

1. Κράτα τις αναλογίες.

Φέτος είτε είναι φάκελος είτε σακίδιο κερδίζει το θέμα όγκος κερδίζει απαδούς.  Και ναι όλες οι γυναίκες μπορούν  να κρατούν μεγάλες τσάντες αλλά προσέχοντας οι τσάντες που θα αγοράσουν να μην είναι δυσανάλογες  με τον σωματότυπό τους.  Μια minion γυναίκα με μια τεράστια τσάντα κάπου χάνεται όπως και το αντίετο μια αρκετά ψιλή γυναίκα με μικρή τσάντα θα φαίνεται κάπως. Καλή η μόδα αλλά το ιδανικό είναι να την προσαρμόζουμε στις ανάγκες μας αλλά και στον στιλ του σώματός μας. 




2. Τσέκαρε το βάρος της τσάντας.

Όταν επιλέγετε μια μεγάλη τσάντα καλό είναι να τσεκάρετε το βάρος που έχει η ίδια η τσάντα μια που λίγο φορτωμένη να είναι θα δημιουργήσει πρόβλημα κούρασης. Μετά από πολλές ώρες  σας βλέπω να θέλετε και έναν άντρα να σας την κουβαλάει! Αν  θέλετε τσάντες για να έχετε βάρος λόγο υποχρεώσεων τότε θα βρείτε  υπέροχες τσάντες  τύπου σάκοι για πλάτη που  και θα σώσουν την μέση σας αλλά ταυτόχρονα θα σας κάνουν και σούπερ στιλάτες



3. Προσοχή στους συνδυασμούς χρωμάτων.

Καλό είναι όταν επιλέγετε μια μεγάλη πολύχρωμη ή μονόχρωμη με έντονο χρώμα τσάντα να αποφεύγετε να το συνδυάζεται με ένα πολύχρωμο σύνολο  ή εμπριμέ. Δώστε κάθε φορά έμφαση σε ένα θέμα. Αν υπάρχει έμφαση στο αξεσουάρ η μεγάλη τσάντα  τότε προσέξτε  την πολυχρωμία και τον συνδυασμό  χρώματος τσάντας και παπούτσι . Ένα ήσυχο σύνολο με μια ιδιαίτερη τσάντα είναι πάντα σικάτο.





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...