Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!


Σταθερό κραγιόν για πάντα!!



Τα έντονα mat χρώματα είναι must ειδικά για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που πλησιάζει . Φούξια, ρόζ,μοβ θα έχουν την τιμητική τους! Πολλές φορές όμως μπορούν να μας προ δώσουν. Πώς; Με το να μας λερώσουν τα δόντια ή να  "τρέξουν" αντιαισθητικά από το περίγραμμα των χειλιών.Η Staxtopouta  όμως για άλλη μια φορά είναι εδώ για να σας βγάλει από την δύσκολη θέση με μικρά tips που έχουν πάντα επιτυχία ….

1.Πριν βάλεις το κραγιόν σου βάλε μια βάση στα χείλια σου ή λίγο make-up. Αυτό θα λειτουργήσει σαν θεμέλιο στο χρώμα και θα του δώσει περισσότερο φως.


2. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών στο φυσικό σου χρώμα, ανεξάρτητα από το χρώμα του κραγιόν. Πέρασε από πάνω του το κραγιόν ώστε να το καλύψεις.

3. Μην ξεχάσεις όταν απλώσεις το κραγιόν σου, να το ταμπονάρεις  με ένα χαρτομάντιλο. Ταμπονάρισε τα χείλια σου με πούδρα. με ένα χαρτομάντιλο και μετά να βάλεις ξανά κραγιόν και μετά να βάλεις πάλι κραγιόν. Το αποτέλεσμα σου θα είναι σταθερό!

4. Συνήθως με το ταμπονάρισμα είμαστε έτοιμες και δεν θα έχουμε θέμα με τα δόντια. Αλλά αν πάλι νομίζετε πως κάτι μπορεί να πάει στραβά με τα δοντάκια σας...βάλτε το δείκτη του χεριού σας στο στόμα και πιέστε τα χείλη για να σφίξουν πάνω του και τραβήξτε το αργά προς τα έξω. Έτσι το χρώμα θα μείνει πάνω στο δάκτυλό σας κι όχι πάνω στα δόντια σας.






Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...