Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

MΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ, ΤΗΝ ΖΙΠ ΚΙΛΟΤ ΚΑΙ TH BΕΡΜΟΥΔΑ ;



Πως να φορέσεις το σορτσάκι, τη ζιπ κιλότ, τη βερμούδα! Τι να προσέξεις, τι παπούτσια να επιλέξεις

Θα ξέρεις ήδη πως τα σορτσάκια ή οι βερμούδες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μόδα τις τελευταίες σεζόν. Πως φοριούνται όμως; Πως μπορείς να αποφύγεις να μην είναι προκλητικά και σωστά συνδυασμένα; Τι φοράς το πρωί και τι το βράδυ; Πολλές οι ερωτήσεις και ναι ενώ οι ικανότητές σου για να συνδυάσεις ένα παντελόνι ή μια φούστα είναι πολλές, όταν τα πράγματα φτάνουν στα σορτσάκια και τις βρεμούδες σαν να χρειαζόμαστε λίγη extra καθοδήγηση! Πριν αρχίσεις τις σκέψεις θυμήσου πως καθοριστικό ρόλο παίζουν τα πόδια σου αλλά και ο σωματότυπος σου. Για να δούμε πιο αναλυτικά...

ΣΟΡΤΣΑΚΙ (Fendi )


Οι γυναίκες με σωματότυπο petite ή μήλο (που συνήθως έχουν ψηλά αδύνατα πόδια) είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξουν ακόμη και sexy πολύ στενά κοντά σορτσάκια, και το αποτέλεσμα να μην φαίνεται προκλητικό. Αυτό δεν ισχύει για τις γυναίκες με καμπύλες ή με τις γυναίκες που έχουν σωματότυπο αχλάδι. Για να σε βοηθήσω περισσότερο ένα σορτσάκι σε μία γυναίκα με τις αναλογίες της Blake Lively δεν φαίνεται λάθος ενώ σε μία γυναίκα όπως η Kim Kardashian θα αποδειχθεί μοιραίο λάθος. 

Πως να το συνδυάσω; 

Πάντα ισορροπία! Είναι μία λέξη που πρέπει καλά να θυμάσαι όπως κάνεις άλλωστε κι όταν πρόκειται να φορέσεις πολύ κοντή φούστα. Αν επιλέξεις ένα κοντό σορτσάκι συνδύασέ το με ένα κομψό πουκάμισο κι ένα oversized σακάκι ενώ πρέπει να είσαι διπλά συντηρητική αν δεν φορέσεις κάποιο σκούρο καλσόν. Μία πολύ καλή ιδέα για βραδινή έξοδο. 

Πως να το συνδυάσεις;

Με μια μπλούζα σε loose γραμμή ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ του γυμνού ποδιού και του πάνω μέρους του σώματός σου. Επίσης μπορείς κάτω από πολύ κοντό φόρεμα να επιλέξεις να βάλεις ένα σορτσάκι που θα σου δώσει ευχέρεια στις κινήσεις σου.

Τι παπούτσια να το συνδυάσω;

Απόφυγε τις γόβες και επίλεξε ψηλά πέδιλα που θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και ψηλά. Επίσης ένα ζευγάρι nude peep toes θα είναι μία πολύ ασφαλής επιλογή.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...