Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΟΙ TOP ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΗ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013



Οι Top τάσεσις σε κουρέματα  και στυλ μαλλιών για Άνοιξη - Καλοκαίρι  2013

Μεσαία, μακριά ή κοντά τα μαλλιά σου τη νέα σεζόν, έχουν ανάγκη από ανανέωση.  Μια γυναίκα με το μαλλί της μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα και να αλλάξει το look της μέσα σε λίγα λεπτά. Ένα μαλλί για να είναι δυνατό και με όγκο θέλει ένα καλό κούρεμα.Το κατάλληλο κούρεμα  για την κάθε γυναίκα θα την αναδείξει σε βασίλισσα του χορού.  Η  Staxtopoouta σε βάζει στην καρδιά της μόδας με τα πιο τρέντι κουρέματα  και χτενίσματα για την άνοιξη  και το καλοκαίρι που θα σε μεταμορφώσουν και θα σε ανεβάσουν...

Αφέλειες  ναι in και όχι μόνο!

Αφέλεις : Είναι in και όχι μόνο στο πλάι και απαλή αλλά και γεμάτη που καλύπτει το φρύδι σου και σχεδόν φτάνει μέχρι τα μάτια σου. Μην διστάσεις να τολμήσεις! Η φράτζα τύπου αφέλιες θα σε κάνει να δείχνεις μικρότερη και hot! Στο χτένισμά της δώσε  της μια κλήση προς τα μέσα με τη βούρτσα και το πιστολάκι σου και θα είσαι έτημη για να κάψεις καρδίες με την απόλυτη φράντζα της σεζόν.












Το κοντό ξαναχτυπά!!



Κοντό και εκκεντρικό:  Αν έχεις κοντά μαλλάκια ή σκέφτεσαι φέτος να τα κόψεις τότε οι οι ασύμμετρες γραμμές  και αυστηρές "μύτες" θα σου χαρίσουν σπιρτάδα και κίνηση στα μαλλιά σου. Οι κοντές γραμμές επέστρεψαν δυναμικά πιο ανανεωμένες και πιο εκκεντρικές με μακριές μύτες στο μπροστινό μέρος που δείχνουν σαν ατημέλητη φράντζα. Το κούρεμα αυτό θέλει χρώμα! Πόσο τολμηρή είσαι; Έντονο κόκκινο και στις άκρες ροζ ή πράσινο. Μοβ  και ροζ φλασάκια πάνω σε μαύρο μαλλί. Αλλά και ξανθό- μπεζ τις άμμου   με ρόζ τελειώματα! Μην φοβηθείς το χρώμα παίξε με την ένταση και θα βγείς κερδισμένη. 




Μακριά και φιλαριστά!!






Μακριά και φιλαριστά: Kανείς δεν είπε πως πρέπει να θυσιάσεις το μήκος σου τη νέα σεζόν για να είσαι στην καρδιά της μόδας. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις για να δώσεις κίνηση και αέρα στο μαλλί σου είναι να το φιλάρεις! Θα δείχνεις θεά.Με ρετρό αέρα και τρέντι γραμμές από τα 60’s και τα 70’s που επανέρχονται δυναμικά τη νέα σεζόν με μια μοντέρνα πινελιά, το φιλάρισμα θα σε κερδίσει. Απαλές και ασύμμετρες τούφες χαρίζουν κίνηση στο μακρύ και σέξι μαλλάκι σου.




Στο κούρεμα αυτό το 

το Ομπρε του πάει γάντι :  Τι είναι το ομπρε; Πιο σκούρα στη βάση και από την μέση και κάτω να ανοίγουν σε φυσικούς τόνους που πηγαίνουν προς το ξανθό ή και σε τελείως άλλα έντονα χρώματα όπως ροζ και φούξια , μοβ








Bάλτε χρώμα στα μαλλιά σας!!





Βάλτε χρώμα στα μαλλιά σας:  Φως, χρώμα,  ένταση... δώσε και μην το φοβηθείς! Η γκάμα χρωμάτων μεγάλη ! Τι σου αρέσει; Βρες αυτό που σου πάει και τόλμησέ το!












Μύτες Παντού




Μύτες παντού: Kαι φέτος δώσε κίνηση και αέρα στο κούρεμα σου και χωρίς να αποχωριστείς το μήκος σου επενδύοντας στις μύτες σε ένα κούρεμα που είναι και βολικό και σούπερ hot όπως το είδαμε στον οίκο Burberry και είναι ιδανικό για μεσαίου μήκους μαλλιά.




Φράνζα!!





Η φράντζα να είναι καλά: Και φέτος η φράντζα είναι in και σου χαρίζει απίστευτο τύπο. Η μακρυά φράντζα στο πλάι είναι σούπερ ακόμη και ψεύτικη και σε κοντό μαλλάκι όπως την είδαμε στον οίκο Prada που σημαίνει πως απλά μπορείς να φέρεις κάποιες πιο μακριές τούφες στο μπροστινό μέρος και να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση της φράντζας αναβαθμίζοντας τέλεια το look σου. Τόλησε την και δεν θα χάσεις!










Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...