Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΤΙPS MAKIΓΙΑΖ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ







Τips μακιγιάζ για πράσινα μάτια!

Τα εξωτικά πράσινα μάτια εκτός του ότι είναι σπάνια είναι και δύσκολο να αναδειχτούν με κοινές τεχνικές μακιγιάζ. Τα σκούρα πράσινα πρός το λαδί είναι πιο εύκολα στο να αναδείξει κανείς αλλά τα ανοιχτά πράσινα μάτια θέλουν την τεχνική τους. Συνήθως η αντίθεση είναι αυτή που θα σας βοηθησεί να δώσετε νεύρο και βάθος στο χρώμα των ματιών σας. Η Staxtopouta που αγαπά τα πράσινα μάτια σας έχει μερικά tips για να δώσετε έμφαση στα υπέροχα μάτια σας! Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε…

1.Τα ζεστά και λαμπερά χρώματα κάνουν τα πράσινα μάτια να «μιλάνε». Το bronze, το χρώμα του χαλκού (copper) και το χρυσό είναι ιδανικά. Ακόμα και οι απαλές πινελιές σαν τελείωμα στο άνω βλέφαρο αναδεικνύουν το πράσινο χρώμα των ματιών.Τα χρώματα αυτά είναι υπέροχα και για ανοιχτά πράσινα μάτια αλλά και για πιό λαδί μάτια.

2.Το καφέ είναι ένα από τα ζεστά χρώματα που ταιριάζει απόλυτα με τα πράσινα μάτια. Επιλέξτε ματ υφές για βαθύ και έντονο βλέμμα ή φωτίστε τα μάτια με λαμπερές καφέ σκιές με διακριτικές χρυσές πέρλες. 


Καφέ σκιά ματιών Laura Mercier ή κάποια με παρόμια απόχρωση!
















3.Το βαθύ μωβ και το δαμασκηνί είναι δυο ακόμα χρώματα που προσφέρουν ένταση και φωτίζουν τα πράσινα μάτια.

Δύο αποχρώσεις του αγαπήμενου μας μωβ για τα μάτια από την Estee Lauder  θα σας σώσουν!



4.Αποφύγετε τις αποχρώσεις του ασημί που συγκρούονται με το πράσινο των ματιών και το εξουδετερώνουν.

5.Αποφύγετε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του πράσινου, πλαισιώστε τα υπέροχα μάτια σας με σκούρες αποχρώσεις του πράσινου ή μόνο μερικές πινελιές. Έκτος αν τα μάτια σας είναι σκούρα λαδί οπότε το ανοιχτό πράσινο θα τα φωτήσει!

6.Αποφύγετε τις πολύ έντονες μαύρες γραμμές στο περίγραμμα, λίγο μαύρο μολύβι ματιών ελαφρώς σβησμένο είναι αρκετό. Εναλλακτικά παίξτε με καφέ, σοκολατί ή γκρι χρώματα στο περίγραμμα συνδυάζοντας πάντα σωστά τις αποχρώσεις με το βασικό μακιγιάζ των ματιών.

7.Οι αποχρώσεις του ροδακινί ή του ανοιχτόχρωμου μπεζ στα ζυγωματικά φωτίζουν και αναδεικνύουν το υπέροχο πράσινο χρώμα στα μάτια.


Δείτε μερικά eye make up looks για πράσινα μάτια:










Πηγή:jenny.gr














Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...